طرز تهیه ۳ مدل ترشی خوشمزه با بادمجان

طرز تهیه ترشی با بادمجان

ترشی بادمجان هندی

ترشی برینجال یک ترشی کلاسیک هندی است. پر از طعم ، تهیه آن نیز آسان است.

بادمجان ۴۰۰ گرم بادمجان
¼ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری دانه خردل
۱ قاشق چایخوری دانه زیره
½ قاشق چایخوری دانه شنبلیله
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ قاشق چایخوری پودر چیلی (یا بیشتر ، به مزه)
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی یا کانولا
۲ حبه سیر ، خرد شده
½ قاشق چایخوری زردچوبه
۳ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۲ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده

دستورالعمل تهیه ترشی با بادمجان

بادمجان را به قطعات برش داده و روی نمک بپاشید. بگذارید حدود ۳-۵ دقیقه بماند تا قطرات مایع روی آن ایجاد شود. در همین حال ، دانه های خردل و زیره را کمی برشته کنید و سپس آنها را همراه با دانه شنبلیله ، فلفل و چیلی خرد کنید.

روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و با گرم شدن ، نمک را از ورقه های بادمجان پاک کنید و خشک کنید. برش ها را به صورت یک تاس متوسط ​​کوچک برش داده و سپس به تابه اضافه کنید. زمان پخت و پز ، هم بزنید تا نرم شود ، حدود ۱۰ دقیقه ، و سیر خرد شده را بعد از حدود ۵ دقیقه اضافه کنید. اگر گاهی اوقات می چسبند نگران نباشید ، فقط تا جایی که می توانید تکه تکه کنید ، اما اجازه ندهید بسوزد.

وقتی بادمجان نرم شد و تقریبا پخت ، زردچوبه را اضافه کنید ، هم بزنید تا همه چیز را بپوشاند و یک دقیقه دیگر بپزید.
مخلوط ادویه ، سرکه و شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود. چند دقیقه دیگر بپزید و هر چیزی را که به ته چسبیده بود بکشید تا مایع اساساً ناپدید شود. قبل از سرو یا نگهداری در شیشه در یخچال ، از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

ترشی با بادمجان

ارزش تغذیه ای

کالری: ۵۸ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۵ گرم | چربی: ۴ گرم | چربی اشباع شده: ۳ گرم | سدیم: ۶۵ میلی گرم | پتاسیم: ۹۴ میلی گرم | فیبر: ۱ گرم | شکر: ۳ گرم | ویتامین A: 30IU | ویتامین C: 1.1 میلی گرم | کلسیم: ۷ میلی گرم | آهن: ۰٫۴ میلی گرم

ترشی بادمجان سریلانکایی

ترشی بادمجان سریلانکا تند و خوشمزه. این یک غذای جانبی عالی برای سرو با برنج بخارپز و دال سریلانکایی هم است.

۲ عدد بادمجان متوسط ​​، برش داده شده یا ۴ ~ ۵ بادمجان کوچک بنفش
¼ فنجان روغن
۱ قاشق چایخوری دانه خردل
برگ کاری ۶ ~ ۸عدد
۱ پیاز قرمز کوچک ، نازک ورقه شده
فلفل قرمز ۴ ~ ۵ ، شکاف
۲ حبه سیر
زنجبیل ۱ اینچی ، درشت خرد شده
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
¼ قاشق چایخوری زردچوبه
۲ قاشق چایخوری سرکه برنج
نمک

طرز درست کردن ترشی با بادمجان

¼ فنجان روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ؛ نوارهای بادمجان را اضافه کنید و بپزید تا کمی طلایی و نرم شوند. این حدود ۴ ~ ۶ دقیقه طول خواهد کشید. بادمجان را روی بشقاب بردارید.گوجه فرنگی ، سیر و زنجبیل را به یک خمیر صاف مخلوط کنید.

در همان تابه ، ۱ قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و دانه های خردل و برگ های کاری را اضافه کنید. هنگامی که دانه ها شروع به جوشیدن می کنند ، پیازها ، چیلی های سبز را اضافه کرده و به مدت ۳ ~ ۴ دقیقه یا تا زمانی که پیاز نرم شود بپزید.

رب گوجه فرنگی ، نمک و گشنیز آسیاب شده را اضافه کنید. به مدت ۲ ~ ۳ دقیقه بپزید.

بادمجان پخته و سرکه را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و حدود ۳ ~ ۴ دقیقه بپزید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. چاشنی را بچشید و تنظیم کنید. با برنج دم کرده سرو کنید.

ترشی با بادمجان

مدل سوم ترشی با بادمجان

۳ عدد بادمجان
۲+ قاشق غذاخوری زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری دانه سیاه
۱ قاشق چایخوری پودر گلپر
۱ قاشق چایخوری دانه گشنیز
سرکه سفید (به اندازه کافی برای مرطوب شدن و جذب مخلوط بادمجان)

اختیاری: ۱ قاشق چایخوری نعناع خشک شده ، ۱-۲ حبه سیر

 

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه ترشی میوه و سبزیجات در خانه” را نیز مطالعه بفرمایید.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. بادمجان ها را بشویید و خشک کنید و هر کدام را چند بار با چنگال سوراخ کنید. (این مانع از انفجار آنها در فر می شود.) در فر تفت دهید تا پوست ترد شود و گوشت کاملاً پخته شود. (تقریباً ۳۰ دقیقه.)(یا اینکه میتوانید بادمجان را روی شعله کبابی کنید)

اجازه دهید تا خنک شود. در حالی که هنوز گرم هستید ، بادمجان ها را پوست بگیرید و تاج آن را برای لحظه ای دست نخورده بگذارید. (در صورت سرد شدن پوست کندن آنها سخت تر می شود.) در گوشت هر بادمجان ۴ برش مورب ایجاد کنید ، قسمت ها را باز کنید (اما پیاز را جدا نکنید) و تا آنجا که ممکن است دانه ها را دور بریزید. بادمجان را با نمک زیاد بپاشید. در یک صافی بالای یک کاسه بزرگ قرار دهید تا حداقل ۳ ساعت یا حتی یک شب بماند.

سر آنها را دور بریزید و تخم های باقی مانده را بردارید. بادمجان ها را به قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه بادمجان ها را با زردچوبه ، دانه های سیاه ، دانه های گشنیز و پودر گلپر مخلوط کنید. با چنگال هم بزنید و خوب مخلوط کنید ، اما به آرامی. به سادگی هم بزنید تا مخلوط شود. در صورت لزوم زردچوبه بیشتری اضافه کنید تا رنگ خوبی به دست آید.

ترشی بادمجان  را به یک شیشه استریل شده منتقل کرده و تقریباً تا درب آن را پر کرده و یک اینچ باقی می ماند. به اندازه کافی سرکه اضافه کنید تا مخلوط مرطوب شود و جذب آن شود ، اما نه آنقدر که مخلوط را بپوشاند. (شما نمی خواهید این مخلوط در سرکه شنا کند ، فقط بخاطر اینکه سرکه آن را مرطوب کند.)

ترشی با بادمجان

مراحل نهایی اختیاری:

نعناع خشک شده و یک یا دو حبه سیر را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود.مهر و موم کرده و در یخچال قرار دهید.

این ترشی را می توان بلافاصله سرو کرد ، اما واقعاً بعد از ۱۰-۱۵ روز عالی جا می افتد و مزه میگیرد . اگر در یخچال نگهداری شود ، مدت طولانی ماندگاری دارد.

با غذای ایرانی ، این ترشی با انواع مختلف کوتلت و شامی و گوست کوبیده و آبگشت کاملاً مناسب است.

 

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.