۸ راهکار برای مقابله با ترس از شروع کار جدید

شاید برخی اوقات شروع یک پروژه جدید برایتان دلهره آور باشد. اگر اینگونه هستید لطفا این مقاله را که ترجمه و تالیف از mejorconsalud میباشد را تا انتها بخوانید تا بتوانید بدون نگرانی پروژه جدیدتان را آغاز نمایید. با این حال، نه تعلل و نه انتقاد از خود راه حلی برای مبارزه با ترس از شروع کار جدید نیست. مواجهه با ترس از چیزهای جدید تنها گزینه برای تحقق خواسته های شماست. بنابراین، باید یاد بگیرید که هوش هیجانی را مدیریت کنید تا ویژگی های خود را بشناسید و آنها را از ترس جدا کنید. خوب است که در مورد آنچه که در پروژه به دنبال آن هستید، دلایلی که شما را برای دستیابی به آن تشویق می کند و چه چیزی شما را از انجام آن باز می دارد، با خود صادق باشید.

۸ راهکار برای مقابله با ترس از شروع کار جدید

هر داستانی با یک قدم اول شروع می شود، اما برداشتن آن قدم چقدر سخت است! ترس معمولا وجود دارد. پس بیایید راه‌هایی برای مواجهه با ترس هنگام شروع یک پروژه جدید ببینیم. این پیشنهادات به شما کمک می کند تا با  تردیدها و ناامنی های خود مبارزه کنید. مهم است که بدانید ترس احساسی است که پیامی برای شما دارد. می توانید به آن گوش دهید، آن را تجزیه و تحلیل کنید و به برنامه های خود ادامه دهید.

مواجهه با یک پروژه به معنای شکل دادن به یک ایده است، برای مثال، ترک شغل و شروع یک سرمایه گذاری، نقل مکان به شهر دیگری یا ادامه دادن با علاقه ای که آن را رها کرده اید. علیرغم داشتن ایده هایی در ذهن، ممکن است باور نداشته باشید که قادر به اجرای آنها هستید.

دلایل زیادی وجود دارد که چرا چنین احساسی دارید. در اصل، ترس از شکست می تواند شما را محدود کند. داشتن دید منفی نسبت به آینده یا اعتقاد به اینکه هرگز به آنچه می خواهید نخواهید رسید، موانع بزرگی هستند. همچنین تقاضا و کمال گرایی که به خود تحمیل می کنید می تواند مانع باشد.

نکاتی برای مقابله با ترس خود هنگام شروع کار جدید

نکاتی برای مقابله با ترس خود هنگام شروع کار جدید

انجام یک برنامه شامل یک مسیر تدریجی با فراز و نشیب است. شما نباید خیلی سختگیر باشید. همچنین ترس طبیعی است. بنابراین سعی کنید کمی دلسوزی به خرج دهید و به جای انفعال، خود را به عمل تشویق کنید.

اگر احساس می کنید که ترس مانع از ادامه کار شما می شود، با یک متخصص مشورت کنید. به همین ترتیب، استفاده از روش های مناسب برای مبارزه با آن مانند ذهن آگاهی را در نظر بگیرید. تکنیکی که ثابت کرده است در غلبه بر ترس از شکست موثر است. با این حال، توصیه های دیگر برای مقابله با ترس از یک پروژه جدید به شرح زیر است.

 برنامه ریزی کنید

تهیه فهرست از آنچه نیاز دارید راهی برای کاهش ترس است، باید بپذیری که بعضی چیزها به مرور زمان و در حین اجرا حل می شود. با این حال، در نظر گرفتن این نیازها نیز راهی برای شروع مدیریت آنهاست. برنامه ریزی به شما امکان می دهد راه حل های ممکن را به سمت ترس ها هدایت کنید.

 نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید

بپذیرید که کامل نیستید، ممکن است چیزهای زیادی وجود داشته باشد که در مورد آنها ندانید، و هیچ ایرادی در آن وجود ندارد. در عوض، به دقت گوش دهید و پذیرای انتقاد سازنده باشید. به همین ترتیب، به توانایی های خود اعتماد کنید. بالا بردن عزت نفس و رسیدن به اعتماد به نفس بسیار مهم است. اگر قبل از شروع به وضوح در مورد نقاط ضعف و قوت خود بدانید، آسان تر خواهد بود که بدانید چه چیزی را باید صیقل دهید و در چه چیزی برتر خواهید بود.

هنگام ترس از شروع کار، با اطرافیان صحبت کنید

یک راه خوب برای بهبود پروژه، آزمایش آن است، به جای اینکه منتظر اتمام آن باشید. شما می توانید نظرات خود را دریافت کنید، جنبه هایی را که حذف کرده اید را بشناسید و نگاه خود را غنی کنید. بازخورد را به عنوان دستورالعملی برای بهبود در نظر بگیرید، اما از آن ناامید نشوید. نگران این نباشید که دیگران چه فکر می کنند. باید به توانایی های خود اعتماد کنید تا بتوانید بر ترس از شروع یک پروژه جدید غلبه کنید.

خلاقیت داشته باشید

فراتر از این که مسیرهای شناخته شده ای وجود دارد، خوب است که خلاقیت را بیدار نگه دارید. به دنبال یادگیری چیزهای جدید، بررسی روندها، یافتن کارهایی که آنها در زمینه های دیگر متفاوت از شما انجام می دهند، باشید. همه چیز در خدمت افزودن هوای تازه به فعالیت هاست. این نه تنها به شما امکان می دهد انگیزه خود را حفظ کنید، بلکه تفاوتی را نیز به پروژه شما اضافه می کند. به این ترتیب، ایده های نوآورانه ای که دارید به عنوان پشتوانه ای برای از دست دادن این ترس عمل می کند.

۱۱ تکنیک مبتنی بر علم برای رفع استرس

 احساسات خود را تصدیق کنید

نکات طلایی برای مقابله با ترس خود هنگام شروع کار جدید

هر پروژه ای هم جنبه علمی دارد هم جنبه احساسی. یادگیری پذیرش احساسات شما را به فردی ضعیف تبدیل نمی کند. برعکس، به شما این امکان را می دهد که خودتان را بهتر بشناسید و بر اساس آن عمل کنید. در نظر بگیرید که اگر پروژه شما فعالیتی است که برای مدت طولانی می خواهید انجام دهید یا شما را تبدیل به فردی کنجکاو می کند، ارزش امتحان کردن آن را دارد. بنابراین، در مورد آنچه احساس می کنید فکر کنید و به دنبال راه حل هایی برای مقابله با ترس باشید.

برای مقابله با ترس از شروع ،سناریوهای پیچیده را پیش بینی کنید

شروع یک پروژه جدید مانند پریدن به فضای خالی بدون تور است. پیش بینی یک سناریوی نامطلوب و ارائه برخی منابع برای کمک به شما برای غلبه بر آن راحت است.
به عنوان مثال، اگر می خواهید شغل خود را برای راه اندازی کسب و کار خود رها کنید، در میان کارهایی که باید حل کنید، می توانید قبل از انجام این کار، مدتی پس انداز کنید. به این ترتیب برای رویارویی با مشکلات احتمالی آماده می شوید.

 موفقیت خود را تجسم کنید

خوش بینی و نگرش خوب نیز هنگام شروع یک برنامه کلیدی است. بنابراین، می توانید خود را در موقعیت پیروزی و موفقیت تصور کنید. تجسم مثبت شما را در مسیر پیگیری اهدافتان قرار می دهد. اگر استانداردهای بالایی از موفقیت و اعتماد به نفس دارید، ممکن است بتوانید بر ترس غلبه کنید. برعکس، اگر نگرش منفی داشته باشید، ترس از شکست در نهایت انگیزه شما را از بین می برد.

ریسک پذیر باشید

اگرچه کار هزینه دارد، اما برای رویارویی با ترس از شروع کار جدید، باید کنترل امور را کنار بگذارید. اگر از ریسک کردن خودداری کنید، هرگز نخواهید فهمید که نتیجه چه بوده است و همیشه در شک یا اضطراب باقی خواهید ماند. ایده آل این است که با ریسک های حساب شده خودتان را به چالش بکشید. سناریوهای احتمالی را با احتمال موفقیت و شکست ارزیابی کنید. بنابراین، می دانید که خطر شکست وجود دارد، اما شانس موفقیت شما بیشتر است.

ترس از شکست را به انگیزه تبدیل کنید

نکاتی برای مقابله با ترس خود هنگام شروع کار جدید

اگرچه ترس از یک پروژه جدید می تواند شما را کلافه کند، اما می تواند شما را نیز توانمند کند. از آن برای ایجاد هیجان، کنجکاوی و رضایت استفاده کنید. به این ترتیب می توانید آن را به سکوی پرشی برای افزایش انگیزه تبدیل کنید. چیزی که می تواند شما را وادار کند که حتی در مواقع سختی طاقت بیاورید و توجه خود را بر یادگیری متمرکز کنید.

دیدتان را نسبت به شکست را عوض کنید

در جامعه‌ای که رسانه‌های اجتماعی فقط جنبه‌های روشن زندگی را نشان می‌دهند، پذیرش این موضوع که شکست همیشه بد نیست، چالش برانگیز است. شکست یادگیری و فرصت هایی برای بهبود به ارمغان می آورد. حتی یک ایده خوب می تواند در نهایت از یک مانع شکل بگیرد. نکته مهم این است که بتوانید برای آن پروژه معنا و انگیزه پیدا کنید. آنها دلایلی هستند که به شما کمک می کنند تا زمانی که شک دارید، پیش بروید. منتظر ۱۰۰% اطمینان نباشید. شما می توانید این اعتماد را در طول مسیر ایجاد و شکل دهید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.