غذاهای خوشمزه با بادمجان برای افطار

غذا های خوشمزه با بادمجان

بادمجان یک غذای کم کالری و غنی از مواد مغذی است. علاوه بر این، بادمجان آنتی اکسیدان های مفید و فیتوکمیکال ها را فراهم می کند. آنتوسیانین ها به بادمجان رنگ ارغوانی می دهند و فواید قلبی عروقی دارند. شواهد اولیه ای وجود دارد که نشان می دهد مصرف منظم بادمجان می تواند به کاهش کلسترول LDL و تری گلیسیرید بالا کمک کند. در یک مطالعه، افرادی که به مدت ۳۰ روز بادمجان خام یا کبابی خوردند سطح LDL و تری گلیسیرید کمتری داشتند. در ادامه دستور انواع غذا با بادمجان را برای شما آورده ایم. نوش جانتان

لازانیا بادمجان

این لازانیا حاوی ورق لازانیا نیست اما در عوض آن بادمجان است که همین باعث میشود بسیار لذیذ و خوشمزه شود.

مواد اولیه :

۲ قاشق چایخوری روغن ارگانیک

۱ پیاز، خلال شده

۵عدد قارچ تازه

۱ فنجان سس گوجه فرنگی

۱ ½ فنجان گوجه فرنگی، قطعه قطعه شده

½ قاشق چایخوری پونه کوهی

½ قاشق چایخوری ریحان

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

¼ قاشق چایخوری پودر سیر

۲ عدد برگ بو

۱ عدد بادمجان پوست گرفته

۲ فنجان توفو (توفو ماده‌ٔ غذایی است که با شیر سویای غلیظ‌شده تهیه می‌شود. شیر غلیظ‌شده را تحت فشار به شکل قطعات محکم و سفیدرنگی در می‌آورند که فرایندی شبیه به تهیه پنیر دارد. )

¼ فنجان آرد گندم

¼ فنجان جوانه گندم

زیتون سیاه ۱۶ عدد

۱ فنجان سس پنیر(دلخواه)

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز تهیه :

پیاز و قارچ ها را در روغن زیتون بجوشانید تا نرم شوند و با استفاده از یک قابلمه سنگین یا ماهیتابه سرخ کنید. تکه های گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را به همراه بقیه ادویه ها به پیاز اضافه کنید. بجوشانید تا طعم ها با هم مخلوط شوند و سس غلیظ شود.

بادمجان ها را به ورقه های ¼ اینچی برش دهید و در یک تابه بزرگ روغنی یا ظرف پخت قرار دهید.

توفو را له کنید و آرد و جوانه گندم را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی بادمجان های برش داده شده پخش کنید. مخلوط گوجه فرنگی را با قاشق روی همه قرار دهید. با زیتون های ورقه شده و سس پنیر تزئین کنید.

در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

غذا خوشمزه با بادمجان

ماکارونی و بادمجان

ماکارونی پنیری و تند پخته شده وقتی که بتوانید آن را به صورت تکه تکه کنید لذت بیشتری دارد.اسپاگتی، بوکاتینی، ریگاتونی – اگر پاستا باشد، برای این دستور غذا جواب می دهد. فقط رشته فرنگی را آبکشی نکنید؛ شما آن نشاسته را می خواهید همچنین، تفت دادن سبزیجات ابتدا طعم آنها را غلیظ می کند و آب اضافی را از بین می برد.

مواد اولیه برای درست کردن ماکارانی با بادمجان:

بادمجان متوسط، پوست کنده، به قطعات ½ اینچی بریده شده است

یک پیمانه گوجه گیلاسی

حبه های سیر، له شده

یک فنجان روغن زیتون فوق بکر، به علاوه بیشتر برای ماهیتابه

قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده، به علاوه مقدار بیشتری برای پاشیدن

نمک

تخم مرغ های بزرگ ۲

قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۴

پارمزان ریز رنده شده تقسیم می شود

 اسپاگتی

۱ فنجان ریحان، به اضافه چند برگ کامل

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دو مدل غذا با مرغ،تاکو مرغ و سوپ پاستا و مرغ ” را نیز مطالعه بفرمایید.

طرز تهیه غذا با بادمجان ،ماکارانی و بادمجان

فر را با دمای ۴۲۵ درجه گرم کنید. بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، ¼ فنجان روغن را با هم ترکیب کنید. فلفل قرمز را در یک تابه بزرگ نسوز، ترجیحا چدنی، تکه می‌کنید. سخاوتمندانه با نمک مزه دار کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. تفت دهید، ماهیتابه را یک یا دو بار تکان دهید، تا زمانی که بادمجان نرم شود و گوجه فرنگی بترکد، ۲۵ تا ۳۵ دقیقه. در حین آماده کردن پاستا، اجازه دهید سبزیجات خنک شوند. دمای فر را تا ۴۰۰ درجه کاهش دهید.

تخم‌مرغ‌ها و رب گوجه‌فرنگی را در یک کاسه متوسط ​​هم بزنید تا یکدست شود، سپس حدود سه چهارم پارمزان را با همزن بزنید.

اسپاگتی را در قابلمه ای با آب نمک در حال جوش بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا زمانی که آماده شود. ماکارونی را فوراً در آبکش ریخته و تکان دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. پاستا را به قابلمه برگردانید.

مخلوط سبزیجات خنک شده را با ماکارونی به قابلمه اضافه کنید. ماهیتابه را پاک کنید و با کمی روغن بریزید. دور تابه را بغلتانید تا بپوشانید. مخلوط تخم مرغ را به پاستا اضافه کنید و با انبر به شدت هم بزنید تا پاستا به طور یکنواخت پوشش داده شود. کیپر و ½ فنجان ریحان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط ماکارونی را به ماهیتابه بریزید و به آرامی فشار دهید تا یک لایه یکدست شود. باقیمانده پارمزان، چند برگ ریحان کامل و مقداری فلفل قرمز اضافی بپاشید.

پاستا را بپزید تا سطح آن به خوبی قهوه ای شود، ۳۰ تا ۳۵ دقیقه. بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود قبل از اینکه برای سرو برش دهید.

بادمجان و پارمزان

مواد اولیه:

۳ بادمجان بزرگ

۱ قاشق غذاخوری نمک

۱-۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

½ فنجان ریحان، تازه خرد شده

۴-۵ حبه سیر، خرد شده

۴-۵ گوجه فرنگی بزرگ، ورقه شده

۴-۵ فلفل بزرگ، نازک برش داده شده، (اختیاری)

۱ بسته پنیر موزارلای رنده شده

پنیر پارمزان

آرد کامل گندم (یا آرد دلخواه) برای پوشاندن بادمجان

 

پیشنهاد می کنیم مقاله “غذاهای افغانی: ۱۰ غذای سنتی افغانستان که حتما باید امتحان کنید ” را نیز مطالعه بفرمایید.

 

طرز تهیه پیش غذا خوشمزه پارمزان و بادمجان :

غذا با بادمجان

بادمجان ها را پوست بگیرید و در ورقه های ¼ اینچی برش دهید.
روی هر برش نمک بپاشید و برش ها را به مدت ۴۰ دقیقه در آبکش قرار دهید تا مایع تلخ دانه ها خارج شود. مایع نمکی را با دستمال کاغذی از روی برش ها پاک کنید.
روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، چند برش بادمجان را در آرد آغشته کنید، اضافه آن را تکان دهید و داخل روغن داغ بریزید.
دو طرف را سرخ کنید تا نرم و طلایی شود و یک بار برگردید. روی دستمال کاغذی آبکش کنید.
برش های باقی مانده را بپوشانید و سرخ کنید.
در یک تابه متوسط ​​فلفل ها را در مقداری روغن تفت دهید.
یک لایه بادمجان را در یک قابلمه بریزید. روی آن گوجه فرنگی و ورقه های فلفل بزنید.
ریحان تازه، سیر خرد شده و پنیر موزارلا بپاشید.
ادامه دهید تا همه مواد لایه لایه شوند.
روی آن را با پنیر پارمزان بریزید و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

 

امیدواریم این مطلب از بخش آشپزی مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد.

 

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.