امروز برای شما طرز تهیه ۳ مدل کمپوت خانگی خوشمزه و راحت و مناسب این فصل را آورده ایم. شما با این کمپوت های خانگی میتوانید فرزندتان را سورپرایز کنید یا در مهمانی هایتان یک میان وعده خوشمزه و سالم را به مهمانتان عرضه کنید. روش درست کردن این کمپوت های خانگی بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و دلچسب است .
طرز تهیه کمپوت خانگی
کمپوت گلابی
این دستور تهیه کمپوت آسان گلابی را تنها در ۱۵ دقیقه با ۵ ماده ساده درست کنید. گلابی های ورقه شده را در شربت ادویه دار دارچین و میخک بریزید و نوش جان کنید.
مواد اولیه
گلابی رسیده ۸ عدد
½ فنجان آب
شکر قهوه ای یا سفید ۲ قاشق غذاخوری
آب ½ لیمو
۱ چوب دارچین اختیاری
۵ عدد میخک اختیاری
دستورالعمل
شکر، آب، آب لیمو و چوب دارچین را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید و بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود.
گلابی ها را پوست گرفته و هسته گرفته و چهار قسمت می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که میوه نرم شده و شروع به تجزیه شدن کند، بجوشانید. چوب دارچین و میخک را بردارید و دور بریزید.
از کمپوت گرم یا سرد لذت ببرید. روی ماست، پنکیک، وافل، بستنی و یا چیزکیک خوشمزه است.
گلابیهای سفتتر زمان بیشتری برای پخت دارند، در حالی که گلابیهایی که رسیدهتر هستند، میتوانند سریعتر بپزند.
سعی کنید یک تکه زنجبیل پوست کنده شده را به گلابی ها خود اضافه کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.
طرز تهیه کمپوت آلو
۶ عدد آلو
شکر قهوه ای یا سفید ۴ قاشق غذاخوری
۳ قاشق غذاخوری آب
۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۱ چوب دارچین اختیاری
دستورالعمل
آلوها را بشویید و از وسط نصف کنید (پوست آن را بگذارید).
شکر، آب، آب پرتقال و چوب دارچین را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید و بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود.
آلوها را اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که میوه نرم شده و شروع به تجزیه شدن کند، بجوشانید. مواظب آن باشید زیرا آلوهای بسیار رسیده سریعتر پخته می شوند و خشن تر می شوند. شما می خواهید آلوها هنوز دست نخورده باشند، اما نرم و پخته باشند.
چوب دارچین را بردارید و دور بریزید.
طرز درست کردن کمپوت خانگی توت فرنگی به آسانی
کمپوت توت فرنگی شیرین و خوش طعم بسیار آسان است. این رویه عالی برای چیزکیک، پنکیک یا ماست یونانی است.
مواد اولیه
۱۶ اونس توت فرنگی تازه برداشته شده، نصف شده است
۱ قاشق چایخوری استویا گلیسریت (برابر ⅓ فنجان شکر)
۲ قاشق چایخوری آب لیموی تازه
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری آب
دستورالعمل
مواد را در یک قابلمه متوسط بریزید.
روی حرارت متوسط بگذارید بجوشد.
حرارت را روی متوسط به کم کم کنید. به مدت ۱۰ دقیقه، مرتباً هم بزنید تا توت فرنگی ها خیلی نرم شوند.
کمپوت را به مدت ۱۰ دقیقه خنک کنید تا غلیظ شود و سپس سرو کنید.
میتوانید آن را در کاسههای دسر سرو کنید، با قاشق روی ماست یونانی بریزید، یا از آن به عنوان رویه بستنی، ماست منجمد، پنکیک، وافل یا چیزکیک استفاده کنید.باقیمانده را تا چهار روز در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
من معتقدم که می توانید از توت فرنگی یخ زده در این دستور استفاده کنید، اگرچه من همیشه آن را با توت فرنگی تازه درست کرده ام. اگر توت فرنگی یخ زده را انتخاب می کنید، باید آن را برای مدتی طولانی تر بپزید.این یک دستور غذای آماده است. می توانید آن را چند ساعت (یا حتی یک روز) زودتر از موعد آماده کنید. در یخچال به خوبی غلیظ می شود.