طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه مرصع پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مرصع پلو یکی از پلوهای مجلسی بسیار خوشمزه است .

این غذا زمان زیادی را نیاز ندارد اما مواد اولیه متنوع و زیادی باید استفاده کنید .

نام دیگر این غذای خوشمزه جواهر پلو می باشد .

در این مطلب نحوه پخت آن را برای شما عزیزان ارائه می دهیم .

مواد لازم :

فیله مرغ : یک کیلو گرم

زعفران دم کرده : سه قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم

شکر : سه قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام : هر کدام ۱۰۰ گرم

زرشک و کشمش : هر کدام ۱۰۰ گرم

برنج : به ازای هر نفر ۱ پیمانه

کره : ۵۰ گرم

پیاز : ۲ عدد

خلال پوست پرتغال : ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا برنجتان را خوب پاک می کنید و بشویید و بعد از آن به مدت ۲ ساعت آن را خیس دهید .

بعد از آن که این کار را انجام دادی پیازتان را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید و در یک تابه ریخته و با کره آن را تفت دهید .

فیله مرغتان را در مرحله بعدی به صورت درسته و یا اینکه به صورت نگینی خرده شده با پیازتان تفت می دهید .

حالا وقت آن رسیده که زردچوبه را به فیله مرغتان اضافه نمایید .

بعد از چند دقیقه که خوب تفت دادید یک لیوان آب را روی مواد می ریزید و به مدت ۱۵ دقیقه به مرغتان زمان می دهید تا خوب بپزد .

سپس یک قاشق زعفران را روی فیله ها می ریزید تا عطر و رنگ زعفرا را به خود بگیرد .

حالا بقیه کره را داخل تابه می ریزیم و زرشک و کشمش را به آن اضافه می کنیم

حالا تفت می دهیم .

بعد از آن شکر را اضافه کنید و خوب تفت دهید .

بهتر است نیمی از شکر را بگذارید و با خلال پرتغال نیز تفت دهید .

حالا یک قابلمه را بیاورید و آب بریزید و زمانی که آب جوش آمد برنج ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را آبکش کنید .

زمانی که برنج شما پخت آن را داخل دیس گذاشته و مواد را روی آن تزیین کنید .

این مقدار مواد نیز برای ۵ الی ۶ نفر نیز می باشد .

طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو 

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.