فواید بی نظیر ملون برای سلامتی

اگرچه بیشترین جذابیت این میوه ممکن است طعم آن باشد ، اما ملون مقوی است و می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. در اینجا ۱۰ فایده شگفت انگیز برای ملون وجود دارد با ما همراه باشید:

فواید ملون برای سلامتی

۱- غنی از مواد مغذی

مسلماً مشخصات مغذی متنوع ملون با ارزش ترین دارایی آن است.

در واقع ، مواد مغذی مختلف و ترکیبات گیاهی ممکن است مسئول بسیاری از مزایای سلامتی آن باشند.

ارزش غذایی (۱۷۷ گرم) ملون :

کالری: ۶۴
کربوهیدرات: ۱۶ گرم
فیبر: ۱٫۴ گرم
پروتئین: ۱ گرم
چربی: ۰ گرم
ویتامین C: 53٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)
ویتامین B6: 8٪ از RDI
فولات: ۸٪ از RDI
ویتامین K: 6٪ از RDI
پتاسیم: ۱۲٪ از RDI
منیزیم: ۴٪ از RDI
علاوه بر این ، میوه و دانه های ملون همچنین حاوی ترکیباتی با ظرفیت آنتی اکسیدانی قوی ، از جمله بتاکاروتن (پرو ویتامین A) ، فیتوئن ، کوئرستین و اسید کافئیک است.

فواید ملون برای سلامتی

۲- ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند

به طور کلی ، یک رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات با کاهش خطر فشار خون بالا و بیماری های قلبی همراه است .

به طور خاص ، کاملاً ثابت شده است که یک رژیم غذایی کم سدیم و مصرف کافی پتاسیم می تواند بر تنظیم فشار خون شما تأثیر مثبت بگذارد.

از آنجا که ملون یک میوه غنی از سدیم و پتاسیم است ، ممکن است به شما در حفظ سطح فشار خون کمک کند.

اگر می خواهید میزان پتاسیم مصرفی خود را افزایش دهید ، سعی کنید عسلک را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. این منبع خوبی از پتاسیم است ، با یک فنجان (۱۷۷ گرم) که ۱۲٪ از RDI را تأمین می کند .

۳- حاوی مواد مغذی حیاتی برای سلامت استخوان است

ملون حاوی چندین ماده مغذی است که برای ترمیم و حفظ استحکام استخوان ها از جمله فولات ، ویتامین K و منیزیم حیاتی است.

به طور خاص ، خربزه منبع خوبی از فولات است – با ۱ فنجان (۱۷۷ گرم) که ۸٪ از RDI را تأمین می کند .

فولات برای تجزیه هموسیستئین ضروری است – سطح بالایی از آن با کاهش تراکم مواد معدنی استخوان در طول زمان مرتبط است.

اگرچه برای نتیجه گیری قطعی در مورد رابطه بین فولات و سلامت استخوان ، تحقیقات بیشتری لازم است ، اما خوردن غذاهایی که حاوی فولات هستند ، مانند عسل ، ممکن است با اطمینان از ماندن سطح هموسیستئین در محدوده طبیعی باعث تقویت استخوان ها شود.

ویتامین K در تولید یک پروتئین ساختاری اصلی در استخوان معروف به استئوکلسین نقش دارد. بنابراین ، دریافت کافی ویتامین K برای سلامت استخوان ها ضروری است. یک وعده از عسل ۶٪ RDI این ویتامین را تأمین می کند.

علاوه بر این ، شما می توانید حدود ۴٪ از نیاز روزانه خود به منیزیم را با یک وعده مایع عسل تأمین کنید.

سلول هایی که وظیفه ساخت و تجزیه بافت استخوانی را دارند برای عملکرد مناسب به منیزیم نیاز دارند. بنابراین ، منیزیم یکی دیگر از مواد مغذی حیاتی برای سلامت استخوان است.

ملون حاوی مقادیر کمی از سایر مواد مغذی پشتیبانی کننده استخوان ، از جمله کلسیم ، فسفر و روی است .

در حالی که این مواد مغذی در ملون زیاد متمرکز نیستند ، اگر با یک رژیم غذایی متعادل که شامل انواع دیگر غذاهای غنی از مواد مغذی است ، اضافه کردن میوه به رژیم غذایی شما هنوز می تواند از سلامت استخوان شما پشتیبانی کند.

۴- ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد

برخی تحقیقات نشان می دهد که خوردن میوه ها ، مانند خربزه ، می تواند به طور منظم باعث افزایش سطح قند خون شود.

یک مطالعه اخیر هفت ساله بر روی نیم میلیون نفر نشان داد که کسانی که روزانه میوه های تازه مصرف می کنند ۱۲٪ کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند ، در مقایسه با کسانی که به ندرت میوه می خورند .

در آن دسته از شرکت کنندگان که قبلاً در ابتدای مطالعه دیابت داشتند ، خوردن میوه حداقل سه بار در هفته منجر به ۱۳-۲۸٪ کاهش خطر ابتلا به عوارض بهداشتی مرتبط با دیابت علاوه بر ۱۷٪ کاهش مرگ زودرس شد.

اگرچه ملون حاوی کربوهیدرات هایی است که می تواند به طور موقت قند خون شما را افزایش دهد ، اما همچنین فیبر و سایر مواد مغذی را فراهم می کند که می تواند به مرور زمان به کنترل قند خون کمک کند.

فواید ملون

۵-غنی از الکترولیت و آب

وقتی به آبرسانی فکر می کنید ، اولین چیزی که احتمالاً به ذهن شما خطور می کند آب است. با این حال ، برای آبرسانی موثر و مناسب ، بدن شما بیش از این نیاز دارد – همچنین به الکترولیت نیز احتیاج دارد .

ملون حدود ۹۰٪ آب دارد و حاوی الکترولیت هایی مانند پتاسیم ، منیزیم ، سدیم و کلسیم است .

این ترکیب از آب و مواد مغذی ، عسل را برای آبرسانی بعد از تمرین ، هنگام بیماری یا اگر فقط می خواهید در طول روز بدن خود را مرطوب نگه دارید ، عالی است.

۶-ممکن است از پوست سالم پشتیبانی کند

ملون به دلیل داشتن ویتامین C زیاد ممکن است از پوست سالم حمایت کند.

مصرف کافی ویتامین C برای تولید مناسب کلاژن ، یک پروتئین ساختاری اساسی که برای ترمیم و نگهداری بافت پوست شما ضروری است ، ضروری است.

علاوه بر این ، از آنجا که ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است ، برخی تحقیقات نشان می دهد که ممکن است از پوست شما در برابر آسیب های خورشید محافظت کند .

ملون منبع عالی ویتامین C است – یک فنجان (۱۷۷ گرم) ۵۳٪ از RDI را تأمین می کند .

اگرچه می توانید ویتامین C را از طریق غذاهای مختلف به دست آورید ، اما خوردن ملون راهی آسان برای تأمین سریع نیازهای روزانه شماست – ارتقا skin پوست سالم در این فرآیند.

۷-ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند

مسلماً ویتامین C به دلیل نقش خود در حمایت از عملکرد سیستم ایمنی بدن بیشتر شناخته شده است و ملون با آن سرشار است.

سیستم ایمنی بدن انسان پیچیده است و برای عملکرد صحیح به مواد مغذی گسترده ای نیاز دارد – ویتامین C یک جز critical حیاتی است .

در حقیقت ، تحقیقات نشان می دهد که مصرف کافی ویتامین C در رژیم غذایی ممکن است از بروز عفونت های مختلف تنفسی و سیستمیک مانند ذات الریه و سرماخوردگی جلوگیری کرده و آنها را درمان کند .

یک وعده ۱ فنجانی (۱۷۷ گرم) شیره عسل بیش از نیمی از RDI ویتامین C را تأمین می کند ، و آن را به عنوان یک غذای عالی برای افزودن به رژیم غذایی خود هنگام آماده سازی برای فصل سرد امسال تبدیل می کند.

۸- ممکن است هضم مناسب را تقویت کند

خربزه عسل حاوی فیبر است ، ماده مغذی ای که برای بهبود سلامت دستگاه گوارش مشهور است .

مصرف کافی فیبر در رژیم غذایی باعث کاهش سرعت پاسخ قند خون می شود و نظم روده و رشد باکتری های سالم روده را تقویت می کند .

یک فنجان (۱۷۷ گرم) حدود ۱٫۵ گرم یا تقریباً ۵٪ از RDI فیبر را تأمین می کند. اگرچه بسیاری از میوه های دیگر حاوی فیبر بیشتری در هر وعده هستند ، اما ملون همچنان می تواند به دریافت فیبر روزانه کمک کند .

در حقیقت ، برای برخی از افراد مبتلا به اختلالات گوارشی خاص یا کسانی که به تازگی فیبر را وارد رژیم غذایی خود می کنند یا دوباره وارد می کنند ، ممکن است میوه ای با فیبر کمتری مانند ملون نسبت به سایر غذاهای پر فیبر تحمل شود.

پیشنهاد می کنیم مقاله “فواید بسیار خوب برگه زردآلو برای سلامتی” را نیز مطالعه بفرمایید.

۹- ممکن است از بینایی و سلامت چشم پشتیبانی کند

ملون حاوی دو آنتی اکسیدان قوی است: لوتئین و زئاگزانتین .

این ترکیبات کاروتنوئید بخاطر حمایت از سلامت چشم و جلوگیری از ایجاد کاهش بینایی مربوط به سن بسیار مشهور هستند .

تحقیقات نشان می دهد که مصرف منظم غذاهایی که حاوی این آنتی اکسیدان ها هستند ، مانند ملون ، ممکن است از عملکرد مناسب چشم در طول زندگی شما پشتیبانی کند .

فواید ملون

ملون را می توان به انواع مختلفی از غذاها اضافه کرد ، از جمله:

سالادها: مقداریملون را به قطعات لقمه ای خرد كرده و به سالاد مورد علاقه خود اضافه كنید.
دسرها: خربزه را پوره کرده و به عنوان پایه برای بستنی ها یا بستنی استفاده کنید.
صبحانه: ملون خرد شده را در کنار پنیر کوک سرو کنید یا آن را در یک اسموتی مخلوط کنید.
سوپ ها: عسلک را به عنوان پایه سوپ سرد با فلفل ، نعناع و خیار میل کنید.
پیش غذا: برش های ملون را با گوشت های پخته شده بپیچید یا آن را به یک سالسای تند اضافه کنید.

از ملون می توان به تنهایی لذت برد و یا به غذاهای مختلف از جمله سالاد ، سالسا ، سوپ یا دسر اضافه کرد. نکته اصلی در انتخاب خربزه رسیده در فصل است.

ملون میوه ای شیرین است که در سراسر جهان یافت می شود. گوشت آن سبز روشن است ، در حالی که پوست آن به طور معمول سفید یا زرد است.

ملون مملو از ویتامین ها ، مواد معدنی و سایر ترکیبات گیاهی تقویت کننده سلامتی است. خوردن این نوع خربزه می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد ، دلیل اصلی این ماده مغذی غنی است.

ملون را می توان به تنهایی یا به عنوان بخشی از غذاهای دیگر مانند سوپ ، سالاد ، اسموتی و غیره مصرف کرد. برای خوشمزه ترین تجربه ، یک خربزه در فصل و رسیده انتخاب کنید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.