۴ مدل شکلات خوشمزه گیاهی که ارزش امتحان را دارد

*این مطلب در خرداد ماه ۱۴۰۲ بروزرسانی شده است.

همه ما کلمه گیاهخواری را زیاد شنیده ایم و شاید اطراف ما هم افرادی باشند که رژیم گیاهخواری را انتخاب کرده اند اما اگر شما اینگونه نیستید باز هم این شکلات های گیاهی میتوانند خوشایند شما باشند. ما امروز دستور تهیه ۴ مدل شکلات خانگی گیاهی را برایتان قرار داده ایم با ما همراه باشید.

طرز تهیه شکلات های خوشمزه گیاهی

۱- شکلات گیاهی

این شکلات ها در دهانتان ذوب می شود و می توانید هر زمان که به یک خوراکی شیرین نیاز دارید آن را نوش جان کنید.

عناصر

۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خام
۱/۲ فنجان روغن نارگیل جامد ، ذوب نشده است
۱/۳ فنجان فندق خام
۶ قاشق غذاخوری شربت افرا
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
فندق برشته شده و یا کاکائو خرد شده برای رویه شکلات

دستورالعمل 

روی یک ظرف پخت کوچک یا قالب نان بزرگ را کاغذ روغنی بچینید.
همه مواد را در یک غذاساز مخلوط کرده و فرآیند کنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. بسته به قدرت غذاساز شما ممکن است چند دقیقه طول بکشد.
مخلوط را به ظرف پخت آماده منتقل کرده و با یک کاردک آن را به یک لایه یکدست تقسیم کنید.
خمیر را با فندق یا کاکائو بپاشید ، سپس روی آن را کمی فشار دهید تا بچسبد. آن را در یخچال بگذارید تا جامد شود ، سپس از قالب برداشته و به صورت مربع برش دهید.
شکلات ها را در ظرفی محکم در فریزر خود نگهداری کنید. قبل از سرو اجازه دهید چند دقیقه در دمای اتاق بماند.

شکلات خوشمزه گیاهی

نکات دستور العمل

اگر روغن نارگیل شروع به جدا شدن از بقیه مخلوط کرد ، فرآیند را تا یکدست شدن ادامه دهید ، سپس کاسه غذاساز خود را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. مجدداً هم بزنید یا فرآیند کنید تا روغن دوباره مخلوط شود ، سپس به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید.

۲-ترافل خرما و بادام شکلات خوشمزه گیاهی

این ترافل بادام درختی به راحتی ساخته شده و بسیار راحت است ، یک میان وعده واقعی است که کاملاً گیاهی است! پر از مواد سالم اما طعم آب نبات دارد! گیاهی و فاقد گلوتن.

عناصر

۱۰ عدد خرما ، تا آنجا که ممکن است تازه و چسبناک باشد
۱/۲ فنجان نارگیل خشک شده بدون شکر
۲ قاشق چایخوری شربت افرا (اختیاری)
۱ قاشق چایخوری روغن نارگیل
۱/۲ فنجان چیپس شکلات تلخ
۱۰ عدد بادام ، بو داده

دستورالعمل 

خرما را با دقت تقریبا نصف طول کنید ، مطمئن باشید که به طور کامل در دو قسمت پاره نشود. هسته را برداشته و دور بیندازید.

در یک کاسه کوچک ، پودر نارگیل را با ۱ قاشق چایخوری روغن نارگیل و شربت افرا اختیاری هم بزنید. کمی به هم می چسبد ، چیزی که شما می خواهید.

شکلات را با یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل به یک لیوان یا ظرف کوچک اضافه کنید. در ۳۰ ثانیه حرارت دهید ، بین آن ها هم بزنید تا یکدست شود. مراقب باشید شکلات خود را نسوزانید.

هر خرما را با کمی مخلوط نارگیل پر کرده و تا جایی که ممکن است فشار دهید. روی هر کدام شکلات بریزید و یک عدد بادام را روی آن قرار دهید. اگر این مدت طولانی بماند ، چند روز در یخچال نگهداری می شود!

شکلات گیاهی

۳-شکلات زردچوبه و عسل

عناصر

۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خام
۱/۲ فنجان دانه شاهدانه
۱/۲ فنجان بادام هندی خام
۱/۴ فنجان روغن نارگیل جامد ، ذوب نشده
۱/۴ فنجان شربت افرا
۳ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
۲ قاشق غذاخوری عسل

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

دستورالعمل

روی یک ظرف پخت کوچک یا قالب نان بزرگ را کاغذ روغنی بچینید.
تمام مواد تشکیل دهنده به جز عسل را در غذاساز مخلوط کرده و فرآیند کنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود. بسته به قدرت غذاساز شما ممکن است چند دقیقه طول بکشد.
مخلوط  را به ظرف پخت آماده منتقل کرده و با یک کاردک آن را به یک لایه یکدست تقسیم کنید.
روی خمیر عسل بپاشید ، سپس روی آن را کمی فشار دهید تا بچسبد.
خمیر را در یخچال بگذارید تا جامد شود ، سپس از ظرف جدا کرده و به صورت مربع برش دهید.
شکلات را در ظرفی محکم در یخچال یا فریزر خود نگهداری کنید.

شکلات خوشمزه خانگی

نکات دستور العمل

اگر روغن نارگیل شروع به جدا شدن از بقیه مخلوط کرد ، فرآیند را تا یکدست شدن ادامه دهید ، سپس کاسه غذاساز خود را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. مجدداً هم بزنید یا فرآیند کنید تا روغن دوباره مخلوط شود ، سپس به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید.

۴-شکلات بادام و نارگیل

این ترافل های گیاهی با مخلوطی از کره بادام شیرین شده افرا و نارگیل پوسته شده پر شده و در لایه ای از شکلات تلخ غنی قرار گرفته اند. مناسب برای مناسبت های خاص ، هدایا ، یا فقط برای خود!

عناصر

½ فنجان کره بادام زمینی
۱ فنجان نارگیل خرد شده
¼ فنجان پودر کاکائو ، بعلاوه کمی بیشتر برای رویه شکلات
۲ قاشق غذاخوری شربت افرا
⅛ تا ¼ قاشق چایخوری نمک
¾ فنجان چیپس شکلات
۱ ½ قاشق غذاخوری روغن نارگیل

دستورالعمل 

کره بادام ، نارگیل ، کاکائو ، شربت افرا و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. اگر مخلوط بیش از حد خشک به نظر می رسد کمی کره بادام اضافه کنید ، اگر به نظر می رسد آبریزش است کمی کاکائو بیشتر اضافه کنید.

شکلات را روی اجاق گاز ذوب کنید یا آن را درون یک کاسه قرار دهید و در ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و بین هر افزایش هم بزنید.

روغن نارگیل را داخل شکلات بریزید. به هم زدن ادامه دهید تا آب شود و کاملاً با شکلات مخلوط شود.

مخلوط کره بادام را به شکل توپ های یک اینچی در آورید.

یک تخته برش بزرگ یا ورق پخت را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.

از چنگال یا خلال دندان استفاده کنید تا توپ ها را در مخلوط شکلات ذوب شده فرو کنید. هر کدام را به آرامی بغلتانید تا روکش شود ، سپس آن را به تخته روکش دار منتقل کنید.

اجازه دهید ترافل ها حداقل ۱ ساعت بماند تا خودش را بگیرد.

ترافل ها را با پودر کاکائو تزئین کنید.

شکلات خانگی

نکات دستور العمل

من فقط از ⅛ قاشق چایخوری نمک استفاده کردم ، زیرا کره بادام من نمکی بود. اگر مواد اولیه شما بدون نمک است ، ممکن است بخواهید نزدیک به ¼ قاشق چایخوری (یا بیشتر ، اگر دوست دارید) استفاده کنید.

۵-طرز تهیه شکلات گیاهی با نعناع

شکلات نعناع تازه که با ۲ ماده تشکیل شده، برگ نعناع و شکلات تلخ ذوب شده ایجاد شده است. برای یک میان وعده سریع شکلاتی در یخچال زیر ۱ ساعت قرار می گیرد!

عناصر

▢ ۲۰۰ گرم شکلات تلخ ساده انتخابی، به صورت مربع شکسته
▢ ½ فنجان ۱۰ گرم برگ نعناع تازه بسته بندی شده، تقریباً خرد شده

دستورالعمل ها

یک سینی فر با اندازه متوسط را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
یک دیگ دوتایی با یک کاسه همزن ضد حرارت روی آب در حال جوشیدن آماده کنید.(روش بن ماری)
شکلات را به کاسه اضافه کنید و به آرامی روی حرارت ملایم ذوب کنید و هر از گاهی هم بزنید.
پس از ذوب و صاف شدن، حرارت را خاموش کنید.
نصف برگ نعناع خرد شده را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شکلات را با احتیاط به صورت گرد کوچک روی سینی آستر شده بریزید.
یک کاردک یا قاشق بردارید و به آرامی شکلات را به ضخامت ۳-۵ میلی متر یا تا ضخامت دلخواه پخش کنید.
روی باقی مانده نعناع خرد شده بپاشید.
به یخچال منتقل کنید و به مدت ۳۰ دقیقه – ۱ ساعت یا تا زمانی که شکلات کاملا سفت شود، بگذارید.
آن را بردارید و به مدت ۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود، این کار باعث می شود پوست آن راحت تر بریده شود تا به قطعات ریز خرد نشود.
پوست را با چاقوی تیز به قطعات خرد کنید.
سرو کنید و لذت ببرید!

نکات مهم

از یک تکه شکلات تلخ ساده به انتخاب خود استفاده کنید.
از برگ های نعناع تازه خانگی استفاده کنید یا یک دسته از سوپرمارکت یا میوه و سبزیجات محلی خود را بردارید.
اطمینان حاصل کنید که هیچ قطره آب روی برگ های نعناع شما وجود ندارد. باید آنها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا زمانی که آب باقی نماند. هنگامی که آب وارد شکلات ذوب شده می شود، باعث می شود که آن را گرفته و به صورت گلوله در بیاورد.
از یک سینی یا ورقه پخت تخت استفاده کنید تا شکلات خود را روی آن پخش کنید.
شکلات ذوب شده خود را به شکل مستطیل یا دایره پهن کنید تا ضخامتی در حدود ۳ تا ۵ میلی متر داشته باشید. این نباید دقیق باشد. یا آن را به ضخامت دلخواه خود پهن کنید.
شکلات نعناع تازه را به مدت ۱ هفته تا ۱۰ روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
شکلات نعناع را با بسته بندی هر تکه پوست در کاغذ روغنی و سپس در فویل بپیچید. در ظرف دربسته قرار داده و به مدت ۲ تا ۳ ماه در فریزر قرار دهید. بهتر است آنها را محکم و تا حد امکان بدون شکستگی در دو لایه بسته بندی کنید. این برای جلوگیری از تغییر رنگ شکلات است که به شکوفه شکلات معروف است.
برای آب کردن  شکلات نعنا، ظرف خود را از فریزر خارج کرده و داخل یخچال بگذارید تا به دمای یخچال برسد.

 

ارزش تغذیه ای

کالری: ۲۴۲ کیلوکالری کربوهیدرات: ۱۹ گرم پروتئین: ۳ گرم چربی: ۱۷ گرم چربی اشباع شده: ۱۰ گرم چربی غیر اشباع چندگانه: ۱ گرم چربی تک غیراشباع: ۵ گرم چربی ترانس: ۱ گرم کلسترول: ۱ میلی گرم سدیم: ۹ میلی گرم پتاسیم: ۹ میلی گرم پتاسیم: ۳۱۲ گرم اسید آمینه ۲۰۷IU ویتامین C: 1 میلی گرم کلسیم: ۴۰ میلی گرم آهن: ۵ میلی گرم

 

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “۴ مدل شکلات خوشمزه گیاهی که ارزش امتحان را دارد

[…] تا این دستورالعمل غذائی رو به دیگران معرفی کنید و یا شکلات های گیاهی موجود در فروشگاه تون رو به فروش […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.