جعفری برای چی خوبه ؟

محتوای بالای غذایی و پتانسیل دارویی جعفری را به یکی از رایج ترین گیاهان درمانی در سراسر جهان تبدیل کرده است.جعفری شاید بعد از نمک و فلفل ، رایج ترین چاشنی در پخت و پز غذاهای غربی باشد.جعفری که بیش از ۲۰۰۰ سال است که استفاده می شود ، دارای اهداف دارویی زیادی است . از آنجا که ضد التهاب و ادرار آور است از آن برای درمان بسیاری از بیماری های مختلف در بدن استفاده می شود . با خواندن ادامه مطلب با فواید جعفری آشنا شویم.

جعفری خشک یکی از پرمصرف ترین چاشنی های گیاهی در جهان است که در اکثر فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت ها یافت می شود. انواع تازه در ماه های بهار و تابستان در بسیاری از بازارهای کشاورزان موجود است.

جعفری بومی منطقه مدیترانه است ، گیاهی دو ساله است که در شرایط معتدل و ایده آل بین ۵۰ تا ۷۰ درجه فارنهایت (۱۰ – ۲۱ درجه سانتیگراد) رشد می کند.

دمای مناسب برای کاشت جعفری بین ۵۰ تا ۷۰ درجه فارنهایت (۱۰ تا ۲۱ درجه سانتیگراد) است ، گرچه از یخ زدگی سبک اوایل بهار زنده خواهد ماند.

جعفری خاک حاصلخیز و زهکشی شده با PH 6.0 – 7.0 را ترجیح می دهد.

باید از کودها یا مواد آلی به طور مداوم استفاده شود.

جعفری مستقیماً از دانه ها تکثیر می شود. جوانه زنی بین دو تا شش هفته اتفاق می افتد.

آبیاری مکرر و قرار گرفتن در معرض نور کامل خورشید مورد نیاز است.

کوتاه كردن ساقه هاي نزديك خاك باعث ادامه رشد پس از هر بار برداشت مي شود.

فواید جعفری

به طور سنتی ، از خواص جعفری برای موارد زیر استفاده می شود:

جلوگیری از عفونت ادراری : خواص جعفری شامل ادرار آور و ضد باکتری است که به طور سنتی برای جلوگیری و درمان مشکلات مثانه و کلیه استفاده می شود.

درمان کم خونی : مزایای تغذیه ای جعفری معمولاً به روش های آشپزی برای درمان ضعف و خستگی مربوط به کمبود آهن ، حاصل می شود.

علاوه بر این ، خواص دارویی جعفری برای درمان بیماری های تنفسی ، مانند آسم ، دویدن بینی و احتقان بسیار مثر است. همچنین گفته می شود که در درمان بیماری های التهابی مانند نقرس ، روماتیسم و ​​آرتروز کمک می کند.

علاوه بر این ، تحقیقات از مزایای جعفری برای کاهش گرفتگی های دوران قاعدگی و همچنین برای کمک به تشکیل استخوان و کاهش فشار خون پشتیبانی می کند.

جعفری برای چی خوبه ؟
فواید جعفری

عوارض جانبی جعفری

برای اهداف دارویی جعفری باید تحت نظارت پزشکی مصرف شود . در حالی که به طور معمول برای درمان کمبود آهن و عفونت های دستگاه ادراری (UTI) استفاده می شود ، مصرف بیش از حد جعفری می تواند باعث کم خونی و همچنین مشکلات کبدی و کلیوی شود . روغن جعفری ، اگر به صورت موضعی استفاده شود ، می تواند باعث تحریک پوست شود .

هشدارها

زنان باردار در مورد مصرف زیاد جعفری هشدار داده می شوند ، زیرا این امر می تواند منجر به سقط جنین و شروع جریان قاعدگی شود.

از آنجا که می تواند خون را رقیق کند ، جعفری نباید هنگام مصرف داروهای ضد انعقاد خون یا قبل از اقدامات جراحی مصرف شود.

خواص جعفری

مزایای تغذیه جعفری که بیشتر به عنوان گیاه خوراکی استفاده می شود ، حتی از مصرف مقادیر کم نیز حاصل می شود.

جعفری مقادیر قابل توجهی ویتامین C (اسید اسکوربیک) ، محبوب ترین آنتی اکسیدان ، حتی بالاتر از میزان پرتقال ، توت فرنگی و آهک ارائه می دهد. این گیاه خوراکی فروتن همچنین تقریباً هشت برابر نیاز روزانه به ویتامین K (فیلوکینون) تأمین می کند که لخته شدن خون را بهبود می بخشد و باعث سلامت استخوان ها می شود.

از دیگر مواد مغذی مهم موجود در جعفری می توان به ویتامین B9 (فولات) اشاره کرد که در رشد جنین ، تولید گلبول های قرمز و جذب آهن نقش اساسی دارد و همچنین ویتامین A (از بتاکاروتن) لازم برای سلامت چشم و پوست ، همراه است. با مقدار کافی ویتامین B کمپلکس.

جعفری همچنین منبع بسیار خوبی از آهن است که برای ایجاد گلبول های قرمز خون جدید مورد نیاز است. و پتاسیم ، که برای تعادل مایعات بدن ضروری است. همچنین مقادیر کافی کلسیم و روی فراهم می کند که با آهن کار می کند تا استخوان های محکم تولید کند و با کم خونی مقابله کند.

پیشنهاد می کنیم مقاله “آشنایی با فواید بسیار رزماری برای سلامتی” را نیز مطالعه بفرمایید.

نحوه مصرف جعفری

جعفری می تواند به روش های مختلفی مصرف شود تا از ارزش غذایی آن بهره مند شود. جعفری چه به عنوان ادویه آشپزی استفاده شود و چه به صورت مکمل مصرف شود ، باید بر اساس نیازها و اهداف فردی مصرف شود.

 افزودن برگ جعفری تازه به غذا به دلیل داشتن کلروفیل می تواند به هضم غذا کمک کند. همچنین سرشار از ویتامین های A ، C و K است.

برگ جعفری می تواند به تنهایی یا مخلوط با گیاهان دیگر دم کرده و به عنوان یک چای گیاهی با خاصیت ادرار آور مصرف شود ، که همچنین می تواند به سموم بدن مانند فلزات سنگین از بدن کمک کند. گفته می شود تزریق جعفری برای درمان سنگ کیسه صفرا مفید است.

از روغن جعفری به دلیل خاصیت ضد التهابی می توان برای اهداف مختلفی از جمله تسکین دردهای مفصلی و آرتروز استفاده کرد.

محتوای کلروفیل موجود در جعفری این فرآورده را برای کمک به هضم غذا عالی می کند.

کپسول جعفری را میتوان روزانه برای تقویت هضم ، کاهش التهاب عمومی و درمان کم خونی فقر آهن مصرف کرد.

خواص جعفری
فواید جعفری چیست ؟

انواع جعفری

جعفری انواع مختلفی دارد که بسیاری از آنها به صورت تجاری کشت می شوند. برخی از محبوب ترین ارقام جعفری عبارتند از:

جعفری ایتالیایی یا برگ تخت (Petroselinum crispum var. neapolitanum) معمولاً به عنوان چاشنی برای عطر و طعم قوی تر و رشد آسان در خانه استفاده می شود ، شبیه گونه های اصلی وحشی.

جعفری برگ فرفری (Petroselinum crispum var. crispum) به عنوان تزیین یا تزئین ترجیح داده می شود.

جعفری هامبورگ (Petroselinum crispum var. tuberosum) که عمدتا در اروپای مرکزی یافت می شود ، دارای ریشه های ضخیم تری است و اغلب به عنوان سبزیجات در سوپ و خورش خورده می شود.

جعفری به دلیل تقاضای زیاد در صنایع غذایی ، محصول عمده صادراتی بسیاری از کشورها در مناطق بومی خود است. ایتالیا ، اسپانیا و یونان دارای درآمد قابل توجهی از محصول هستند ، هرچند هلند – که ۲۲ درصد کل ادویه های پرورش یافته در اروپا را تولید می کند – در سالهای اخیر پیشگام بوده است.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.