۲۰ نکته آسان برای کاهش استرس

 ۲۰ نکته آسان برای کاهش استرس

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” ۲۰ نکته آسان برای کاهش استرس” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آیا برای هر چیز کوچکی احساس استرس می کنید؟ خوب ، شما در این مبارزه تنها نیستید! استرس یک مشکل جهانی است که بیش از ۸۰٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می دهد. مطالعات همچنین نشان می دهد که “استرس” بیشترین جستجو در کلمه کلیدی Google در چند ماه گذشته است ، که نشان دهنده جدی بودن آن است. خوشبختانه تکنیک های خودیاری زیادی در زمینه کنترل استرس وجود دارد که از ترکیبی از روش های درمانی آرام سازی جسمی و ذهنی استفاده می کند.روش های کاهش استرس را در زیر میخوانیم.

چگونه استرس را در زندگی کاهش دهیم؟

شما می توانید با آزمایش روش های زیر برای کاهش استرس ،بدانید چه عواملی برای بازگشت زندگی شاد و مثمر ثمر بهترین نتیجه را برای شما دارد! بنابراین ، آماده حل وفصل امور با این شیطان نامرئی روانشناختی هستید؟

چگونه استرس را در خانه با استفاده از تکنیک های ساده مدیریت کنیم؟

اگر فکر می کنید در مورد هر چیز کوچک یا بزرگی در زندگی خود نگران هستید ، این ۲۰ نکته مدیریت استرس ممکن است به شما کمک کند تا بر مشکل غلبه کنید:

روش های کاهش استرس

۱- علت اصلی استرس را شناسایی کنید:

اولین راه برای از بین بردن استرس از زندگی این است که تشخیص دهید چه چیزی باعث آن شده است. یک ژورنال داشته باشید تا تمام افکار و احساساتی را که شما را تحت فشار قرار می دهند یادداشت کنید. این می تواند کودکان پر سر و صدایی در اطراف شما یا رئیس شما باشد یا ممکن است برنامه کاری طولانی مدت شما باشد. پس از دانستن علت ، می توانید با طرف های مرتبط صحبت کنید یا راه حل احتمالی را برای خلاص شدن از مشکل پیدا کنید. به عنوان مثال ، می توانید بچه های خود را درگیر برخی فعالیت ها کنید یا زمان خود را برای تعادل بهتر زندگی و زندگی تنظیم کنید.

۲-سالم بخورید:

آیا می دانید برخی از غذاهایی که می خورید باعث ایجاد استرس و اضطراب می شوند؟ آره! غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی قند ، کربوهیدرات ، کافئین و الکل هستند می توانند باعث بالا رفتن فشار خون و در نتیجه افزایش احساس استرس شوند. به همین دلیل است که شما باید به یک رژیم غذایی سالم متمرکز شوید که شامل غذاهای تسکین دهنده استرس مانند میوه ها ، ماهی های غنی از امگا ۳ ، مغزها ، غلات کامل ، سبزیجات ، غلات و غیره باشد. کمبودها و کاهش ترشح هورمونهای استرس.

 20 نکته آسان برای کاهش استرس
20 نکته آسان برای کاهش استرس

۳- چای گیاهی بنوشید:

یکی از راه های کاهش سریع استرس ، نوشیدن مقداری چای گیاهی تسکین دهنده است. تحقیقات نشان می دهد که چای هایی که با گیاهان خاصی مانند نعناع فلفلی ، اسطوخودوس ، بابونه ، گل شور ، تولی ، رازیانه و غیره دم می شوند دارای خواص شل کنندگی ذهن هستند. این نوشیدنی ها همچنین دارای اثرات ضد اضطراب و ضد افسردگی هستند که می توانند سیستم عصبی شما را آرام کرده و دوباره احساس راحتی کنند.

روش های کاهش استرس

۴- روغنهای ضروری را استنشاق کنید:

رایحه درمانی یک راه حل عالی برای مدیریت استرس به طور طبیعی است. این روغن از بسیاری از روغنهای اساسی گیاهی تشکیل شده است که اثرات آرام بخشی بر بدن و روان دارند. استنشاق رایحه برخی از روغنهای اساسی مانند اسطوخودوس ، ترنج ، لیموترش ، پرتقال ، یلانگ-یلانگ و غیره شناخته شده است که باعث کاهش سطح کورتیزول (هورمون استرس) می شود ، بنابراین احساس استرس ، اضطراب و افسردگی را کاهش می دهد.

توجه: شما هرگز نباید بخارات روغنهای اساسی غلیظ را مستقیماً بو کنید. چند قطره از این روغن ها را به روغن حامل اضافه کنید و آن را روی لباس یا روبالشت خود اسپری کنید. همچنین می توانید از یک پخش کننده روغن اساسی برای ایجاد یک فضای مثبت در خانه استفاده کنید.

۵- برای کاهش استرس به موسیقی گوش دهید:

موسیقی می تواند با تأثیر مثبت بر ذهن ، در کنار آمدن با استرس به شما کمک کند. گوش دادن به موسیقی آرامبخش مانند شعار دادن ، جریان طبیعی ، ضربات ملایم ، امکارا و … می تواند احساس آرامش فوری در شما ایجاد کند. با این حال ، بعضی از افراد موسیقی با شدت بالا و سریع را موثرتر می دانند زیرا باعث می شود احساس فعالیت و انرژی داشته باشند. تا زمانی که موسیقی خیلی بلند نباشد (که می تواند استرس شما را بدتر کند) ، می توانید از آن به عنوان یک روش فوق العاده برای کنترل استرس استفاده کنید.

۶-پرورش معنویت:

یکی از راه های غلبه بر استرس در خانه ، به ویژه در میان بزرگترها ، ایجاد یک روال عادی است. این کار می تواند به سادگی مراقبه و ارتباط با قدرت الهی باشد که به آن اعتقاد دارید. راه دیگر این کار بازدید از مکانهای نماز مانند معابد ، مساجد یا کلیساها است ، هر کجا که آرامش پیدا کنید. تعامل با افرادی که از ایدئولوژی های معنوی شما مشترک هستند نیز می تواند احساسات مثبتی را تجربه کند.

۷- به یک فعالیت بدنی بپردازید:

به عنوان یک سیستم واکنش استرس طبیعی ، بدن ما مقادیر زیادی هورمون استرس به نام آدرنالین و کورتیزول تولید می کند تا ما را “مبارزه یا فرار” کند. با این حال ، اگر هیچ تهدید خارجی نداشته باشید ، این هورمون ها می توانند سیستم عصبی شما را خراب کرده و فشار خون را افزایش دهند. برای خنثی سازی این اثر ، باید هر فعالیت بدنی مانند پیاده روی ، ورزش ، دویدن ، شنا و غیره را انجام دهید. اینها به آزاد سازی هورمون های خوب در بدن و متابولیسم هورمون های استرس برای بازگرداندن آرامش کمک می کنند.

۸- تنفس عمیق را امتحان کنید:

تنفس عمیق یک روش عالی برای کنترل استرس در خانه و محل کار است. می توانید آن را در هر زمان و هر مکان اجرا کنید تا شگفتی های آن را تجربه کنید. هنگامی که شما به آرامی و عمیق نفس می کشید ، بدن شما سیگنالی را به مغز شما ارسال می کند و از او می خواهد تا آرام شود. فشار خون و ضربان قلب شما به آرامی طبیعی می شود و متوجه میزان قابل توجهی می شوید

تمرینات پیشرفته تنفس عمیق مانند تنفس شکمی ، ۴ ۷ ۸ تنفس ، تمرکز نفس و غیره را امتحان کنید تا از سایر مزایای سلامتی نیز بهره مند شوید.

۹- مدیتیشن را تمرین کنید:

مدیتیشن تأثیر به سزایی در سلامت جسمی و روانی شما دارد. با آرام نشستن در گوشه ای با چشمان بسته ، مدیتیشن می تواند به آرامی ذهن شما را از بین ببرد و آرامش ایجاد کند. اگر مبتدی هستید ، سعی کنید هر روز ۱۰ دقیقه مدیتیشن کنید و به آرامی زمان را افزایش دهید. همچنین برای تمرکز بهتر مکانی را انتخاب کنید که فاقد حواس پرتی باشد.

روش های کاهش استرس

۱۰- برای فعالیتهای گروهی ثبت نام کنید:

راه دیگر برای کنترل استرس ، ثبت نام در فعالیت های مدیریت استرس گروهی است. شما می توانید گروهی از افراد همفکر را تشکیل دهید و بازی های آرامش بخش ذهن ، پازل ، آواز ، رقص ، یوگا ، ایروبیک و غیره را انجام دهید. مدیریت گروه های کوچک همیشه بهتر از گروه های بزرگ است. در کنار کنار آمدن با سطح استرس ، فعالیتهای گروهی همچنین می تواند ارزش شبکه های اجتماعی و تیم سازی را به شما بیاموزد.

۱۱-به اندازه کافی بخوابید:

استرس و خواب اغلب در کنار هم قرار می گیرند! کمبود خواب می تواند استرس را افزایش دهد و استرس می تواند چرخه خواب شما را مختل کند. بنابراین ، شما باید زنجیره ای را بشکنید و یک الگوی خواب منظم را دنبال کنید تا عادی را برگردانید. در ابتدا می توانید به تمرین خفیف تا متوسط ​​بپردازید تا بدن خود را خسته کرده و زود به تخت بزنید. چراغ های اتاق خود را تغییر دهید تا محیط مناسب برای خوابیدن تنظیم شود. همچنین ، یک فنجان شیر گرم یا یک چای گیاهی آرامش بخورید تا حداقل ۷ ساعت از یک خواب با کیفیت لذت ببرید.

روش های کاهش استرس
روش های کاهش استرس

۱۲- بخندید:

هر کسی که گفت ، “خنده بهترین دارو است” بسیار درست است! لذت بردن از یک خنده قلبی غالباً یک درمان عالی برای کاهش استرس است که به جز چند شوخی به هیچ تلاشی احتیاج ندارد! خنده می تواند اکسیژن رسانی به ریه های شما را افزایش دهد و ترشح نوروپپتیدها را که هورمون های تسکین دهنده استرس هستند افزایش می دهد. با به اشتراک گذاشتن لحظات سبک تر با مردم ، می توانید روابط سالم را با همه حفظ کنید ، مثبت بمانید و به راحتی با شرایط چالش برانگیز کنار بیایید.

۱۳-استفاده از تجسم و تصاویر:

چشمان خود را ببندید و خود را در یک جزیره زیبا با آسمان آبی و ماسه های سفید تصور کنید. آیا احساس بزرگی و هیجان نمی کنید؟ این قدرت تجسم با استفاده از تصاویر ذهنی است! می توانید به مکانی یا موقعیتی پر از صحنه های آرام مانند کوههای مه آلود ، جنگل های سرسبز و یا حتی ملاقات با عزیزانتان فکر کنید! گوشه ای آرام را برای تمرین تجسم انتخاب کنید یا از یک متخصص که می تواند شما را در این روند راهنمایی کند کمک بگیرید. فراموش نکنید که برای لمس واقع گرایانه ، موسیقی پس زمینه مربوطه را نیز به همراه داشته باشید!

۱۴- گذران وقت در طبیعت:

بسیاری از مطالعات نشان می دهد که گذراندن اوقات با کیفیت در دامان طبیعت می تواند به سرعت سطح استرس شما را کاهش دهد. بازدید از مناطق بیرونی مانند پارک ها ، جنگل ها ، اردو زدن ، پیاده روی و غیره باعث کاهش اضطراب ، افسردگی و استرس می شود. کارشناسان بر این باورند که یک دلیل در این مورد این است که مناظر طبیعی یا مناظر طبیعی می توانند سطح کورتیزول را کاهش داده و اندورفین را تقویت کنند ، که می تواند باعث افزایش مثبت شود.

۱۵- زمان خود را بهتر مدیریت کنید:

آیا شما مرتب احساس آشفتگی می کنید ، قادر به مدیریت بسیاری از کارها در یک روز نیستید؟ خوب ، شما باید به مهارت مدیریت زمان و اولویت بندی کارها تسلط داشته باشید. زود بیدار شوید و چند دقیقه را برای برنامه ریزی و سازماندهی روز خود اختصاص دهید. کارهایی که باید انجام شود را لیست کنید و در پایان کار آنها را مدام تیک بزنید. در این فاصله استراحت کنید تا با یک فنجان قهوه یا مکالمه با همکاران خود آرام باشید. دریغ نکنید برخی از کارهای خود را به دیگران واگذار کنید!

تمرینات پیشرفته تنفس عمیق مانند تنفس شکمی ، ۴ ۷ ۸ تنفس ، تمرکز نفس و غیره را امتحان کنید تا از سایر مزایای سلامتی نیز بهره مند شوید.

روش های کاهش استرس

۱۶- رفع کمبودهای تغذیه ای:

اصطلاح “استرس” از دیدگاه رژیم غذایی در اثر آسیب اکسیداتیو به سلول ها در اثر تشکیل رادیکال های آزاد ایجاد می شود. ویتامین هایی مانند A ، E و C برای مقابله با این استرس و کاهش آسیب به سلول ها ضروری است. همچنین ، مطالعات نشان می دهد که کمبود ویتامین D می تواند منجر به افسردگی و اختلالات اضطرابی شود. کمبود سایر مواد مغذی مانند مواد معدنی می تواند بدن را ضعیف کرده و آن را در معرض خستگی و استرس قرار دهد. بنابراین ، برای شناسایی کمبودهای تغذیه ای و استفاده از مکمل های مناسب به توصیه پزشک ، آزمایش خون انجام دهید.

۱۷- داروها را امتحان کنید:

اگرچه داروهای خاصی برای استرس وجود ندارد ، اما پزشک ممکن است داروهای ضد افسردگی خاصی را برای کنترل آن پیشنهاد کند. توجه داشته باشید که نمی توانید از این روغن ها بدون تجویز مناسب پزشک استفاده کنید. شما همچنین می توانید از داروهای جایگزین مانند هومئو یا آیورودا که داروهای بسیار خوبی برای مقابله با حملات هراس و اضطراب دارند ، استفاده کنید.

۱۸- بازی با حیوانات خانگی:

حیوانات خانگی مانند پرنده و حتی ماهی در یک آکواریوم می توانند استرس را کاهش دهند و در هر زمان حال شما را بهتر کنند. حیوانات اهلی حیوانات خانگی به افراد بزرگسال و کودک احساس امنیت و همراهی می دهند. چند مطالعه همچنین نشان می دهد افرادی که به طور منظم با حیوانات خانگی خود بازی می کنند به دلیل کاهش فشار خون و افزایش سطح سروتونین و دوپامین ، احتمال مشکلات قلبی عروقی کمتری دارند.

۱۹- ماساژ درمانی:

ماساژ یک روش عالی برای کاهش استرس است که می تواند از تنش عضلات شما بکاهد و آرامش سریع داشته باشد. با استفاده از سکته های آرام ، لحظات لرزشی و ضربه زدن به عضلات ، ماساژ می تواند احساس راحتی و خوشبختی را تحریک کند. یکی از تکنیک های ساده ماساژ که می توانید در خانه انجام دهید این است که چشم های خود را ببندید و به آرامی با انگشت شست خود اطراف حفره های چشم خود را فشار دهید. برای تسکین موثر می توانید از غلتک صورت سنگ خنک کننده نیز استفاده کنید.

۲۰- سرگرمی ها را انجام دهید:

مهم نیست که چقدر مشغول هستید ، در سرگرمی در اوقات فراغت می توانید سطح استرس را تا حد زیادی پایین بیاورید. انجام فعالیت های لذت بخشی مانند باغبانی ، ورزش ، بافندگی ، نقاشی یا پخت می تواند احساس مثمرثمراتی در شما ایجاد کند. اگر تیمی داشته باشید که بتواند شما را به دنبال منافع خود ترغیب کند ، مزایای آن بهتر است. با این حال ، اجازه ندهید این سرگرمی ها بیشتر شما را تحت فشار قرار دهند و بیشتر از لذت بردن از روند کار ، بر لذت بردن از روند کار تمرکز کنند!

قبل از پایان دادن به مقاله ، به یاد داشته باشید که این نکات مربوط به مدیریت استرس ممکن است برای همه مفید نباشد. شما باید آنها را با صبر و حوصله امتحان کنید و بفهمید کدام روش برای شما بهتر است. از هر فعالیتی که شما را تحت فشار قرار می دهد کمی استراحت کنید و سعی کنید مثبت نگری و خوشبختی را به زندگی خود دعوت کنید!

روش های کاهش استرس
روش های کاهش استرس

سلب مسئولیت: محتوای ایجاد شده در این مقاله فقط برای اطلاع رسانی به صورت آنلاین نوشته و منتشر شده است. در نظر گرفته نشده است که جایگزین مشاوره پزشکی حرفه ای شود. همیشه با هر گونه سوال در مورد وضعیت سلامتی خود از پزشک یا یک متخصص بهداشت واجد شرایط راهنمایی بگیرید.

سوالات متداول درباره استرس:

۱-علائم استرس در بزرگسالان چیست؟

پاسخ: وقتی احساس استرس می کنید ، بدن شروع به ارسال سیگنال های پریشانی مانند سردرد ، حالت تهوع ، ورم معده ، سرگیجه ، خشکی دهان ، افزایش ناگهانی اشتها ، از دست دادن عضلات ، از دست دادن خواب و غیره می کند. از این علائم ، به احتمال زیاد می تواند استرس باشد.

۲- آیا کودکان استرس را تجربه می کنند؟

جواب: بله! بسیاری از مردم این واقعیت را از بین می برند که کودکان نگرانی ها و استرس های خاص خود را دارند. مواردی مانند عدم توجه کافی والدین ، ​​بار مشق شب ، مشاجره با دوستان یا خواهران و برادران یا بیماری می تواند کودک را دچار استرس کند. همچنین بیرون آمدن از استرس در مقایسه با بزرگسالان برای آنها دشوار است.

آیا کودکان استرس را تجربه می کنند؟
آیا کودکان استرس را تجربه می کنند؟

۳- آیا جنسیت بر استرس تأثیر می گذارد؟

پاسخ: از بسیاری از مطالعات انجام شده در مورد رابطه بین جنسیت و استرس ، مشخص شده است که استرس می تواند خاص جنسیت باشد. تحقیقات نشان می دهد که زنان در برابر فشارهای روانی و حملات هراس نسبت به مردان آسیب پذیرترند. همچنین ، درصد نسبتاً زیادی از مردان به اهمیت مدیریت استرس در مقایسه با زنان اعتقاد دارند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.