پزشکیسلامت عمومی

فواید بالا بردن پاها هر روز به مدت ۲۰ دقیقه

 بالا بردن پاها ورزشی است که می تواند فواید متعددی برای بدن ما داشته باشد. علاوه بر این، بسیار ساده است و برای انجام آن تنها باید ۲۰ دقیقه از وقت خود را در روز رزرو کنید.

چرا باید پاهایمان را بالا ببریم؟

قلب تلاش زیادی می کند تا اطمینان حاصل کند که گردش خون به هر یک از اندام های ما می رسد. به خصوص در پاها، این تلاش به دلیل اثر جاذبه بیشتر است. اگرچه در چاقی و اضافه وزن این عامل قدرت لازم را بیشتر می کند.

و هنگامی که از نارسایی مزمن وریدی (CVI) رنج می برید، برخی از علائم آن ممکن است ظاهر رگ های واریسی، گرفتگی عضلات یا احساس خستگی پاها و غیره باشد. بنابراین، یک نکته برای بهبود علائم این است که پاهای خود را برای چند دقیقه در روز بالاتر از سطح قلب قرار دهید.

از سوی دیگر، اگر کار یا فعالیت‌های معمولی ما نیاز به ایستادن ساعت‌های زیادی یا در همان وضعیت دارد، امتحان کردن این تمرین ساده که به شما استراحت می‌دهد و گردش خون را بهبود می‌بخشد، ضرری ندارد. برای هر کسی توصیه می شود. اما در صورت آسیب دیدگی کمر، لازم است قبل از انجام این تمرین با پزشک مشورت کنیم.

تمرین بالا بردن پاها چگونه است؟

این یک تکنیک یوگا است که اغلب برای آرامش و ایجاد ارتباط ذهن و بدن انجام می شود. اما همچنین مزایای زیادی برای گردش خون ایجاد می کند.

بهترین راه برای انجام آن موارد زیر است:

ابتدا باید یک بالشتک زیر ستون فقرات کمری قرار دهیم تا حالت هماهنگ و راحت‌تری داشته باشیم.
همچنین، در صورت لزوم، می توانید یک بالش برای سر خود اضافه کنید، اما نه خیلی بزرگ، که شما را مجبور به زور زدن یا ایجاد درد در گردن می کند.
کافی است این وضعیت را حداقل ۱۵ یا ۲۰ دقیقه حفظ کنید. اگر انجام این کار دشوار است، می توانیم به دیوار بچسبیم. به این ترتیب از عمودی بودن پاها اطمینان حاصل می کنیم.
فراموش نکنید که بازوهای خود را در کنار بدن خود دراز کنید.
و البته ما باید تنفس کنترل شده را حفظ کنیم که به مزایای دیگری می‌افزاید. فقط تعادل آن حالت و آرامش دریافت گردش خون بهتر به سینه و سرمان را احساس می کنیم. بسیار مهم است که لباس راحتی بپوشید که کمر یا مچ پا را منقبض نکند. در غیر این صورت، می‌توانیم هدف ورزش را که تقویت گردش خون است، تضعیف کنیم.

فواید عالی بالا بردن پاها

فواید بالا بردن پاها

همانطور که گفته شد، بالا بردن پاها هر روز به مدت ۲۰ دقیقه، هم برای گردش خون و هم برای پاها، فواید زیادی دارد. اجازه بدید ببینم.

۱٫ گردش خون را بهبود می بخشد

طبق یک مطالعه، بالا بردن پاها می تواند با عواملی که باعث گردش خون ضعیف در اندام تحتانی می شود یا به آن کمک می کند، مقابله کند. بنابراین، علائم مربوطه تسکین می یابد.برخی از مطالعات علمی نشان داده اند که ۱ ساعت در روز این وضعیت عود را در افراد مبتلا به زخم وریدی کاهش می دهد.

۲٫ تورم ساق پا و پا را کاهش می دهد

یکی از دلایل تورم در پاها ممکن است مشکل در گردش خون وریدی باشد. این خود را با علائمی مانند موارد زیر نشان می دهد:

تورم در اندام تحتانی.
سنگینی در پا.
احساس اینکه جوراب خیلی تنگ است.
انعطاف کمتر در قوزک پا گاهی اوقات این مشکل به دلیل عدم تعادل های مختلف مانند مشکلات کلیوی، مشکلات قلبی، اضافه وزن به دلیل اثر برخی داروها یا رژیم غذایی نامناسب ایجاد می شود. اما با بلند کردن پاها برای مدتی می‌توانیم برخی از علائم را به خصوص اگر ناشی از ادم وریدی باشد کاهش دهیم و آن را با جوراب‌های فشاری همراه کنیم.

۳٫ رفع خستگی پاها

گاهی اوقات گذراندن تمام روز روی پاهایمان باعث می شود پاهایمان متورم شده و احساس خستگی کنیم. بنابراین چیزی به سادگی درآوردن کفش‌هایمان و گذاشتن پاهایمان روی دیوار باعث می‌شود نیروی گرانش تورم آن نواحی را کاهش دهد.

بالا بردن پاها یکی از بهترین راه ها برای از بین بردن تنش در پاها، پاها و حتی باسن است. این سه حوزه بیشترین آسیب را در پایان روز می بینند.

با انجام این تمرین به مدت ۲۰ دقیقه، محور پوسچرال را تغییر می دهیم و تمام تنش های انباشته شده در این نواحی را رها می کنیم که تسکین قابل توجهی را نشان می دهد.

۴٫ هضم غذا را بهبود می بخشد

بالا بردن پاها تمرینی است که در آن وارونگی فعال شناخته می شود. از این نظر، نه تنها برای اندام تحتانی مفید است، بلکه برای بهبود هضم نیز مفید است. با این حال، برخی از موارد منع مصرف وجود دارد. بلافاصله پس از صرف غذا نباید انجام شود و بیماران مبتلا به ریفلاکس معده نباید آن را انجام دهند.

۵٫ تنفس را تقویت می کند

این وضعیت همچنین می تواند به ما در بهبود تنفس کمک کند. هوای بیشتری را حفظ می کنیم و کم کم الهام و بازدم کندتر و ریتمیک تر را تشویق می کنیم.

۶٫ آرامش و تنش عضلانی را تسکین می دهد

همه اینها تاثیر زیادی در رفاه ما دارد. ما تنش، اضافه بار و انقباضات عضلانی را که معمولاً در ناحیه شانه، گردن و جمجمه متمرکز می شوند، تسکین می دهیم.

بهترین حرکات یوگا برای روده شما [هضم + سم زدایی]

۷٫ مشکلات و درد کمر را بهبود می بخشد

یکی دیگر از فواید قرار دادن پاها در حالی که بازوها در پهلو به مدت ۲۰ دقیقه قرار دارند این است که پشت شما در وضعیت خنثی قرار می گیرد. برای کسانی که از گردن درد رنج می برند، می تواند تسکین دهنده باشد.

علاوه بر این، برخی تحقیقات این تکنیک را به عنوان متحدی برای کاهش پرخونی عضلانی پس از ورزش، یعنی تجمع بیش از حد خون در عضلات از تمرین یا مسابقه پیشنهاد می‌کنند. از واریس جلوگیری می کند

همانطور که گویی این کافی نیست، تحقیقات توصیه می‌کنند که پاها را بالا ببرید تا از بروز رگ‌های واریسی جلوگیری شود، در صورتی که هنوز ظاهر نشده‌اند. به ویژه، افرادی که سابقه خانوادگی این اختلال را دارند یا دارای عوامل خطر هستند، سود می‌برند: چاقی، مشاغلی که باید برای مدت طولانی در همان موقعیت باقی بمانند.

در افرادی که قبلاً رگ های واریسی دارند، بالا بردن پاها می تواند ماهیچه ها را تقویت کرده و گردش خون را دوباره فعال کند. با این حال، بررسی مطالعات انجام شده  شواهد کافی برای توصیه آن را در بین بیماران مبتلا به نارسایی مزمن وریدی از قبل پیدا نکرد.

فواید بالا بردن پاها هر روز به مدت 20 دقیقه

۸٫ باعث آرامش روانی می شود

با ماندن در این وضعیت برای ۲۰ دقیقه از وقت خود، در حالی که پاهای خود را بالا آورده، بازوها را باز کرده و کمرتان را شل کرده اید، ذهن خود را نیز آرام می کنیم. در واقع، همانطور که قبلاً توضیح دادیم، این یک وضعیت یوگا است.

این حالت ما را به مدیتیشن، آرامش و احساس حضور بیشتر و آگاهی بیشتر از بدن دعوت می کند. از آرامش و هماهنگی حمایت می شود که منجر به آرامش عضلانی می شود.

با تمرین این ورزش درمانی، متوجه مزایای بیشتری خواهیم شد. و بهترین چیز این است که این یک فعالیت ساده است، زیرا ما نه به لباس و تجهیزات خاصی نیاز داریم و نه مجبوریم به باشگاه برویم.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا