طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

برای تهیه “مربای انجیر” در خانه با دستور تهیه این مربای خوشمزه همراه باشید.

مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنید

جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.

مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر

انجیر سبز:۱ کیلو
شکر :۲۸۰ گرم
هل : دو عدد
چوب دارچین :۱ عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده : یک سوم پیمانه
عصاره وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آبلیمو:۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :۱/۴ قاشق غذا خوری

 

آموزش درست کردن مربای خانگی انجیر خوشمزه

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد کال باشد.

انجیر ها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را انقدر کوتاه نکنید که پوستش باز بشه. انجیر شسته را کاملا خشک کنید.

در یک ظرف لعابی تمام شکر را در لابه لای انجیر ها می ریزیم و به مدت ۷ ساعت در یخچال نگه میداریم تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیر ها با شکر درهم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه می جوشانیم تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود

و در این مدت تمام کفی را که روی انجیر ها هنگام جوشیدن بالا می آید با قاشق میگیریم تا رنگ مربا شفاف شود.

بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه میکنیم .احتیاج هم نیست هل را پودر کنید.

سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر می ریزیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر هم همچنان روی حرارت متوسط بجوشد.

در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه میکنیم و میگذاریم ۵ دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت ۳۰ دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد . بعد از سرد شدن میتوانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

نکاتی کلیدی در تهیه مربای خوش طعم انجیر:

برای تهیه مربا انجیراز انجیرهای سبز و یا زرد استفاده کنید که مناسب تر از انجیر سیاه می باشد.

در هنگام پخت حرارت را همواره ملایم کنید تا مربا سرریز نشود.

اگر در هنگام پخته شدن انجیرها ،دانه هایش انجیر وارد شیره مربا شد میتوانید بعد از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره آن را صاف کنید و مجددا انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید .

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر

مربای انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .

مربای انجیر را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۰ نفر مناسب میباشد .

 

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.