این املت های خوشمزه را امتحان کنید

املت ساده ترین غذایی است که می توانید درست کنید و خوردن آن برای صبحانه، عصرانه، ناهار یا شام عالی است. فرهنگ لغت املت را به عنوان تخم مرغ های زده شده در ماهیتابه و مخلوط کردن آن با چیز دیگری ، تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند، تعریف می کند. در اینجا ۷ روش آسان و خوشمزه برای تهیه املت وجود دارد.

طرز تهیه املت های خوشمزه

۱-املت ساده با سبزیجات و گوشت

تخم مرغ – ۳
روغن و کره – هر کدام ½ قاشق غذاخوری
آب – ۲ قاشق غذاخوری
کرم تارتار -کمی
نمک و فلفل برای چشیدن
سبزیجات خرد شده، گوشت چرخ کرده، پنیر (رنده شده) یا مکعبی شده

در یک تابه استاندارد، روغن و کره را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا گرم شود و دود نشود.
در یک کاسه، تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و آب، نمک و فلفل را اضافه کنید.
پس از داغ شدن کره و روغن، تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و تابه را کج کنید تا مخلوط تخم مرغ به طور یکنواخت روی آن بپوشد.
در حالی که تخم مرغ ها در حال بسته شدن هستند سس تارتار را اضافه کنید.
وقتی کناره‌های تخم‌مرغ شروع به ترد شدن کردند و شروع به بلند شدن کردند، مابقی مواد را در یک نیمه از املت اضافه کنید. نیمه خالی را روی نیمه پر تا کنید.
آنقدر بپزید تا تخم مرغ جا بیفتد پخته شود.
به آرامی املت را در بشقاب بردارید.

۲-طرز تهیه املت خوشمزه با پنیر و ژامبون

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
۱ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
۱ پیاز متوسط، خرد شده
۴ تخم مرغ – زده شده
نمک و فلفل برای چشیدن
½ فنجان پنیر رنده شده
¼ فنجان ژامبون خرد شده

در یک تابه، سیب زمینی های رنده شده/خرد شده را سرخ کنید تا ترد شوند.
سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا ترد و قهوه ای شوند.
نیمی از تخم مرغ های زده شده را اضافه کنید و مطمئن شوید که زیر سبزیجات پخته شده قرار می گیرند. روی تخم مرغ ها نمک بپاشید.
به تخم مرغ های باقی مانده در کاسه، ژامبون و پنیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
مخلوط را به تابه اضافه کنید.
اجازه دهید املت قهوه ای طلایی شود قبل از اینکه با کاردک ورق بزنید. همچنین می توانید با قرار دادن یک بشقاب روی تابه و برگرداندن املت و برگرداندن املت به تابه، املت را برگردانید. طرف دیگر را بپزید تا قهوه ای شود.

طرز تهیه املت
طرز تهیه املت

۳-دستور تهیه املت اسپانیایی آسان

به املت اسپانیایی تورتیلا د پاتاتا نیز می گویند. این یک غذای رایج در اسپانیا است که در کافه ها حتی به عنوان پیش غذا آن را سرو می کنند.

۶-۷ سیب زمینی متوسط، پوست کنده و برش داده شده به ضخامت تقریباً ۱/۸ اینچ
۵-۶ تخم مرغ بزرگ
۱ پیاز زرد کامل، به قطعات ¼ اینچی خرد شده
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
۲-۳ فنجان روغن زیتون برای سرخ کردن

پیاز و سیب زمینی را در ظرفی بریزید و نمک بزنید.
روغن را در تابه ای گرم کنید و پس از داغ شدن، خلال های پیاز و سیب زمینی را در آن قرار دهید. روغن باید روی سیب زمینی ها را بپوشاند. حرارت را کم کنید و سیب زمینی ها را سرخ کنید. برای اطمینان از آماده شدن سیب زمینی ها می توانید با یک کاردک چک کنید. اگر کاردک بتواند به راحتی سیب زمینی را برش دهد، سیب زمینی آماده است.

پیاز و سیب زمینی ها را با قاشق سوراخ دار از تابه خارج کنید تا روغن آن خارج شود. می توانید مخلوط را در یک آبکش قرار دهید تا روغن بیشتری خارج شود. می توانید از این روغن برای پخت و پز مجدد استفاده کنید.

در یک کاسه، تخم مرغ ها را بشکنید، نمک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مخلوط پیاز و سیب زمینی را اضافه کنید و هم بزنید.
در تابه ای دیگر مقداری روغن زیتون گرم کنید.

مخلوط سیب زمینی را اضافه کنید و املت را به طور یکنواخت پخش کنید.
اجازه دهید تخم مرغ به طور یکنواخت در امتداد لبه ها بپزد.
تخم مرغ را با دقت بالا بیاورید تا ببینید املت درست شده است یا خیر. داخل املت همچنان آب خواهد بود.

پس از اینکه مخلوط ته آن قهوه ای شد، از طرف دیگر آماده پخت است.
یک بشقاب روی تابه بگذارید و بشقاب را برگردانید. حالا دوباره مقداری روغن را در ماهیتابه گرم کنید و املت را از سمت نپخته آن پس از تقریباً ۳۰ ثانیه داخل تابه گرم شده برگردانید.
اجازه دهید املت ۳-۴ دقیقه بپزد.

در بشقاب سرو کنید. هنگام صرف صبحانه، با نان فرانسوی برشته سرو کنید. اگر به عنوان پیش غذا سرو می کنید، املت را تکه تکه کنید و روی نان باگت سوخاری با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

۴- دستور تهیه املت فرانسوی آسان اما خوشمزه

سبزیجات – تره فرنگی خرد شده، پیاز رنده شده، قارچ خرد شده.

دستور العمل شماره ۱ را دنبال کنید.

دستور تهیه املت فرانسوی
املت خوشمزه

۵- دستور تهیه املت ایتالیایی

تمام مواد تشکیل دهنده املت که در بالا است به علاوه مواد زیر را در نظر بگیرید. برای فیلینگ از پیاز، فلفل سبز، پپرونی، سوسیس، ژامبون، پنیر، گوجه فرنگی و سس پیتزا استفاده کنید.دستور شماره ۱ بالا را دنبال کنید.

۶- دستور تهیه املت کم چرب

فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
می توانید سبزیجات دلخواه را اضافه کنید.
به سراغ گیاهان، سیر و چاشنی بروید.
گوشت – از گوشت بدون چربی مانند بوقلمون و سالمون استفاده کنید.
به جای کره فقط از روغن زیتون استفاده کنید.

دستور پخت شماره ۱ در بالا را دنبال کنید.

۷- دستور تهیه املت گیاهی خوشمزه

برخی از گیاهخواران (و وگان ها) تخم مرغ نمی خورند. آنها می توانند تخم مرغ را با آرد نخود جایگزین کنند که وقتی با مایع مخلوط می شود، بافت و طعمی شبیه به تخم مرغ زده می شود.

۱ فنجان آرد نخودچی
۱ قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای (اختیاری)
کمی نمک
هر زیره و آویشن خشک ½ قاشق چایخوری
¼ قاشق چایخوری هر پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه
فلفل سیاه
½ فنجان + ۲ قاشق غذاخوری آب، تقسیم شده
۱ قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
۲ فنجان قارچ خرد شده/ورقه شده، کلم پیچ یا سبزیجات دیگر
½ فنجان گوجه فرنگی و پیاز خرد شده

در یک کاسه بزرگ، آرد نخودچی، گیاهان، ادویه ها و ادویه ها را با هم مخلوط کنید. کمی آب هم بزنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر بدون گلوله شود. اگر مخلوط هنوز خیلی خشک است می توانید کمی آب اضافه کنید. باید از قوام خمیر پنکیک باشد. گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را اضافه کنید.

پروغن را در ماهیتابه نچسب گرم کنید. قارچ و کلم پیچ را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی ها آب بگیرند. این سبزیجات پخته شده را داخل خمیر نخودچی بریزید.
در همان ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن یک لیوان خمیر نخودچی بریزید. خمیر را به طور مساوی در اطراف به ضخامت دلخواه پخش کنید. روی املت را بپوشانید و چند دقیقه بپزید.

پس از بالا آمدن طرفین، بررسی کنید که املت قهوه ای طلایی است یا نه و آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. در یک بشقاب بردارید.
این کار را با باقیمانده خمیر با اضافه کردن کمی روغن یا اسپری پخت و پز بین املت ها تکرار کنید.
این املت های گیاهی را می توانید زودتر درست کنید. حتی یکی دو روز در یخچال می مانند. برای گرم کردن مجدد، آنها را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰ ثانیه حرارت دهید. نها را در داخل نان، بسته بندی یا نان برگر با کاهو، آووکادو، خردل، گوجه فرنگی و سس مورد علاقه خود سرو کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.