۵ ماده مغذی و ضروری در بارداری

بارداری می تواند تجربه ای شاد، خسته کننده، طاقت فرسا و خاطره انگیز باشد. علاوه بر خرید لباس بارداری و نگرانی در مورد دکور اتاق کودک، می خواهید سالم ترین بارداری ممکن را داشته باشید. خوب غذا خوردن یکی از بهترین کارهایی است که می توانید در دوران بارداری انجام دهید، زیرا در درون خود قرار است جنینی را رشد دهید. این انسان کوچک برای رشد سالم به تغذیه مناسب نیاز دارد و برخی از مواد مغذی خاص بسیار مهم هستند.

یک موضوع مهم در مورد بارداری، ویتامین ها و مکمل های دوران بارداری است. ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز برای هر

 متفاوت است، اما برخی توصیه های کلی وجود دارد. اگر انتظار دارید، اکثر متخصصان تغذیه مصرف بیشتر غذاهای غنی از فولات و آهن را تشویق می کنند. فولات از نقص لوله عصبی جلوگیری می کند، در حالی که آهن از رشد جنین و جفت حمایت می کند.

در بارداری چه چیزی و چه مقدار باید بخورید؟

بهترین توصیه این است که غذاهای متنوعی بخورید تا مجموعه ای از مواد مغذی به کودکتان بدهید که به رشد سالم کمک می کند. غذا خوردن برای یک کودک سالم بی شباهت به غذا خوردن برای بدن سالم نیست. تنها چیزی که متفاوت است این است که رژیم بارداری اساساً تقویت شده است. رهنمودهای فعلی نشان می دهد که باید در سه ماهه اول مانند معمول غذا بخورید. کالری دریافتی خود را در سه ماهه دوم ۳۵۰ کالری در روز و سپس در سه ماهه سوم ۴۵۰ کالری در روز افزایش دهید.

تمام تلاش خود را بکنید تا از غذاهای ناسالم، غذاهای فرآوری شده و سایر غذاهایی که ارزش غذایی آنها صفر است اجتناب کنید. هم شما و هم کودکتان از غذاهای کامل که دارای مواد مغذی هستند، از جمله میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین های بدون چربی، حبوبات و سایر غذاهای مشابه سود می برید. علاوه بر این، بر روی پنج ماده مغذی زیر تمرکز کنید تا به بارداری سالم کمک کنید.

5 ماده مغذی و ضروری در بارداری

۵ ماده مغذی و ضروری در بارداری

کلسیم

در دوران بارداری، بدن مادر از کلسیم استخوان های خود برای حمایت از رشد سالم جنین استفاده می کند. اکثر پزشکان مکمل کلسیم را برای جلوگیری از تحلیل استخوان در مادر توصیه می کنند. بر اساس تحقیقات، توصیه می شود که زنان باردار به ۱۰۰۰ میلی گرم (میلی گرم) کلسیم در روز نیاز دارند که در حالت ایده آل به دو دوز ۵۰۰ میلی گرم تقسیم می شود. با این حال، غذاهای غنی از کلسیم وجود دارد که می توانید روی آنها تمرکز کنید، برخی از آنها شامل سبزیجات سبز برگ، بادام، کدو حلوایی، پرتقال، بامیه، لوبیا، نخود، عدس و برخی از غلات هستند.

فولات

فولات نقش زیادی در کاهش خطر نقایص لوله عصبی دارد، که نقایص مادرزادی اصلی است که بر نخاع و مغز کودک تأثیر می گذارد. دو مورد از شایع ترین نقص ها عبارتند از آنسفالی و اسپینا بیفیدا. فولات همچنین از رشد جنین در مراحل اولیه بارداری حمایت می کند. کالج آمریکایی زنان و زایمان توصیه می کند که زنان باردار روزانه ۶۰۰-۸۰۰ میکروگرم (میکروگرم) فولات مصرف کنند. غذاهای غنی از فولات عبارتند از: آجیل، لوبیا، عدس، تخم مرغ، سبزیجات با برگ تیره و کره بادام زمینی طبیعی.

ید

در سه ماهه اول بارداری، تیروئید کودک فعال می شود. مادر تنها منبع هورمون تیروئید برای نوزاد است. عملکرد و رشد سالم مغز به هورمون های تیروئید بستگی دارد، بنابراین افزایش مصرف ید برای مادر مفید است. مصرف صحیح ید می تواند به کودک شما کمک کند تا از بی نظمی در رشد مغز و عوارض زایمان جلوگیری کند. بسیاری از مکمل‌های ید وجود دارند که مصرف آنها برای زنان باردار بی‌خطر است، بنابراین با پزشک خود در میان بگذارید.

آهن

بسیاری از زنان فاقد مقدار مناسب آهن مورد نیاز برای سه ماهه دوم و سوم هستند. اگر بدن بیش از آنچه در دسترس است به آهن نیاز داشته باشد، کم خونی آسان است. برای بسیاری از زنان، کم خونی خفیف در دوران بارداری، به دلیل افزایش حجم خون، بسیار رایج است. کمبود آهن می تواند عوارضی را در حین زایمان ایجاد کند یا جریان اکسیژن را به اندام ها و جنین کاهش دهد. به همین دلیل است که بسیاری از پزشکان زنان باردار را به مصرف مکمل های آهن یا غذاهای غنی از آهن تشویق می کنند. منابع عالی سبزیجات برگ آهن، چغندر، لوبیا، نخود، عدس، تمشک، میوه های خشک، بروکلی و سیب زمینی هستند.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “راههای طبیعی برای بهبود میل جنسی در زنان” را نیز مطالعه بفرمایید.      

ویتامین دی

سطح پایین ویتامین D غیرمعمول نیست، زیرا این روزها بیشتر مردم زمان بیشتری را در داخل خانه می گذرانند تا بیرون. برای زنان باردار، ویتامین D یک ماده مغذی ضروری است زیرا بر عملکرد مغز، فشار خون، ایمنی و خلق و خوی تأثیر می گذارد. اگر یک زن باردار کمبود ویتامین D داشته باشد، خطر رشد غیرطبیعی استخوان و شکستگی در نوزادان بسیار بیشتر است. همچنین در صورت پایین بودن سطح ویتامین D ممکن است عوارض زایمان را تجربه کنید. اکثر متخصصان بهداشت، زنان باردار را به مصرف مکمل ویتامین D3 برای رشد سالم جنین تشویق می کنند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.