نحوه پیچیدن سمبوسه
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه پیچیدن سمبوسه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
با ما همراه باشید .
به کمک این دستور پخت و همچنین نحوه ی پیچیدن سمبوسه در این مطلب می توانید غذایی بسیار خوشمزه را طبخ کنید .
این غذا معمولا برای همه سنین مخصوصا خودکان ، غذایی بسیار لذیذ محسوب می شود .
همچنین سمبوسه از دستور پخت بسیار ساده ای برخوردار می باشد .
نحوه پیچیدن سمبوسه
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده : ۳ عدد
پیاز : ۱ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
جعفری تکه تکه شده : سه قاشق غذاخوری
نمک فلفل و زرد چوبه : به اندازه لازم
نان لواش نرم : ۶ عدد
در این غذا می توانید با توجه ذائقه خود از مواد دیگر مانند قارچ و گشنیز هم استفاده کنید .
طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و با روغن سرخ کردنی تفت دهید .
پس از طلایی شدن پیاز ها گوشت چرخ کرده و ادیه جات را به آن بیافزایید .
سیب زمینی های پخته شده را با گوشت کوب له کرده و گوشت ها را به آن اضافه کنید .
سپس جعفری های خرد شده را به ترکیب اضافه کنید .
ترکیب را به خوبی تفت دهید .
حال نحوه پیچیدن نان ها را به شما آموزش می دهیم .
نان لواش برای تهیه ی سمبوسه جزو ضروریات به حساب می آید .
ابتدا نان ها را با یک جسم نوک تیز به صورت نوار های ده سانتی متری برش بزنید .
مواد سمبوسه را به گوشه نان برش زده می ریزیم و آن را بر می گردانیم .
سپس به صورت زیر قسمت تحتانی آن را با انگشت بر می گردانیم و آن را تا می زنیم .
سمبوسه ما به شکل مثلث در آمد .
سپس آن ها در داخل روغن سرخ می کنیم .
در نهایت آن ها را داخل دستمال کاغذی می پیچیم تا روغن آن گرفته شود .
مراحل پیچیدن سمبوسه به ترتیب :
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مرحله چهارم
مرحله پنجم
گام آخر تزیینات سمبوسه می باشد .
می توانید با سبزیجات مختلف و سس کچاپ سمبوسه خود را تزئین نمایید .
نوش جان …..
این مطلب از قسمت غذاهای ایرانی برای کاربران محترم انتخاب شد .