فواید بی نظیر انبه برای سلامتی

با درک مزایای بیشمار انبه ، عشق شما به این میوه چند برابر می شود. این ماده نه تنها طعم خوبی دارد بلکه دارای فواید زیادی برای سلامتی است. در اینجا ما به شما ۱۵ دلیل خوب ارائه می دهیم که چرا باید در طول تابستان انبه بخورید.

فواید انبه برای سلامتی

 در مبارزه با سرطان کمک می کند

انبه حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند کوئرستین ، فیستین ، ایزوکوئسیترین ، آستراگالین ، اسید گالیک و متیل گالات است. همه این خواص بدن ما را در برابر سرطان پستان ، سرطان روده بزرگ ، سرطان پروستات و سرطان خون محافظت می کند.

به حفظ سطح کلسترول کمک می کند

انبه حاوی سطح بالایی از ویتامین C ، فیبر و پکتین است که آن را به یک میوه عالی تبدیل می کند که به کنترل سطح کلسترول بالا کمک می کند.

به پاکسازی پوست کمک می کند

یکی دیگر از فواید خوردن انبه این است که پوست شما را از اعماق بدن پاک می کند. منافذ پوست را درمان می کند و به پوست شما می درخشد. از این رو ، انبه بخورید تا پوستی بی عیب داشته باشید.

فواید انبه

در تنظیم دیابت کمک می کند

خوردن برگهای انبه برای تنظیم دیابت بسیار مناسب است. بنابراین ، افرادی که از دیابت رنج می برند باید ۵-۶ برگ انبه را در یک ظرف بجوشانند. آن را یک شب خیس کنید و جوشانده فیلتر شده را صبح زود بنوشید. همچنین ، انبه دارای شاخص گلیسمی پایین است ، خوردن انبه در حد متوسط ​​، سطح قند خون شما را افزایش نمی دهد.

در قلیایی سازی بدن کمک می کند

از آنجا که انبه با اسید تارتاریک و مالیک غنی شده و حاوی آثاری از اسید سیتریک است ، به حفظ ذخایر قلیایی بدن کمک می کند.

راهی برای لاغر شدن

از آنجا که انبه حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری است ، با خوردن یک انبه احساس سیری بیشتری در شما ایجاد می شود. همچنین ، از آنجا که با محتوای فیبری پر است ، عملکرد هضم را افزایش می دهد و کالری های ناخواسته را از بدن می سوزاند. این به نوبه خود به کاهش وزن اضافی کمک می کند.

انبه برای چشمهای سالم

انبه همچنین دارای ویتامین A است و آن را به میوه ای مناسب برای بهبود بینایی چشم تبدیل می کند. همچنین از شب کوری و خشکی چشم جلوگیری می کند.

به هضم خوب کمک می کند

آنزیم های موجود در انبه به تجزیه پروتئین در بدن کمک می کنند. انبه غنی از فیبر به هضم خوب بدن کمک کرده و از بسیاری از بیماری های مربوط به معده جلوگیری می کند.

از گرمازدگی جلوگیری می کند

این میوه تابستانی همچنین در جلوگیری از گرمازدگی کمک می کند. خوردن آن فوراً شما را خنک می کند و از این رو جسم شما را تازه می کند.

در تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید

انبه همچنین حاوی ویتامین C ، A و انواع مختلفی از کاروتنوئیدها است. همه این مواد مغذی ضروری برای حفظ قدرت و سلامت سیستم ایمنی بدن مفید هستند.

از آن به عنوان اسکراب بدن استفاده کنید

جدا از خوردن غذا ، استفاده از اسکراب انبه روی بدن پوستی صاف و لطیف به شما می دهد. می توانید با له کردن انبه و افزودن عسل و شیر به آن اسکراب درست کنید. به آرامی ماساژ دهید و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند و سپس آن را بشویید تا پوستی عالی بدست آورد.

پیشنهاد می کنیم مقاله “آشنایی با فواید بسیار رزماری برای سلامتی” را نیز مطالعه بفرمایید.

غلظت و حافظه را بهبود می بخشد

اگر در تمرکز و کمبود حافظه مشکل دارید انبه بخورید. آنها نه تنها به بهبود تمرکز شما کمک می کنند بلکه باعث تقویت حافظه می شوند.

حاوی مقدار زیادی آهن است

محتوای بالای آهن در انبه یک درمان طبیعی برای افراد کم خون است. همچنین ، زنان باید انبه بخورند تا سطح آهن و مقدار کلسیم در بدن افزایش یابد.

فواید انبه برای سلامتی

چه موقع انبه بخوریم و چه مقدار بخوریم ؟

انبه به لطف طعم آبدار دلپذیری که دارد قطعاً یکی از بهترین موارد در فصل تابستان است. از سلطان میوه ها مطمئناً می توان به طرق مختلف میتوان لذت برد و گزینه مناسبی برای دسرهای فرآوری شده است . با این حال ، از آنجا که انبه دارای کالری و قند بالایی است (یک فنجان انبه به صورت قطعه قطعه شده حاوی حدود ۱۰۰ کالری است) ، تعجب آور نیست که افراد دیابتی در مصرف این ماده غذایی خوشمزه کمی تردید دارند.

لازم به ذکر است که از آنجا که ۹۰ درصد کالری موجود در این میوه زرد از قند تأمین می شود ، ممکن است منجر به افزایش قند خون در بیماران دیابتی شود. با این حال ، شاخص گلیسمی انبه ۵۱ است که آن را به عنوان یک غذای کم GI طبقه بندی می کند.

از شاخص GI برای اندازه گیری تأثیر غذاها بر سطح قند خون استفاده می شود. علاوه بر این ، آن را نیز با آنتی اکسیدان ها و فیبرها ، که می تواند در کنترل سطح قند خون شما کمک کند. اگر به دیابت مبتلا هستید و به خوردن انبه  اشتیاق دارید ، مهم است که کنترل را انجام داده و از خوردن مقدار زیادی از آن به طور همزمان خودداری کنید.

کل کالری مورد نیاز روز خود را بررسی کنید و با قسمت کوچکی از انبه شروع کنید تا تأثیر آن را روی سطح قند خون بررسی کنید. توصیه می شود انبه را با هسته آن مصرف کنید و از آب گیری خودداری کنید. در نهایت ، مهم است که با پزشک خود در میان بگذارید تا چه مقدار انبه برای شما مفید است.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.