طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی

طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خورش
به -۲۵۰ گرم
لپه – یک چهارم پیمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند – به میزان دلخواه (۷۵۰ گرم)
پیاز – یک عدد
سیر – ۳ حبه
رب گوجه فرنگی – یک چهارم پیمانه (۶۰ گرم)
روغن -۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه – یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق غذاخوری
آب – ۲ فنجان
نمک و زعفران – به میزان لازم
آب لیمو – ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین – یک عدد
شکر -۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

 

۱ – ابتدا پیاز و سیر را خرد و در روغن سرخ کنید؛ بهتر است پیاز و سیرها را به‌صورت ریز خرد کنید.

۲ – گوشت‌ها را به‌صورت خورشی برش و در ماهی تابه تفت دهید تا آب آن گرفته شود.

سپس آن ها را به پیاز و سیرهای سرخ شده اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید تا بوی گوشت کمی گرفته شود.

۳ – بهتر است از شب قبل لپه‌ها را در آب بخیسانید. در هر صورت در این مرحله لپه‌ها را کمی آب پز کنید.

۴ – ترکیب گوشت را در ظرفی بریزید و به همراه آب روی شعله قرار دهید.

۵ – در ظرف جداگانه‌ای مقداری روغن بریزید و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنید.

۶ – بعد از پخته شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه لپه‌های پخته و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط شما کمی دیگر پخته شود.

۷ – به‌ها را بشویید و به تکه‌های کوچک خرد کنید، سپس آن‌ها را در ماهی‌تابه به همراه کمی روغن تفت دهید.

۸ – به‌های تفت داده شده را با کمی نمک و زعفران دم کشیده و رب‌های باقی مانده داخل ظرف اصلی تهیه خورش بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید تا ترکیب گوشت‌های آماده شده با به پخته شود. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه پخته شود.

۹ – در ۱۵ دقیقه پایانی شکر و آب‌لیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش شما آن‌قدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.