طرز تهیه رشته پلو
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه رشته پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
رشته پلو یکی از غذاهای ایرانی است که از زمان های خیلی دور نیز پخته می شده و جز غذاهای ایرانی بوده است .
این غذا در شب چهارشنبه سوری هم سرو می شود و از زمان های خیلی دور در این شب این غذا
را درست می کرده اند . این غذا با گوشت چرخ کرده و یا مرغ نیز سرو می شود .
در این مطلب طرز تهیه این پلوی خوشمزه را برای شما ارائه می دهیم .
مواد لازم برای دونفر :
رشته پلویی : به میزان دلخواه
برنج : دو پیمانه
پیاز : دو عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰
گرم نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم .
سپس زمانی که پیاز شما سرخ شد کمی زردچوبه اضافه کرده و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم .
وقتی که سرخ شد کنار می گذاریم . حالا مقداری آب را در قابلمه ریخته و می گذاریم
جوش بیاید هنگامی که آب جوش آمد برنج و رشته را می ریزیم و می گذاریم ده دقیقه بجوشد تا کمی بپزد .
سپس کمی نمک اضافه می کنیم .
و می گذاریم کمی دیگر جوش بخورد .
سپس آب کش کرده و آن را داخل قابلمه دیگر که کمی روغن را قبلا اضافه کرده بودیم می ریزیم .
حالا کمی آب روغن را روی برنجمان می ریزیم .
حالا در قابلمه را گذاشته و زیر گاز را کم می کنیم تا ۴۵ دقیقه زمان داده تا خوب بپزد .
بعد از پخت می توانید در دیس ریخته و مواد گوشت چرخ کرده را روی برنجمان می ریزیم .
طرز تهیه رشته پلو
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .