ترفندهای آرایشی بلند و پرپشت شدن مژه

ترفندهای آرایشی بلند و پرپشت شدن مژه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”ترفندهای آرایشی بلند و پرپشت شدن مژه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پرپشت و بلند شدن مژه ها یکی از خواسته های هر خانمی است،

برای پرپشت و بلند شدن مژه ها ترفندهای آرایشی کارآمدی به شما معرفی میکنیم.

پرپشت شدن مژه با آرایش

آرایش چشم ها باعث جذابیت چهره میشود که مهمترین لوازم آرایش مخصوص آرایش چشم ها ریمل است، ریمل زدن فوت و فن های خاصی دارد

و اگر روش صحیح ریمل زدن را ندانید مژه های به هم چسبیده و زشتی خواهید داشت.

پرپشت شدن مژه

آرایش چشم و مخصوصا ریمل زدن باید با دقت و کاملا حرفه ای انجام شود

تا شما مژه های پرپشت، فر و بلندی داشته باشید.

نگران کم پشتی مژه هایتان نباشید زیرا ترفندهای آرایشی به شما کمک میکنند

تا مژه هایتان پرپشت و بلند شود، فقط باید بتوانید یک ریمل خوب انتخاب کنید و بصورت حرفه ای از آن استفاده کنید.

آموزش ریمل زدن

– قبل از ریمل زدن باید مژه هایتان را با فرمژه فر کنید، هرگز بعد از ریمل زدن از فرمژه استفاده نکنید

زیرا مژه هایتان آسیب میبینند همیشه این کار را قبل از ریمل زدن انجام دهید.

سه مرتبه فرمژه بزنید و هر بار حدود ۵ ثانیه فرمژه را نگه دارید.

– ریمل باید کاملا مشکی باشد نه سرمه ای و خاکستری، ریمل مشکی تاثیر بیشتری در پرپشت کردن مژه ها دارد.

میتوانید برای مطمئن شدن از رنگ ریمل قبل از خرید آن را روی دستمال کاغذی امتحان کنید.

ارایش مژه کوتاه

– از ریمل های حجم دهنده و خرده مژه دار استفاده کنید زیرا این ریمل ها به صورت شگفت انگیزی مژه ها را پرپشت میکنند

و برای کسانی که مژه های کم پشتی دارند بسیار مناسب اند.

– روش صحیح ریمل زدن را یاد بگیرید که البته خیلی هم سخت نیست، قبل از زدن برس ریمل به مژه ها ریمل های اضافی را از روی آن پاک کنید و یک لایه ریمل بزنید

به مژه ها سپس بعد از ۳۰ ثانیه یکبار دیگر ریمل بزنید و اجازه دهید تا خشک شود.

برای اینکه بعد از ریمل زدن مژه هایتان به هم نچسبند باید بعد از هر دور ریمل زدن اجازه دهید تا خشک شود .

هرگز از ریمل کسی استفاده نکنید و ریمل خود را به کسی قرض ندهید.

فر شدن مژه ها

منبع،نمناک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.