طرز تهیه شله زرد
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه شله زرد در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
شله زرد یکی از دسرهای گرم و خوشمزه می باشد معمولا برای انواع نذری ها و مراسمات مذهبی نیز می باشد .
این دسر بسیار خوشمزه است و طرفداران بسیار زیادی را دارد .
حال در این مطلب طرز تهیه شله زرد را برای شما عزیزان ارائه می دهیم .
مواد لازم :
آب : ۶ پیمانه
زعفران آسیاب شده : نصف استکان
هل ساییده شده : ۱٫۴ قاشق چای خوری
دارچین ، خلال پسته و خلال بادام : به میزاد دلخواه
گلاب : ۱٫۲ پیمانه
برنج : ۱ پیمانه
شکر : ۲ پیمانه
کره : ۵۰ گرم
خلال بادام : ۱٫۴ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا باید یادآور شوم که برنج شما باید ایرانی باشه و البته نیم دونه .
ابتدا برنجتان را از شب قبل خیس کنید .حالا این برنج را با مقدار آبی که گفتیم روی گاز قرار دهید .
بعد از آنکه آب جوش اومد حرارت را کمتر کنید تا برنج شما بپزه و خودش را باز کنه .
بعد از آنکه پخت شکر را به آن اضافه می کنیم .
سپس کره و هل را که از قبل آماده کرده بودیم را به آن اضافه می کنیم .
بعد از آن زعفران را اضافه کرده و در این حین فقط شله زرد را هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شه .
و البته ته نگیره و توجه کنید که حرارت ملایم باشه .
حدودا سه ساعتی طول می کشه که کاملا غلظتش کافی باشه و بپزه .
زمانی که حس کردید غلظتش کافیه می توانید گلاب و هل را اضافه کنید و
و بعد از آن شله زرد را از روی شعله بردارید .
مرحله آخر نیز مرحله تزیین است . حالا خلال بادام را که قبلا خیس کرده بودید را اضافه کرده
به دلخواه خلال بادام و پسته و … را به آن اضافه و روی آن را تزیین کنید .
برای تزیین می توانید از گل سرخ نیز استفاده کنید .
مواد این دسر خوشمزه برای دو نفر می باشد .
نحوه پخت شله زرد
طرز تهیه شله زرد
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .