طرز تهیه دو مدل شام خیلی راحت با لوبیا سبز

یکی از سبزیجات ی که در اواسط تابستان و اوایل پاییز دست می آید و میتوان با آن غذا های مختلفی را درست کرد ، لوبیا سبز است. غذا های خوشمزه مثل پلو لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده ،خوراک های مختلف با لوبیا سبز و ….به همین خاطر ما امروز در قسمت آشپزی برای شما دستور پخت دو مدل شام بسیار راحت اما خوشمزه و سالم را با لوبیا سبز آورده ایم،امیدواریم درست کنید و نوش جان بفرمایید.

طرز تهیه غذای خوشمزه با مرغ و لوبیا سبز

این دستور تهیه مرغ و لوبیا سبز یک شام آسان و سالم با سینه مرغ سرخ شده و لوبیا سبز تازه است که همه در سس سیر عسلی ریخته شده است. بهترین گزینه برای آماده کردن شام !

دوره اصلی
آشپزی آسیایی
زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
زمان کل ۳۰ دقیقه
کالری ۲۱۵ کیلو کالری
طرز تهیه شام خیلی راحت

مواد اولیه

۱ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چای خوری روغن نباتی مصرف تقسیم شده
۲ ۱/۲ فنجان لوبیا سبز خرد شده و به قطعات ۱ اینچی بریده شده است
۱ پوند سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان به قطعات ۱ اینچی بریده شده است
۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده
۱/۴ فنجان آب مرغ یا آب کم سدیم
۱/۴ فنجان سس سویا
۳ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
نمک و فلفل

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه نان موز و نان سیب زمینی،خوشمزه و جدید” را نیز مطالعه بفرمایید.

نحوه پخت خوراک مرغ و لوبیا سبز

۱ قاشق روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
لوبیا سبز را اضافه کنید و حدود ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزید.
لوبیا سبز را از ماهیتابه خارج کنید؛ آنها را در یک بشقاب قرار دهید و بپوشانید.
ظرف را با دستمال کاغذی پاک کنید و حرارت را روی حرارت زیاد قرار دهید.
روغن باقی مانده را اضافه کنید.
تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید و آنها را یک لایه به تابه اضافه کنید – ممکن است لازم باشد این مرحله را به صورت دسته ای انجام دهید. هر طرف را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و پخته شود.
سیر را به تابه اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید.

لوبیا سبز را دوباره به تابه اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که لوبیا سبز گرم شود بپزید.
در یک کاسه آب مرغ، عسل و سس سویا را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید.
مخلوط سس سویا را روی مرغ و لوبیا سبز بریزید. به مدت ۳۰ ثانیه بپزید.
نشاسته ذرت را هم زده و بجوشانید؛ به مدت ۱ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سس تازه شروع به غلیظ شدن کند بپزید و مدام هم بزنید.
بلافاصله در صورت تمایل با برنج سرو کنید.

ارزش تغذیه ای

کالری: ۲۱۵ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۲۰ گرم | پروتئین: ۲۷ گرم | چربی: ۸ گرم | کلسترول: ۷۲ میلی گرم | سدیم: ۶۵۱ میلی گرم | پتاسیم: ۶۰۸ میلی گرم | فیبر: ۱ گرم | شکر: ۱۵ گرم | ویتامین A: 510IU | ویتامین C: 10.2 میلی گرم | کلسیم: ۳۷ میلی گرم | آهن: ۱٫۵ میلی گرم

شام ساده با سیب زمینی و لوبیا سبز

این خوراک سیب زمینی و لوبیا سبز یک غذای جانبی خوشمزه است که شما کاملاً آن را دوست خواهید داشت. این غذا سبزیجات بو داده شده با سیر و چاشنی های خوش طعم درست شده است.

دوره: غذای اصلی آشپزی: آمریکایی زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۳۵ دقیقه زمان کل: ۴۵ دقیقه وعده های غذایی: ۴ وعده کالری: ۲۴۵ کیلو کالری

مواد اولیه

۱ ½ پیمانه سیب زمینی
۱ ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چایخوری نمک
⅓ قاشق چایخوری فلفل
½ قاشق غذاخوری چاشنی تاکو(ادویه مکزیکی)
½ قاشق غذاخوری پونه کوهی
۱ پیمانه لوبیا سبز
½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ حبه سیر، خرد شده
¼ قاشق چایخوری نمک

نحوه پخت غذای خوشمزه با سیب زمینی و لوبیا سبز

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های متوسط ​​برش دهید. مکعب ها را در کاسه ای بریزید و روغن زیتون، چاشنی تاکو، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را به یک ورقه پخت بزرگ منتقل کنید و آنها را به طور یکنواخت پهن کنید تا به هم نخورند. در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
در همین حین لوبیا سبز را به همان کاسه همزن اضافه کنید. روغن زیتون، سیر و نمک را اضافه کنید. همه چیز را با هم هم بزنید.
سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و لوبیا سبز را اضافه کنید. همه چیز را به آرامی مخلوط کنید. حالا ورقه پخت را به فر برگردانید و ۲۰-۳۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که لوبیا و سیب زمینی پخته شوند، بپزید.

خوراک سیب زمینی و لوبیا سبز

این غذا با لوبیا سبز را می توان پس از سرد شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد. آنها به مدت ۳-۵ روز در یخچال باقی می مانند. پس از آن، آنها نرم می شوند و نه چندان خوش طعم. برای گرم کردن مجدد این سبزی ها در زمانی که آماده سرو هستید، دوباره آنها را روی سینی فر قرار دهید و برای چند دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. در صورت تمایل می توانید آنها را در مایکروویو گرم کنید.

ارزش تغذیه ای

کالری: ۲۴۵ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۴۱ گرم | پروتئین: ۶ گرم | چربی: ۸ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | سدیم: ۵۲۵ میلی گرم | پتاسیم: ۹۹۱ میلی گرم | فیبر: ۸ گرم | شکر: ۵ گرم | ویتامین A: 987IU | ویتامین C: 49 میلی گرم | کلسیم: ۹۷ میلی گرم | آهن: ۳ میلی گرم

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.