توصیههای یک متخصص تغذیه به روزهداران
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”توصیههای یک متخصص تغذیه به روزهداران ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
در ماه مبارک رمضان باید اصول تغذیه صحیح و تعادل در مصرف همه گروههای غذایی اصلی در وعده سحر و افطار را رعایت و از مصرف زیاد نمک، شیرینی و چربی پرهیز کنیم.
در ادامه به توصیه های تغذیه ای برای ماه رمضان توجه کنید:
غذای چرب و تضعیف سیستم ایمنی
مصرف بی رویه غذای چرب و شیرین میتواند باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و برای مقابله با کرونا نوع غذایی که میخوریم نقش مهمی دارد.
سبزی، صیفی جات و میوهها حاوی ویتامینهایی است که برای تقویت سیستم ایمنی و عملکرد طبیعی بدن لازم است.
غذای سبک در وعده افطار
در وعده افطار غذای ساده و سبک استفاده شود و برای تنظیم قند خون خوردن خرما توصیه میشود.
مصرف غذای شیرین در وعده سحر باعث پایین آمدن قند خون در طول روز میشود.
ضدعفونی مواد غذایی
بهتر است در این ایام از مواد غذایی بسته بندی شده استفاده کنیم و محصول را پس از شستن دستها در ظرف تمیز قرار دهیم و بسته بندی آن را دور بیندازیم.
البته با خوردن مواد غذایی به کرونا مبتلا نمیشویم .
نکته اساسی این است که دست مان آلوده نباشد که در این صورت ممکن است با لمس صورت، چشم و بینی با دستی که با ماده غذایی آلوده در تماس بوده، به ویروس و بیماری کووید۱۹ مبتلا شویم.
مصرف مکمل با تجویز پزشک
به هیچ عنوان مصرف مکملها توصیه نمیشود و میتوان پروتئین و ویتامین را از وعدههای غذایی روزانه دریافت کرد مگر در مواردی که فرد بیمار باشد یا به دلایل خاص و با تجویز پزشک نیازمند مصرف مکمل باشد.
مصرف بیش از حد مکملها باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود و در مواقعی منجر به نارسایی کبد خواهد شد.
نویسنده : دکتر زهرا عبداللهی،خراسان