آشپزیپیش غذا

۱۰ راه برای استفاده بیشتر از چغندر

چغندر از اولین گیاهانی است که می توانید در بهار پرورش دهید و آخرین سبزیجاتی هستند که در پاییز برداشت می کنید. اما اگر بیشتر از آنچه مصرف دارید چغندر کاشته اید، نگران نباشید! راه های خلاقانه زیادی برای استفاده مفید از چغندر وجود دارد.

۱۰ راه برای استفاده بیشتر از چغندر

 چغندر تفت داده شده

یکی از راه‌های مورد علاقه شخصی من برای خوردن چغندر، تفت دادن آن‌ها در یک تابه با سبزیجات ریشه‌دار دیگر، مانند هویج، شلغم و پیاز است. چغندرهای خود را در دمای ۳۷۵ تا ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید تا زمانی که چنگال نرم شوند، سپس آن ها را روی انبوهی از پولنتای پنیری (غذایی شبیه به فرنی) سرو کنید و با مقداری سرکه بالزامیک تزئین کنید.

سالاد چغندر

چغندر برشته، ترشی، کنسرو شده، بخارپز یا سرخ شده، افزودنی فوق العاده برای سالادهای تازه است. آنها به ویژه در سالادهایی با طعم خوش طعم تر می درخشند.

طعم غنی چغندر می تواند به عنوان پایه ای برای انواع سالادهای تازه باشد. برای یک گزینه کلاسیک، چغندر را با آرگولا، پنیر بز نرم و گردو جفت کنید. یا اگر دوست دارید طعم های شیرین و خوش طعم را با هم ترکیب کنید، سالاد چغندر و پرتقال را امتحان کنید.

ساندویچ چغندر

چغندر سبزی قابل توجه ای است، که آن را برای ساندویچ های سبزیجات یا زمانی که به دنبال سبک کردن پرکننده های خود هستید، مناسب می کند.

گیاهخواران و وگان ها اغلب برای یافتن گزینه های ساندویچ دلچسب و خوش طعم تلاش می کنند، اما افزودن چغندر به ساندویچ های سبزیجات می تواند وعده غذایی شما را حجیم کند و احساس سیری در شما ایجاد کند. این گیاه‌خواری ساندویچ روبن، چغندر را با کلم ترش مخلوط می‌کند تا طعم‌های تند زیادی داشته باشد. یا چغندر را با آووکادو و سبزی های تازه برای یک ساندویچ خوش طعم و بهاری ترکیب کنید.

سوپ چغندر

بورش، یا سوپ چغندر، یک غذای کلاسیک اروپایی است – و راهی عالی برای استفاده از چغندر فراوان!

یکی از راه های خوشمزه برای مصرف یک تن چغندر به طور همزمان این است که یک قابلمه پر از چغندر خانگی درست کنید. بورشت یک دستور سنتی از اروپای شرقی، یک سوپ گرم کننده است که از چغندر، پیاز و سیب‌زمینی درست می‌شود و اغلب با خامه ترش می‌پوشانند. در حالی که بسیاری از دستور العمل ها شامل گوشت گاو یا آبگوشت گاو است، شما به راحتی می توانید این دستور غذا را گیاهی نیز بسازید. ت

ترشی چغندر

 

10 راه برای استفاده بیشتر از چغندر

 

ترشی چغندر یک غذای همه کاره است. آنها می توانند به عنوان یک کنار، به عنوان افزودنی به بشقاب های خوراکی، به عنوان ترشی یا مواد تشکیل دهنده سالاد عمل کنند. راه های زیادی برای استفاده از این مورد علاقه قدیمی وجود دارد!

چغندر را می توان به تنهایی ترشی کرد یا می توانید آن را با تخم مرغ آب پز نگه دارید تا طعمی خوشمزه تر داشته باشید. ترشی چغندر اغلب با ادویه هایی مانند خردل و دانه فلفل طعم دار می شود. و اگر در کنسرو کردن تجربه ندارید نگران نباشید – ترشی چغندر را می‌توانید در یخچال نگه داری کنید!

چیپس چغندر خانگی

 

 

چیپس چغندر خانگی

 

چیپس چغندر، چه به تنهایی و چه در ترکیب با چیپس سبزیجات، روش بسیار سالم تری برای میان وعده است.

در حالی که چیپس سیب زمینی همیشه یک میان وعده محبوب است، چیپس چغندر گزینه سالم تری است و تهیه آن بسیار آسان است!  چیپس چغندر را هر طور که دوست دارید مزه دار کنید: نمک و سرکه، هالاپینو تند – شما اسمش را بگذارید!

کنسرو چغندر

برای مقادیر بیشتر چغندر، کنسرو کردن گزینه دیگری است. در حالی که ترشی چغندر را می توان در کنسرو حمام آب نگهداری کرد، کنسرو چغندر بدون اسید (سرکه) باید با کنسرو فشاری کنسرو شود. سپس آنها را می توان برای یک سال یا بیشتر در قفسه انبار شما ذخیره کرد. می توانید ادویه هایی را که چغندر خود را با آنها نگهداری می کنید برای طعم های مختلف تغییر دهید.

۱۰ کاربرد عالی فلفل سیاه در آشپزی

آب چغندر

چغندر یک نوشیدنی دوست داشتنی و بسیار مغذی است. آنها به خوبی با سایر میوه ها و سبزیجات آب میوه نیز جفت می شوند.

چغندر حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد آب است، به این معنی که هنگام فرآوری آب زیادی تولید می کند. آب چغندر سرشار از آهن، کلسیم و پتاسیم است و یک صبحانه یا غذای ناهار سالم را ایجاد می کند. برای شیرینی بیشتر، چغندر خود را با هویج و سیب آب کنید و کمی ریشه زنجبیل را برای طعم بیشتر در آن بریزید.

هوموس چغندر

 

هوموس چغندر

 

چغندر را به دستور پخت هوموس مورد علاقه خود اضافه کنید تا این پیش غذا (یا میان وعده!) زیبا را درست کنید.

هوموس به طور سنتی با نخود، تاهین و چند ماده اولیه دیگر درست می شود. اما می‌توانید با ترکیب کردن یک یا دو چغندر، هوموس خود را زنده کنید و رنگ‌های روشن و طبیعی زیادی به آن اضافه کنید. هوموس چغندر وقتی به عنوان پیش غذا در یک بشقاب مهمانی همراه با پیتا و سبزیجات سرو شود بسیار زیبا به نظر می رسد.

پودر چغندر

پودر چغندر به راحتی درست می شود و استفاده از آن آسان است و هر جا که می رود رنگ و تغذیه را تقویت می کند.

پودر چغندر راهی آسان برای مخلوط کردن رنگ و مواد مغذی در اسموتی ها، آب میوه ها، دسرها و دیگر غذاهاست. اما یافتن پودر چغندر در فروشگاه ها دشوار است، و اگر بتوانید مقداری از آن را پیدا کنید، اغلب گران است. با این حال، می توانید به راحتی پودر چغندر خود را با آبگیری و آسیاب کردن چغندر تازه درست کنید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا