طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه

طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کیک نارنگی خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“کیک نارنگی” طعم ویژه ای دارد که پیشنهاد میکنیم آن را حتما امتحان کنید و به عنوان یک عصرانه و یا صبحانه خوشمزه میل کنید.

مواد لازم کیک نارنگی:

پوره نارنگی :۱۸۰ گرم
پودر بادام :۱۵۰ گرم
شکر :۱۳۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
بیکینگ پودر :۱/۲ ق چ خ سرپر
کیک نارنگی

طرز تهیه کیک نارنگی :

برای شروع یک عدد کاغذ روغنی را به اندازه دهانه یک قابلمه مناسب ببرید و وسط کاغذ را به اندازه یک قرص سوراخ کنید.

۲ تا ۳ عدد نارنگی متوسط شسته شده و تمیز را داخل قابلمه قرار دهید و روی آن مقداری آب بریزید. به طوری که روی نارنگی ها را آب بپوشاند.

بعد کاغذ روغنی را روی نارنگی ها قرار دهید تا باعث شود نارنگی ها خیلی در قابلمه نچرخند.

سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا نارنگی ها بجوشند و بعد از به جوش آمدن آب داخل قابلمه ، حرارت را کم کنید تا به مدت ۲ ساعت نارنگی ها بپزند.

اگر در حین پخت آب داخل قابلمه کم شد ، مجددا به آن آب جوش اضافه کنید.

بعد از ۲ ساعت پخت نارنگی ، آنها را داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن گرفته شود. بعد از خنک شدن نارنگی آن را کامل و با پوست داخل غذاساز بریزید و به شکل پوره در بیاورید.

بعد از آماده کردن پوره نارنگی، تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کشدار شوند و رنگشان کمی روشن شود.

بعد به آن بیکینگ پودر و پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از این مراحل نوبت به اضافه کردن پوره نارنگیست که باید خوب هم زده شود.

یک قالب ۲۰ سانتی را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک پخته شود.

کیک پخته شده را حتما تست کنید و بعد از خنک شدن با پودرقند تزیین کنید.

پخت کیک نارنگی

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.