۷ فواید شگفت انگیز شکر قهوه ای

شکر قهوه ای یک شیرین کننده بسیار محبوب است که در بسیاری از محصولات پخته شده و  آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد، اما برخی از فواید سلامتی نیز دارد که ممکن است شما را شگفت زده کند!طعم برشته شده این شکر باعث محبوبیت آن شده است، زیرا نسبت به شکر معمولی طعم شیرین یا ساخارین بیشتری دارد.اما از آنجایی که این شکر به طور طبیعی نرم تر و مرطوب تر است، محصولات پخته شده نیز ممکن است مرطوب باشند.

شکر قهوه ای چیست؟

شکر قهوه ای نوعی شکر (ساکارز) است که به دلیل وجود ملاس رنگ قهوه ای به خود می گیرد. این شکر می‌تواند به صورت تجاری یا طبیعی تولید شود، که اولی توسط ملاس ساخته می‌شود که به شکر سفید سنتی اضافه می‌شود و بین ۴ تا ۷ درصد محصول نهایی را تشکیل می‌دهد. شکر قهوه ای متوسط ​​حاوی حدود ۵ درصد ملاس وزنی است.

این شکر ترکیب شده با ملاس قوام نرمی دارد و اغلب تا حد سفت به نظر می‌رسد، اما واقعاً بد نمی‌شود. برخی از طعم ها بعد از ۲-۳ سال شروع به محو شدن می کنند، اما همچنان در دستور العمل های شما مفید خواهد بود.

شکر قهوه ای چیست؟

انواع شکر قهوه ای

انواع مختلفی از این قند وجود دارد، از جمله دمرارا، توربینادو، شکر قهوه ای تیره و موسکووادو و غیره.

شکر قهوه ای روشن: در برخی موارد ملاس را به سادگی به شکر سفید معمولی اضافه می کنند و در انواع قهوه ای روشن، حدود ۳ درصد از وزن شکر را ملاس تشکیل می دهند.

شکر قهوه ای تیره: به طور مشابه، نوع قهوه ای تیره دارای حدود ۶ درصد وزن ملاس است که به آن طعم کمی قوی تر می دهد.

Muscovado: این تیره ترین نوع و از نظر طعم قوی ترین است، عمدتاً به دلیل فرآیند خشک شدن آهسته که اغلب در آفتاب کامل انجام می شود.

دمرارا: همانطور که گفته شد، شکر قهوه ای اغلب از نیشکر درست می شود و پس از استخراج و جوشاندن آب نیشکر، کریستال های خام به رنگ قهوه ای روشن بر جای می گذارد. سپس آنها را در یک سانتریفیوژ خشک می‌کنند و شکر قهوه‌ای با طعم ملاس به جای می‌گذارند.

توربینادو: توربینادو از نظر تولید بسیار شبیه به انواع دمرارا است، توربینادو بیشتر طعم عسلی دارد و در چای محبوب است.

شکر قهوه ای طبیعی: زمانی که مقداری ملاس باقی مانده در مخلوط باقی می ماند و شکر متبلور می شود ساخته می شود. این نوع شکر طعم شیرین و کمی کاراملی دارد و نسبت به شکر سفید سنتی ماده قوی تری است.

        پیشنهاد می کنیم مقالهاعتیادهای عجیب ، از اعتیاد به ورزش کردن تا اعتیاد به مصرف شکر” را نیز مطالعه بفرمایید.      

ارزش غذایی شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم

آب [g] 1.34
انرژی ۳۸۰
انرژی [کیلوژول] ۱۵۹۰
پروتئین [g] 0.12
خاکستر [g] 0.45
کربوهیدرات، با اختلاف [g] 98.09
قندها، کل شامل NLEA [g] 97.02
ساکارز [g] 94.56
گلوکز (دکستروز) [g] 1.35
فروکتوز [g] 1.11
کلسیم، کلسیم [mg] 83
آهن، آهن [میلی گرم] ۰٫۷۱
منیزیم، منیزیم [میلی گرم] ۹
فسفر، P [mg] 4
پتاسیم، K [mg] 133
سدیم، Na [mg] 28
روی، روی [mg] 0.03
مس، مس [میلی گرم] ۰٫۰۵
منگنز، منگنز [mg] 0.06
سلنیوم، Se [µg] 1.2
نیاسین [mg] 0.11
اسید پانتوتنیک [میلی گرم] ۰٫۱۳
ویتامین B-6 [mg] 0.04
فولات، کل [µg] 1
فولات، غذا [µg] 1
فولات، DFE [μg] 1
کولین، کل [mg] 2.3
بتائین [میلی گرم] ۰٫۱

وقتی صحبت از تغذیه به میان می آید، شکر قهوه ای فقط کمی بیشتر از شکر سفید مواد مغذی ارائه می دهد. حاوی کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم و غلظت بالایی از کربوهیدرات ها، بیش از ۹۷ درصد وزنی است. یک قاشق چای خوری از این شکر ۱۷ کالری به بدن می رساند.

فواید شکر قهوه ای

فواید منحصر به فرد شکر قهوه ای برای سلامتی شامل توانایی آن در افزایش سطح انرژی، جلوگیری از سرماخوردگی، درمان عفونت های رحمی، بهبود هضم، کاهش نفخ و کمک به کاهش وزن است. اجازه دهید در زیر به تفصیل آنها را مورد بحث قرار دهیم.

ممکن است به تسکین دردهای قاعدگی کمک کند

در طب سنتی، برخی فرهنگ ها این نوع شکر و زنجبیل را در یک چای سالم ترکیب کرده اند که می تواند ناراحتی ناشی از دردهای قاعدگی را از بین ببرد.

ممکن است به بهبود سلامت پوست کمک کند

استفاده از شکر قهوه ای به عنوان لایه بردار پوست یکی از کاربردهای غیرمنتظره این شکر است. بافت خشن آن را برای از بین بردن کثیفی و سلول های مرده پوست از بزرگترین اندام بدن شما ایده آل می کند.

ممکن است به عنوان یک تقویت کننده انرژی عمل کند

مانند هر کربوهیدرات ساده دیگری، این شکر دارای اثر انرژی بر بدن است و آن را به یک مکمل محبوب برای قهوه صبحگاهی تبدیل می کند.

ممکن است به کاهش وزن کمک کند

خوردن مقدار زیادی از این نوع شکر ایده خوبی نیست، اما ملاس به عنوان تقویت کننده متابولیسم و ​​رفع گرسنگی شناخته شده است، که می تواند به کاهش وزن کمک کند.

کمک به بارداری

پس از زایمان، این شکر به سرعت بهبودی کمک می کند، در حالی که برخی از گرفتگی ها و ناراحتی های دوران بارداری را تسکین می دهد.

ممکن است نفخ شکم را تسکین دهد

برخی تحقیقات نشان داده اند که این شکر و ملاس موجود در آن می تواند به سرکوب نفخ بیش از حد در روده کمک کند، البته که نفخ خطرناک نیست اما می تواند خجالت آور باشد.

ممکن است به عنوان یک درمان برای آسم عمل کند

شواهد حکایتی می گوید که مخلوط کردن این شکر در آب گرم و نوشیدن آن می تواند علائم التهابی آسم را سرکوب کند.

موارد مصرف شکر قهوه ای

این شکر را می توان به روش های مختلفی در رژیم غذایی استفاده کرد، مشابه کاربردهای شکر سفید، اما طعم متفاوتی وجود دارد که باعث می شود در برخی از دستور العمل ها ترجیح داده شود. این شکر را به احتمال زیاد در دسرها و غذاهای پخته شده و همچنین در سس های خوش طعم و مارینادها، در استیک گوشت و سایر غذاهای معروف دیگر خواهید یافت. می توانید از این شکر در قهوه خود نیز استفاده کنید.

عوارض جانبی شکر قهوه ای

افزایش وزن
دیابت
عفونت های مخمری
مانند شکر سفید، شکر قهوه ای نیز باید در حد اعتدال مصرف شود.

اگر شکر قهوه ای سفت شده باشد چه کنیم؟

اگر شکر قهوه ای شما سفت شده است، قبل از استفاده از آن در دستور العمل ها، باید آن را نرم کنید. نرم شدن آن اجازه می دهد تا رطوبت به شکر برگردد بنابراین اندازه گیری و استفاده از آن آسان تر است. سه راه اساسی برای نرم کردن شکر قهوه ای وجود دارد.

روش سریع مایکروویو:

شکر سفت شده را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و روی آن را با دستمال مرطوب بپوشانید. حداکثر تا دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید. شکر را از مایکروویو خارج کرده و با چنگال له کنید تا گلوله ها جدا شوند. وقتی شکر خنک شد دوباره سفت می شود، بنابراین فقط مقداری را که قصد استفاده از آن را دارید در مایکروویو قرار دهید.

فواید شکر قهوه ای

روش فر :

شکر را در ظرف نسوز بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۵۰ درجه قرار دهید. شکر را با دقت نگاه کنید و وقتی نرم شد آن را بیرون بیاورید. بسته به مقدار ممکن است چند دقیقه طول بکشد. این سریعترین روش است، اما شما فقط می خواهید به همان اندازه که بلافاصله استفاده می کنید نرم کنید. بعد از سرد شدن شکر دوباره سفت می شود.

روش نرم کردن آهسته:

اگر نیاز به نرم کردن این شکر دارید که ممکن است فوراً از آن استفاده نکنید، این روش ترجیح داده می شود. زمان بیشتری می برد اما شکر بعد از سرد شدن نرم می ماند.

ابتدا شکر را در ظرفی محکم در بسته قرار دهید. سپس یک منبع رطوبت اضافه کنید. می توانید از یک تکه نان یا چند گل ختمی نیز استفاده کنید. ظرف را دو روز ببندید. وقتی شکر را دوباره باز کردید، آن را با چنگال له کنید تا گلوله ها جدا شوند. شکر تا زمانی که در ظرفی محکم در بسته بماند باید نرم بماند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.