اولین مراجعه به متخصص زنان در بارداری، به خصوص برای مادرانی که برای اولین بار قصد زایمان دارند، کاملاً هیجان انگیز است. بهترین توصیه این است که این جلسه را به خوبی مدیریت کنید. اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری چه زمانی باید باشد؟
اولین مراجعه به متخصص زنان در بارداری لحظه بسیار مهمی است. نه تنها به دلیل احساسی آن، بلکه به این دلیل که زمان مناسب برای پاسخ به سؤالات، بحث در مورد نگرانی ها و ارائه اطلاعات مرتبط است.حتی اگر زنی قبلا بچه دار شده باشد، احتمالاً در مورد جنبه های خاصی به راهنمایی پزشک نیاز دارد. از این رو این مشاوره ها اهمیت دارد.
اولین مراجعه به متخصص زنان در بارداری چه زمانی است؟
معمول این است که اولین مراجعه به متخصص زنان در بارداری بین هفته های ششم تا نهم با احتساب آخرین قاعدگی انجام می شود. در این جلسه مصاحبه بالینی جهت اطلاع از وضعیت سلامت مادر و همچنین طرح سوالات مربوطه از وی انجام خواهد شد.متخصص زنان یک معاینه عمومی انجام می دهد. فشار خون را اندازه گیری می کند و قد و وزن را تعیین می کند.این داده ها نقطه آغازی برای قرار ملاقات های آینده خواهند بود. همچنین ممکن است آزمایشاتی برای تایید بارداری انجام شود.
به طور معمول، در اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری، سونوگرافی درخواست می شود تا حیات جنین را ثابت کند و وضعیت کیسه آمنیوتیک را تایید کند. این آزمایش این امکان را فراهم می کند که به عنوان مثال، چند قلویی وجود داشته باشد یا خیر و حاملگی خارج از رحم را رد کنید.
در اولیم مراجعه به متخصص در بارداری چه بپرسیم؟
اولین مراجعه به متخصص زنان در بارداری بهترین زمان برای رفع شک و تردید است. بهتر است تمام سوالات را یادداشت کنید تا هیچ کدام نادیده گرفته نشوند.
مکمل های غذایی
مادران باردار باید از مکمل های اسید فولیک استفاده کنند. به همین دلیل مهم است که از پزشک خود بپرسید که دوز مناسب چیست و چه مدت باید مصرف شود.
این ماده برای جلوگیری از مشکلات جنین مانند اسپینا بیفیدا و شکاف لب ضروری است. به همین ترتیب، باید از خود بپرسید که آیا مصرف مکمل های دیگر مناسب است یا خیر.اسید فولیک در اولین ویزیت بارداری تجویز می شود.مصرف مکمل ها به طور کلی در دوران بارداری نشان داده می شود. به طور خاص، اسید فولیک.
ورزش
اولین ویزیت همچنین برای یادگیری همه چیز مربوط به تمریناتی است که مادر می تواند انجام دهد. به ویژه، نوع و شدت.ارزش آن را دارد که در مورد تمرینات مشخص شده برای تقویت کف لگن بپرسید، زیرا این امر در زمان زایمان کمک بزرگی می کند.
داروها
راحت است که از متخصص زنان در مورد داروهای بدون نسخه که باید از آنها اجتناب شود سؤال کنید. این شامل داروهای جایگزین و درمان های خانگی است. در برخی موارد ممکن است منع مصرف داشته باشندخوب است که مادر جدید در مورد محدوده های مناسب در افزایش وزن خود روشن باشد. واضح است که ارگانیسم در حال تغییر است و حجم بدن افزایش می یابد، اما در این مورد محدودیت های سالمی وجود دارد.
رژیم غذایی
غذاهای توصیه شده در دوران بارداری و سایر غذاهایی وجود دارد که باید از آنها پرهیز کرد. نوشیدنی های کافئین دار، گوشت های نیم پز و جگر ممنوع است.پزشک می تواند اجزای اصلی رژیم غذایی مادر را پیشنهاد کند و همچنین خطرات مصرف برخی غذاها یا مواد را نشان دهد.
علائم هشدار دهنده
بسیار مهم است که در اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری، علائم هشدار دهنده مورد بحث قرار گیرد. اینها با تهدید سقط جنین و علائم بیماری هایی مانند دیابت، توکسوپلاسموز، مشکلات کلیوی و پره اکلامپسی مرتبط است.
مراقبت های ویژه
در اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری، مشخص می شود که بارداری خطری داشته باشد. اگر چنین است، مهم است که پزشک به روشی بسیار دقیق مراقبت هایی را که باید برای جلوگیری از هرگونه عارضه رعایت شود، توضیح دهد.
تاریخ زایمان
پزشک تاریخ احتمالی زایمان را محاسبه می کند. در شرایط عادی، بارداری ۴۰ هفته طول می کشد که از اولین روز آخرین قاعدگی محاسبه می شود.بر اساس این داده ها، محاسبات انجام می شود. این داده ها بسیار مرتبط هستند، زیرا امکان نظارت بر تکامل را فراهم می کند.
پیشنهاد می کنیم مقاله “۱۰ نکته برای بهبودی واژن پس از زایمان” را نیز مطالعه بفرمایید.
به عنوان یک بیمار چه اطلاعاتی را در اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری ارائه کنیم؟
همانطور که اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری برای رفع بسیاری از ابهامات و به دست آوردن اطلاعات ارزشمند است، باید برای ارائه اطلاعات نیز از آن استفاده کرد. مادر باید در صورت ابتلا به بیماری مزمن به پزشک اطلاع دهد.
مناسب است که در مورد سابقه سلامتی بزرگتر نیز صحبت کنید. این شامل سابقه آلرژی، بیماری های مقاربتی، اگر جراحی انجام داده اید، و هر گونه اطلاعات مرتبط دیگر است.اطلاعات مربوط به سقط های قبلی و سابقه خانوادگی مادر یا پدر نیز مورد توجه است. پزشک احتمالاً آزمایش خون و ادرار را برای بررسی سلامت شما تجویز می کند.
اولین مراجعه به متخصص زنان در بارداری ویژه است
این اولین مشاوره از نظر تجربه و به دلیل اهمیت آن از نظر پزشکی بسیار معنی دارد. اگر یک مادر خوب برنامه ریزی کند، می تواند از آن چیزهای زیادی بگیرد.
علاوه بر تمام توصیه هایی که قبلاً ذکر شد، شایسته است در اولین مراجعه به متخصص زنان در دوران بارداری از منابع موثق برای کسب اطلاعات بیشتر جویا شوید. همچنین در مورد تغییرات روانی که ممکن است در دوران بارداری رخ دهد.