طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج ، از خورش های لذیذ سنتی ایرانی است که در مجالس رسمی یکی از بهترین گزینه ها است .

مواد لازم

آلو جنگلی ۳۰۰ گرم

گوشت مرغ یا گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

اسفناج ۷۰۰ گرم

تره ۳۵۰ گرم

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز ها را خرد کرده و سپس سرخ میکنیم .

گوشت های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و کمی با هم تفت میدهیم .

وقتی گوشت تغییر رنگ داد ، ۲ پیمانه آب به مواد اضافه میکنیم .

حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم گوشت بپزد .

اسفناج و تره را پس از شستن خرد مکنیم و روی شعله میگذاریم تا آب آنها کمی تبخیر شود .

مقداری روغن به سبزی اضافه میکنیم و کمی بعد آلو و نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم .

پس از سرخ شدن سبزی ، آن را به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم خورش خوب جا بیفتد .

میتوانید به عنوان چاشنی از آبلیمو یا لیمو عمانی نیز استفاده کنید .

همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها بخوانید :

طرز تهیه خورش کنگر با گوشت

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.