طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه ساده” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم . 

شیرینی نارگیلی که ساده و زود آماده می شود طرفداران بسیار زیادی نیز دارد که از طعم این شیرینی حتما در همه وقت استقبال میکنند.

آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی

در اعیاد و جشن ها شیرینی نارگیلی بسیار دیده می شود ، زیرا بخاطر طعم بی نظیری که دارد این شیرینی نیز در میان دستور تهیه شیرینی های خانگی نیز می درخشد.

شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

سفیده تخم مرغ : ۴ عدد از تخم مرغ کوچک و یا ۱۲۵ گرم
پودر نارگیل : ۱۲۵ گرم
شکر : ۱ پیمانه سر پر
روغن مایع : ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
سرکه یا آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی :

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد.

که به این مرحله داغ زدن میگویند و باید با دقت انجام شود. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک تر شوند.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

با فشار قیف مایه شیرینی ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود.

در این فاصله نباید در فر را باز کرد چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را میتوان در ظرف دربسته به مدت یکماه در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

نکته برای درست کردن شیرینی نارگیلی :

اگر شیرینی به کاغذ روغنی چسبید یک دستمال یا حوله را مرطوب کنید و از پشت زیر شیرینی ها بکشید تا شیرینی ها به راحتی از کاغذ جدا شوند.

نوع سرکه و یا رنگ آن فرقی نمیکند و ریختن سرکه یا آبلیمو فقط برای تثبت نگه داشتن رنگ سفید شیرینی بکار می رود.

در این شیرینی حتما از شکر استفاده شود و پودر قند یا چیز دیگری جایگزین نشود.

شیرینی نارگیلی خانگی

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .

شیرینی نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.