۱۰ دلیل بی خوابی نوزادان در شب

۱۰ دلیل بی خوابی نوزادان در شب

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”۱۰ دلیل بی خوابی نوزادان در شب” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پدر و مادر بودن یک تجربه زیبا است ، اما کار سختی نیز است. شما هر روز با رشد کودک خود چیزهای جدیدی را تجربه می کنید. در حالی که برخی از تجربیات مانند گنجینه هستند ، اما برخی می توانند کابوس هایی را برای شما رقم بزنند.یکی از این کابوس ها مشکلات خواب نوزاد است. در ابتدا ، نوزادان تازه متولد شده در طول روز می خوابند و به طور منظم شب بیدار می شوند. این طبیعی است. اما با شروع رشد ، الگوی خواب آنها تغییر می کند و یاد می گیرند شب را بخوابند.

با این حال ، در بعضی مواقع ، نوزادان کلافه می شوند و اصلاً احساس خواب ندارند. والدین معمولاً نگران بیدار شدن مکرر کودک خود هستند ، خصوصاً اگر کودک کوچک آنها بعد از چند هفته خوابیدن در طول شب یا چند ماه شروع به بیداری کرده باشد.

این بی خوابی می تواند ناشی از تشنگی ، گرسنگی ، خستگی ، دندان درآوردن یا قولنج باشد. به محض اینکه مشکل را برطرف کردید ، کودک شما خوب خواهد خوابید و شما نیز همینطور.

علت بی خوابی نوزادان در شب

در اینجا ۱۰ دلیل اصلی وجود دارد که باعث می شود نوزادان شبانه نخوابند.

۱٫ گرسنگی و تشنگی
۲٫ به یک وسیله خوب برای خواب نیاز دارد
۳٫ تغییر در روال منظم قبل از خواب
۴٫ کودک زیادی خسته شده است
۵٫ بیماری (کولیک ، دندان درآوردن و غیره)
۶٫ می خواهد به شما نزدیک باشد
۷٫ محیط خواب ناخوشایند است
۸٫ خوابیدن در روز
۹٫مهارت جدید در رشد نوزاد رخ داده است
۱۰٫ ساعت خوابش را گم کرده است

علت بی خوابی نوزادان
علت بی خوابی نوزادان

۱-گرسنگی و تشنگی علت بی خوابی نوزادان

بعضی از نوزادان به دلیل گرسنگی شب بیدار می شوند. چه کودک با شیر خشک تغذیه شود ، چه از شیر مادر تغذیه شود ، چه به تقاضا تغذیه شود و یا هر چهار ساعت یکبار او را تغذیه کند ، کودک می تواند در طول شب یا درست قبل از خواب احساس گرسنگی کند.

نوزادان تازه متولد شده باید هر چند ساعت یکبار تغذیه شوند ، مخصوصاً وقتی صحبت از نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند ، به دلیل هضم شیر مادر است. اگر کودک شما بیش از ۶ ماهه است و از غذاهای جامد استفاده نمی کند ، به احتمال زیاد شب بیدار می شود.

اگر کودک شما دچار جهش رشد شده است ، ممکن است احساس گرسنگی کند و بیش از حد معمول به غذا احتیاج داشته باشد. معمولاً جهش رشد در ۷ تا ۱۰ روز ، ۳ هفته ، ۶ هفته ، ۳ ماه ، ۶ ماه و ۹ ماه اتفاق می افتد.

درست مانند گرسنگی ، تشنگی نیز می تواند یکی از اصلی ترین مقصران در اینجا باشد. کودک خود را در طول روز هیدراته نگه دارید و در صورت لزوم سعی کنید علاوه بر شیر ، اگر کودک شما بیش از ۶ ماه است آب نیز بنوشید.

۲-کودک به وسیله ای برای خواب احتیاج دارد

این یکی از رایج ترین دلایل بیداری شبانه کودک است. اگر کودک شما مشروط به خوابیدن با وسیله خواب است ، ممکن است هنگام بیدار شدن از خواب شب به آن نیاز داشته باشد. این می تواند یک پستانک ، بطری یا پستان باشد.

در طول شب ، کودک شما با خواب عمیق تر ، خواب سبک تر می چرخد ​​یا حتی ممکن است هر چند ساعت یک یا دو دقیقه بیدار شود. نوزادانی که می دانند چگونه خود را بخوابند ، خود به خواب می روند.

اما اگر کودک شما به یک دکمه خواب مانند خوابیدن در هنگام شیردهی یا با بطری یا پستانک عادت کرده است ، این دلیل اصلی چرت کوتاه و بیداری شبانه مکرر است.

۳- تغییر در روال منظم قبل از خواب دلیل بی خوابی نوزادان است

سازگاری کلید مهمی در کودکان است ، خصوصاً در مورد خواب. هرگونه تغییر در برنامه خواب کودک شما می تواند لذت بردن از خواب آرام را برای او دشوار کند.

برای تنظیم ساعت داخلی کودک ، مهم است که چرخه های هورمونی روزانه و شبانه را تنظیم کنید ، همان برنامه خواب را حفظ کنید. این به کودک کمک می کند هر روز تقریباً یک ساعت خواب بگیرد و بخوابد.

سعی نکنید کودک خود را خیلی زود (وقتی کودک خسته نیست) یا خیلی دیر (وقتی کودک بیش از حد خسته است) در رختخواب قرار دهید. چرت زدن را در اواخر بعد از ظهر یا عصر تشویق نکنید زیرا کودک شما خوابیدن در شب را که اخیراً از خواب از خواب بیدار شده دشوار می کند.

۴-خستگی بیش از حد نوزاد دلیل بی خوابی او است

بزرگسالان هنگام خستگی مشکل خوابیدن دارند و افکار بی پایان در اطراف مغز آنها می چرخد. درست مثل بزرگسالان ، وقتی بچه ها خیلی خسته هستند ، نمی توانند خوب بخوابند. در صورت خستگی بیش از حد ، نوزادان کمتر می خوابند ، بیشتر بیدار می شوند و بدقلق می شوند.

سعی کنید یک روال آرام برای خواب کودک ایجاد کنید. یک حمام گرم و آرام ، ماساژ ، آغوش و آغوش ، یک داستان آرام ، یک خوراک نوازش ، یا حمل شدن در آغوش یا یک زنجیر می تواند به کودک شما کمک کند تا قبل از خواب آرام شود.

این به کودک کوچک شما کمک می کند تا شب راحت بخوابد ، شب کمتر بیدار شود و صبح با روحیه ای بهتر بیدار شود.

علت بی خوابی نوزادان چیست؟
علت بی خوابی نوزادان چیست؟

۵٫ بیماری (کولیک ، دندان درآوردن و غیره) نوزاد علت بی خوابی او است

بیداری های مکرر در طول شب نیز ممکن است نشان دهنده برخی از مشکلات اساسی سلامتی باشد. از درد شکم ، نفخ، ریفلاکس، سرماخوردگی و سرفه تا دندان درآوردن می تواند مشکلات خواب در نوزادان ایجاد کند.

نوزادان مبتلا به سرماخوردگی یا عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی می توانند به دلیل احتقان یا سرفه از خواب بیدار شوند. استفاده از دستگاه رطوبت ساز در اتاق می تواند کمک کند.

کودک شما همچنین ممکن است از ناراحتی دندان درآوردن بیدار شود. در طول روز ، فعالیت های منظم کودک شما را از درد دندان درآوردن منحرف می کند ، اما در شب ، درد تمایل دارد کودک شما را بیشتر ناراحت کند و حواس شما را کمتر پرت کند.

شیردهی در زمان دندان درآوردن می تواند کودک شما را راحت کند و به او کمک کند تا در طول شب بخوابد.

۶-کودک می خواهد به شما نزدیک باشد

نوزادان در حدود ۶ تا ۸ ماهگی اضطراب جدایی را تجربه می کنند و این می تواند تا ۵ سالگی ادامه یابد.

ممکن است کودک در طول شب چندین بار بیدار شود ، گریه کند و از خواب رفتن امتناع کنید. کودک شما هنگام بیدار شدن و پیدا نکردن شما در اطراف ترسیده است. او فقط می خواهد به شما نزدیک باشد.اگر کودک شما در خواب است ، هنگامی که شب بیدار شد و به گریه افتاد ، به او یک آغوش یا مالش آرامش دهید.

در بعضی مواقع ممکن است کودک شما ترس یا اضطراب داشته باشد. او ممکن است برای مدتی فقط به زمان خواب احتیاج داشته باشد.

۷-محیط ناخوشایند دلیل بی خوابی نوزاد است

اگر کودک شما در محیطی متفاوت از مکانی که برای خوابیدن بیدار شده است ، بیدار می شود و دچار ترس و وحشت می شود و نمی تواند دوباره بخوابد.

اطمینان حاصل کنید که کودک خود را در جایی که کل شب می خوابد یا با همان شرایط مانند نور ، سر و صدا ، گرما و غیره بخوابانید.

گاهی اوقات ، تغییرات دما می تواند خواب کودک را تحت تأثیر قرار دهد. اگر کودک شما عرق کرده است ، یک لایه پتو یا لباس بریزید. همچنین ، آیا کودک شما احساس سرما می کند یا نه. در این صورت با افزودن یک لایه او را راحت کنید.

چراغ ها همچنین می توانند کودک در خواب را آزار دهند ، زیرا چرخه خواب و بیداری را مختل می کنند. پوشک مرطوب همچنین می تواند کودک شما را در نیمه شب بیدار کند.

۸- چرت زدن در طول روز ،علت بی خوابی نوزادان

چرت روزانه برای رشد و نمو کودک شما مهم است. بدون چرت روزانه ، کودک شما خسته می شود ، بدخلقی می کند و بعداً نمی تواند بخوابد.

اما مهم این است که کودک خود را در زمان مناسب بخوابانید. اگر کودک شما بعد از ظهر خیلی دیر بخوابد ، خوابیدن برای او سخت خواهد بود.

دفعه بعدی که کودک شما در اواسط صبح یا اوایل بعد از ظهر در حال چرت زدن است ، با او همراه شوید تا مطمئن شوید که آرام می خوابید.

علت بی خوابی نوزادان چیست؟
علت بی خوابی نوزادان چیست؟

۹-مهارت جدید رشد ،دلیل بی خوابی نوزاد است

کودک شما مهارت جدیدی را آموخته است. او اخیراً مهارت خزیدن ، لگد زدن ، غلتاندن ، نشستن یا ایستادن را فرا گرفته و احتمالاً با امتحان کردنش حتی در هنگام خواب هیجان زده است.

یک مهارت جدید هیجان انگیز می تواند او را در شب بیدار کند . این می تواند از خواب شبانه فرزند شما جلوگیری کند.

برای مهارت های تازه به دست آمده در طول روز ، به کودک خود زمان تمرین دهید. اگر او تازه نشستن را تسلط یافته است ، به آنها یاد بگیرید که چگونه دوباره دراز بکشند.

اگر او به پشت بخوابد ، آنها اغلب حتی قبل از اینکه یاد بگیرند از جلو به عقب بچرخند یا برعکس ، از پشت به جلو می غلتند.

در نتیجه ، کودک غالباً در شب کمک والدین را فریاد می زند زیرا در موقعیتی گیر کرده اند و نمی دانند چگونه از این وضعیت خارج شوند.همانطور که کودک شما مهارت جدید را فرا می گیرد ، از خواب آرامتر لذت می برد.

۱۰- نوزاد ساعت خوابش را گم کرده است

قرار گرفتن در معرض نور در روز و تاریکی در شب نیز به نوزادان کمک می کند تا ریتم شبانه روزی خود را تنظیم کرده و شب بیشتر بخوابند. دریافت هوای تازه و نور خورشید برای نوزادان مفید است و به آنها کمک می کند تا خواب مناسب داشته باشند.

طبق مطالعه ای که در سال ۲۰۰۴ در ژورنال تحقیقات خواب منتشر شد ، نوزادان ۶ تا ۱۲ هفته ای که در اوایل بعد از ظهر در معرض نور بیشتری قرار داشتند ، شب ها خوب می خوابند.علاوه بر این ، نور خورشید برای تولید ویتامین D ضروری است ، که برای رشد و نمو مناسب حیاتی است.

در اوایل صبح و بعد از ظهر کودک خود را در معرض نور قابل توجهی قرار دهید. همچنین کودک خود را قبل و هنگام خواب از چراغ های مصنوعی دور نگه دارید.

پاسخ های تخصصی (پرسش و پاسخ)
پاسخ داده شده توسط دکتر جن تراشتنبرگ ، دکتر (متخصص اطفال)

آیا طبیعی است که کودک چندین بار در شب بیدار شود؟

بیدار شدن کودک در شب کاملاً طبیعی است. در حقیقت بیشتر نوزادان ابتدا شب و روز خود را با هم مخلوط می کنند.

هنگام بارداری ممکن است متوجه حرکت زیاد جنین در شب نسبت به روز شوید. هنگامی که متولد می شوید ، این اغلب ادامه می یابد و دسته شادی شما اغلب هنگام خستگی بیشتر چشمان شما را باز می کند و هوشیار است ، و این امر باعث می شود که شب برای والدین جدید طاقت فرسا و دشوار باشد.

با این حال ، با رشد معده کودک در چند ماه اول ، او می تواند در هر دوره تغذیه بیشتر غذا بخورد که به کودک شما کمک می کند مدت طولانی تری در خواب بماند.

آیا چرت زدن در روز بر خواب شبانه کودک تأثیر می گذارد؟

در زمانی که نوزادان به ۳-۶ ماهگی می رسند ، متوسط ​​میزان خواب آنها در کل ۱۵ ساعت شامل ۲-۳ خواب در طول روز است. آنها بتدریج خواب طولانی تر در شب شروع می کنند که ممکن است به ۶-۸ ساعت (گاهی حتی بیشتر) ادامه یابد.

مهم است که به کودک خود بخوابید زیرا خواباندن کودک بیش از حد خسته برای خواب شب بسیار دشوارتر است. با این حال ، اطمینان حاصل کنید که آخرین چرت نزدیک به زمان خواب نیست ، زیرا کودک اگر از قبل از خواب قبلی تازه شده است ، برای چرت زدن تلاش می کند.

شما باید به دنبال نشانه هایی مانند خمیازه کشیدن ، مالش چشم ، کشش دست و پاها باشید که نوزادان اغلب برای خواب آلودگی ارتباط برقرار می کنند.

چگونه می توان تشخیص داد که دمای اتاق کودک مناسب است؟

بهتر است دمای اتاق کودک بین ۶۸-۷۲ درجه فارنهایت باشد. در حقیقت ، بیشتر والدین تازه متولد شده اتاق کودک خود را بیش از حد گرم نگه می دارند که باعث می شود کودک احساس گرما ، تعریق کرده و بیش از حد گیج شود.

برای نوزادان تازه متولد شده می توان زیر پیراهن ، لباس خواب را پوشید و حتی می توان از یک پتوی حلزونی یا کیسه خواب برای گرم نگه داشتن کودک استفاده کرد. با این حال ، مطمئن شوید که کودک خود را زیر ملافه های اضافی نگذارید، زیرا این امر می تواند خطر خفگی  را افزایش دهد.

علت بی خوابی نوزادان
علت بی خوابی نوزادان

بهترین راه برای طولانی شدن خواب کودک در شب چیست؟

شما باید اطمینان حاصل کنید که کودک شما شبانه روزی ثابت دارد تا بتواند زمان خواب را شناسایی و پیش بینی کند. نوزادان ۳ ماهه آنقدر بزرگ هستند که یاد می گیرند چگونه خود بخوابند ، این اولین قدم برای افزایش خواب شبانه آنهاست.

خواباندن نوزادان در حالی که آنها هنوز کمی خواب آلود هستند و کاملاً در خواب نیستند به آنها کمک می کند تا خودشان را حل کنند. این مهم است زیرا وقتی بچه ها نیمه شب بیدار می شوند ، خیلی راحت تر می توانند خودشان را بخوابند. از این مرحله کلیدی در برنامه شبانه خود غافل نشوید.

دلیل اصلی بیدار شدن کودک در طول شب چیست؟

نوزادان به دلایل مختلف در شب می توانند از خواب بیدار شوند از جمله گرسنگی ، پوشک مرطوب یا کثیف ، ناراحتیشکم یا معده ، سر و صدا ، نور و رفلکس،تب یا بیماری.

موثرترین راهها برای خواباندن کودک در طول شب کدامند؟

برای کمک به خوابیدن کودک در طول شب ، می خواهید صدای اتاق را تنظیم کنید که باید آرام ، ساکت و تاریک باشد. همه تلویزیونها ، کامپیوترها یا رادیو را که با حواس پرتی پرت می شوند ، خاموش کنید. پرده ها را بکشید و چراغ های اتاق کودک را کم نور کنید.

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.