طرز تهیه میگو پلو

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه میگو پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

میگو پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که مدت زمان پخت و آماده سازی آن حدود ۱۰۰ دقیقه طول می کشد .

این غذا مناسب برای ۴ نفر است .

طرز تهیه میگو پلو 1 طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

پس از خواندن این مطلب به راحتی می توانید میگو پلو را بپزید .

مواد لازم برای میگو پلو

میگو ۳۰۰ گرم

برنج ۳ لیوان

پیاز ۱ عدد

گشنیز خردشده ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۳ حبه

زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز پخت میگو پلو

در ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده ، در داخل ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید .

سپس نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و آنقدر تفت دهید تا سیر و پیازها به رنگ طلایی دربیایند .

سپس میگوهای تمیز شده را به همراه رب گوجه فرنگی در داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید .

دقت کنید که میگوها را به اندازه ای تفت دهید که کمی تغییر رنگ دهند .

در آخر زعفران دم شده را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده و در داخل ماهیتابه بریزید .

حالا حرارت را ملایم کرده و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود .

پس از اینکه آب غذا کم شد ، گشنیز خرد شده را به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید .

محتویات داخل ماهیتابه را هم زده سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید خنک شود .

طرز تهیه میگو پلو 2 طرز تهیه میگو پلو

حالا برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک و روغن داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .

سپس آن را آبکشی کنید .

دقت کنید که هنگام آبکشی ، مغز برنج باید کمی خام و اطراف آن نرم باشد .

ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود ( سیب زمینی ، نان و … ) را قرار دهید .

سپس برنج و میگو را به صورت لایه لایه اضافه کنید .

حرارت را زیاد کرده تا برنج شروع به بخار کردن کند .

سپس با یک چنگال ، مواد داخل قابلمه را با هم مخلوط کنید .

حالا ۱ لیوان آب را به همراه چند قاشق روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید .

در آخر حرارت را کم کرده و یک دم کنی بر روی قابلمه قرار دهید تا برنج دم بکشد .

نوش جان !

این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .