خورش فسنجان و کشک

خورش فسنجان و کشک

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”خورش فسنجان و کشک” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“خورش فسنجان و کشک” یکی از غذاهای محلی تفرش است. خورش فسوجن کشک (فسنجان) تفرشی همان خورش فسنجان است که به گونه های مختلف در تفرش درست می شود. در واقع به جای رب انار از ماست یا کشک استفاده می شود.
مواد لازم برای خورش فسنجان و کشک
کشک:۲ پیمانه
فیله مرغ:۵۰۰ گرم
مغز گردوی ساییده:۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده:۱ عدد
سیر:۵ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه:به میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان و کشک

سینه مرغ را خرد کنید و به همراه چند حبه سیر خرد شده و پیاز رنده شده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه داخل روغن تفت دهید ،تا زمانی که آب پیاز و مرغ کشیده شود.

مغز گردوی پودر شده را هم به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن ۴ لیوان آب به آنها اضافه کنید تا گوشت مرغ پخته شود.

بعد از یک ساعت پخت مرغ و گردو ، کشک را به آنها اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا گردو به روغن بیفتند و بافت مرغ از هم باز شود.خورش را تست کنید . و حرارت را خاموش کنید.

خورش آماده شده را در در کنار برنج سفید سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش فسنجان و کشک
خورش فسنجان و کشک جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
خورش فسنجان و کشک را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.