۱۰ نکته طلایی برای ترد شدن کتلت

۱۰ نکته طلایی برای ترد شدن کتلت

در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی، حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب زمینی و پیاز، آب آن‌ها را بگیرید. این کار باعث می‌شود کتلت شما باز نشود. همچنین اگر آب سیب زمینی‌ها را نگیرید، غذای تان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت، گرفتن همین آب سیب زمینی است.

بقیه ترفندهای تهیه کتلت را در ادامه مطالعه کنید:

۱- گاهی اوقات برخی افراد از سیب زمینی آب‌پز در کوکو یا کتلت استفاده می‌کنند، بهتر است بدانید در کتلت با سیب زمینی آب پز، هنگام سرخ شدن، روغن بیشتری لازم است.

۲- بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد و پوک‌تری داشته باشد.

همچنین می‌توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید.

۳- یکی از راز‌های خوشمزه شدن کتلت و شامی این است

که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویه‌ دلخواه، به مواد اضافه و سرخ کنید.

10 golden tips for crispy cutlets

۴- می‌توانید به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی‌های معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید.

همچنین استفاده از ادویه‌ معطر در به وجود آمدن طعم ویژه و فوق العاده آن تاثیر دارد.

۵- مهم‌ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است

که مایه آن را در ظرف دربسته، قبل از سرخ کردن به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

۶- راز خوشمزه شدن شامی این است که گوشت آن باید بدون ریشه باشد.

اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید، از دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن استفاده کنید. این کار باعث می‌شود، گوشت‌تان خشک نشود.

۷- اگر می‌خواهید در شامی، از گوشت مرغ استفاده کنید، دو قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.

۸- یکی از فوت و فن های کتلت خوشمزه این است

که در صورتی‌که موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.

۹- هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید

و سپس کتلت‌ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.

۱۰- یک راز خوشمزه شدن کتلت و شامی هم این است

که از مقداری زعفران دم کرده در مواد شامی و کتلت استفاده کنید. با این کار طعم آن‌ها فوق العاده خواهد شد.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.