طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید

طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در این مطلب میخواهیم غذاهایی جدید و خوشمزه که با مرغ تهیه میشوند را به شما آموزش دهیم تا هم تنوع غذاهایتان را بالا ببرید و هم دانش آشپزی خود را بالا ببرید.

۱-مرغ و قارچ

مواد اولیه مرغ و قارچ:

رانهای مرغ بدون استخوان و بدون پوست
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۲ قاشق غذاخوری کره
۸ عدد قارچ ، نصف شده
۲ عدد موسیر بزرگ ، خرد شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۴ قاشق چایخوری برگ تازه آویشن خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد
۳ فنجان آب مرغ
۱ قاشق چایخوری خردل
۱ فنجان ماکارونی اورزو(ماکارانی برنجی)

۳-۴ فنجان اسفناج
۱/۳ فنجان پارمزان تازه رنده شده
خامه  ۱/۴ فنجان
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه مرغ و قارچ:

مرغ را با ۳/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل طعم دار کنید.
کره را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​ذوب کنید.
مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و آن را بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و پخته شود.

در ظرف دیگر قارچ و موسیر را اضافه کنید و حدوداً ۳-۵ دقیقه آن را مرتباً هم بزنید تا نرم شود ، آن را بپزید. حدود ۱ دقیقه سیر و آویشن را هم بزنید تا معطر شوند.
آرد بزنید تا کمی قهوه ای شود ، حدود ۱ دقیقه.
آب مرغ و خردل و ماکارانی اوزو را اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که ماکارونی پخته شود ، حدود ۶ دقیقه. اسفناج ، پارمزان و خامه را هم اضافه کنید حدود ۵ دقیقه صبر کنید. مرغ را به این  تابه اضافه کنید.
بلافاصله سرو کنید ، با جعفری تزئین کنید.

طرز تهیه 4 مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید
طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید

۲-بشقاب مرغ کنجدی

مواد اولیه بشقاب مرغ کنجدی:

۱ فنجان برنج پخته شده
کلم بروکلی حدود ۲-۳ فنجان
۱/۲ فنجان آب مرغ
۱/۴ فنجان آب پرتقال تازه فشرده شده
۲/۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۴/۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

رانهای مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به قطعات کوچک برش دهید
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد تفت داده شده
۱ پیاز سبز ، نازک خرد شده

طرز تهیه بشقاب مرغ کنجدی:

کلم بروکلی را درون بخارپز یا صافی که روی یک ظرف آب جوش تنظیم شده قرار دهید. ۵ دقیقه آن را بپوشانید و بخارپز کنید ، یا تا زمانی که پخته و سبز رنگ شود کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک ، آب مرغ ،  آب پرتقال ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سیر ،  و ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
مرغ را با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل طعم دار کنید. با ۳/۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت باقی مانده بپاشید تا کاملاً یکدست شود.
روغن کانولا را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​ ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و آن را بپزید تا حدوداً ۶-۸ دقیقه طلایی شود. مخلوط آب مرغ را اضافه کنید تا غلیظ شود ، حدود ۲-۳ دقیقه. دانه های کنجد را اضافه کنید و بهم بزنید.
در صورت تمایل مرغ را بلافاصله همراه با برنج و کلم بروکلی که با پیاز سبز تزیین شده سرو کنید.

 

مرغ کنجدی
مرغ کنجدی

۳-مرغ لیمویی

مواد اولیه مرغ لیمویی:

۱/۲ فنجان آب مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده شده
۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو
۲ حبه سیر ، خرد شده
۲ قاشق چایخوری سس خردل
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
ران های مرغ بدون پوست
۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا

طرز تهیه مرغ لیمویی:

در یک کاسه متوسط ​​، آب مرغ ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پوست لیمو ، سیر ، سس خردل ، پونه کوهی ، آویشن ، ۱ ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و ۱ ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل را مخلوط کنید.
در یک کیسه ، مخلوط آب مرغ و مرغ را ترکیب کنید. حداقل ۲ ساعت تا یک شببگذارید بماند ، گاهی کیسه را بچرخانید.سپس  مرغ را آبکش کنید.
روغن کانولا را در ظرف گریل چدنی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.مرغ را به یک لایه به ظرف گریل اضافه کنید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود و پخته شود ، به دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت ، حدود ۴ -۵ دقیقه در هر طرف.
بلافاصله سرو کنید.
یادداشت:
* اگر تابه گریل چدنی ندارید ، می توانید از یک تابه بزرگ چدنی نیز استفاده کنید.

غذای خوشمزه
غذای خوشمزه

۴-مرغ با سس بادام زمینی

مواد اولیه مرغ با سس بادام زمینی:

۱/۴ فنجان شیر نارگیل
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۲/۲ قاشق چایخوری پودر کاری
۱ قاشق چای خوری ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۳ حبه سیر ، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
رانهای مرغ بدون پوست، به قطعات ۱ اینچی بریده شده است
۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
نمک  و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه

 سس بادام زمینی:

۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی خامه ای
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق چایخوری سس سیر فلفل قرمز یا بیشتر ، برای طعم دادن
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

طرز تهیه مرغ با سس بادام زمینی:

برای تهیه سس بادام زمینی ، کره بادام زمینی ، سس سویا ، آب لیمو ، شکر قهوه ای ، سس سیر فلفل قرمز و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. ۲-۳ قاشق غذاخوری آب را بزنید تا به قوام مورد نظر برسد. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط ​​، شیر نارگیل ، سس سویا ، پودر کاری ، زردچوبه ، سیر ، زنجبیل ، شکر قهوه ای و سس ماهی را ترکیب کنید.
در یک کیسه ، مخلوط  مرغ و موادی که در بالا ترکیب کردید به جز سس بادام زمینی را در کیسه بریزید. حداقل ۲ ساعت تا یک شب بگذارید بماند ، گاهی کیسه را بچرخانید.
گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را به سیخ بکشید. روغن کانولا را روی مرغ ها بمالید ؛ با نمک و فلفل مزه دار کنید.
به دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد ، یعنی حدود ۱۲-۱۵ دقیقه.
بلافاصله با سس بادام زمینی سرو کنید.

غذا با مرغ
غذا با مرغ

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.