طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه رشته پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

رشته پلو یکی از غذاهای ایرانی است که از زمان های خیلی دور نیز پخته می شده و جز غذاهای ایرانی بوده است .

این غذا در شب چهارشنبه سوری هم سرو می شود و از زمان های خیلی دور در این شب این غذا

را درست می کرده اند . این غذا با گوشت چرخ کرده و یا مرغ نیز سرو می شود .

در این مطلب طرز تهیه این پلوی خوشمزه را برای شما ارائه می دهیم .

مواد لازم برای دونفر :

رشته پلویی : به میزان دلخواه

برنج : دو پیمانه

پیاز : دو عدد متوسط

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰

گرم نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم .

سپس زمانی که پیاز شما سرخ شد کمی زردچوبه اضافه کرده و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم .

وقتی که سرخ شد کنار می گذاریم . حالا مقداری آب را در قابلمه ریخته و می گذاریم

جوش بیاید هنگامی که آب جوش آمد برنج و رشته را می ریزیم و می گذاریم ده دقیقه بجوشد تا کمی بپزد .

سپس کمی نمک اضافه می کنیم .

و می گذاریم کمی دیگر جوش بخورد .

سپس آب کش کرده و آن را داخل قابلمه دیگر که کمی روغن را قبلا اضافه کرده بودیم می ریزیم .

حالا کمی آب روغن را روی برنجمان می ریزیم .

حالا در قابلمه را گذاشته و زیر گاز را کم می کنیم تا ۴۵ دقیقه زمان داده تا خوب بپزد .

بعد از پخت می توانید در دیس ریخته و مواد گوشت چرخ کرده را روی برنجمان می ریزیم .

طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.