طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
خورش
به -۲۵۰ گرم
لپه – یک چهارم پیمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند – به میزان دلخواه (۷۵۰ گرم)
پیاز – یک عدد
سیر – ۳ حبه
رب گوجه فرنگی – یک چهارم پیمانه (۶۰ گرم)
روغن -۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه – یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق غذاخوری
آب – ۲ فنجان
نمک و زعفران – به میزان لازم
آب لیمو – ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین – یک عدد
شکر -۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
۱ – ابتدا پیاز و سیر را خرد و در روغن سرخ کنید؛ بهتر است پیاز و سیرها را بهصورت ریز خرد کنید.
۲ – گوشتها را بهصورت خورشی برش و در ماهی تابه تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
سپس آن ها را به پیاز و سیرهای سرخ شده اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید تا بوی گوشت کمی گرفته شود.
۳ – بهتر است از شب قبل لپهها را در آب بخیسانید. در هر صورت در این مرحله لپهها را کمی آب پز کنید.
۴ – ترکیب گوشت را در ظرفی بریزید و به همراه آب روی شعله قرار دهید.
۵ – در ظرف جداگانهای مقداری روغن بریزید و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنید.
۶ – بعد از پخته شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه لپههای پخته و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط شما کمی دیگر پخته شود.
۷ – بهها را بشویید و به تکههای کوچک خرد کنید، سپس آنها را در ماهیتابه به همراه کمی روغن تفت دهید.
۸ – بههای تفت داده شده را با کمی نمک و زعفران دم کشیده و ربهای باقی مانده داخل ظرف اصلی تهیه خورش بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید تا ترکیب گوشتهای آماده شده با به پخته شود. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه پخته شود.
۹ – در ۱۵ دقیقه پایانی شکر و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش شما آنقدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.
منبع،خراسان