چای ماسالا و خواص اعجاب انگیز این نوشیدنی بی نظیر

چای ماسالا و خواص اعجاب انگیز این نوشیدنی بی نظیر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چای ماسالا و خواص اعجاب انگیز این نوشیدنی بی نظیر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ماسالا یک نوشیدنی قدیمی است که خواص زیادی از جمله کاهش سطح کلسترول خون و خاصیت ضدباکتریایی دارد
این روزها شما می توانید چای ماسالا را در هر کجای دنیا تهیه کنید.

اگرچه این چای به کشورهایی مانند هند و تایلند نسبت داده می‌شود. برخلاف چای معمولی که با آب درست می‌شود، در تهیه‌ چای ماسالا هم از آب گرم و هم شیر گرم استفاده می‌شود در واقع چای ماسالا چای سنتی است که در هند و تایلند سرو می‌شود و برای تهیه آن چای سیاه، شیر و انواع ادویه ‌به کار می رود.

 

طرز تهیه چای ماسالای خانگی

هل سبز ۵ عدد
چوب دارچین یک عدد متوسط
شکر ۴ قاشق چای‌خوری
شیر یک پیمانه
فلفل سیاه یک عدد
میخک ۴ عدد
چای سیاه ۲ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل خشک شده یک قاشق چای‌خوری

نکته

دستورالعمل ثابتی برای تهیه این نوشیدنی وجود ندارد و در بعضی از دستورها بادیان ختایی یا انیسون ستاره ای و فلفل سفید، جوز هندی و چای سفید هم اضافه می‌شود.شما می توانید به دلخواه مواد را کم و زیاد کنید.

روش تهیه

۱- طرز تهیه چای ماسالا به این صورت است که ابتدا باید تمام ادویه های آسیاب نشده را در غذاساز بریزید و پودر کنید.

۲- سپس پوست هل را جدا و آن را دوباره آسیاب کنید.

۳- یک ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید و چهار پیمانه آب در آن بریزید.

۴- وقتی جوش آمد، چای سیاه و پودر ماسالای خانگی تازه را که آماده کرده اید به آن اضافه کنید.

۵- بعد از یک دقیقه، شکر را اضافه کنید و بگذارید مخلوط ۴ تا ۵ دقیقه قل بخورد.

۶- در آخر، پودر زنجبیل خشک و شیر را اضافه کنید. بگذارید باز هم قل بخورد تا شیر شروع به کف کردن کند.

۷- شعله را کم و کمی زنجبیل تازه روی چای رنده کنید.

۸- در ظرف را بگذارید و اجازه دهید۲، ۳ دقیقه آهسته قل بخورد.

۹- چای را از صافی عبور دهید و تازه سرو کنید.

خواص چای ماسالا

۱- دارچین تا بیش از ۳۰ درصد موجب کاهش سطح کلسترول خون، کلسترول LDL و تری‌گلیسیرید می‌شود.

۲- برخی از مطالعات انجام‌شده ثابت می‌کند چای سیاهی که در این نوشیدنی استفاده می‌شود، تأثیر مثبتی بر کاهش سطح کلسترول خون دارد.

۳- ترکیب زنجبیل و دارچین در تهیه این چای تأثیر مثبتی بر کنترل و کاهش قندخون دارد.

۴- چای ماسالا حاوی زنجبیل است که ضدتهوعی بسیار قوی محسوب می‌شود.

۵- این نوشیدنی حاوی دارچین، میخک و هل است که خاصیت ضدباکتریایی دارند و مانع از بروز عفونت‌های باکتریایی دستگاه گوارش می‌شوند.

۶- فلفل سیاه یکی دیگر از ادویه‌هایی است که خاصیت ضدباکتریایی دارد و معمولا در تهیه‌ این چای استفاده می‌شود.

۷- هل یکی از گران قیمت ترین ترکیبات چای ماسالاست. از خواص هل می توان به بادشکنی و تسکین نفخ اشاره کرد.

۸- رازیانه یک ادویه تند و شیرین است که طبعی گرم و خشک دارد.از این ادویه برای درمان مشکلات گوارشی و برونشی استفاده می شود.

۹- بادیان ختایی یکی از ترکیبات چای ماسالاست که طعمی مشابه شیرین بیان دارد و از ادویه های بومی مصر، نواحی مدیترانه و غرب آسیا به شمار می رود.

۱۰- جوز هندی، دانه نوعی درخت همیشه سبز است که عطر و طعمی گرم دارد. این ادویه از خواص آنتی باکتریال برخوردار است و برای درمان اسهال مفید است و خاصیت آرام‌بخشی دارد.

۱۱- وانیل از ترکیبات سنتی چای ماسالا به شمار نمی رود اما طعم دلپذیری به آن می دهد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.