طرز تهیه کوفته بره همراه پیش غذا و نوشیدنی
امروز در قسمت آشپزی سایت فارسی ها با آموزش یک مدل کوفته خوشمزه ، کوفته بره، برای تابستان،همراه با پیش غذا و نوشیدنی آسان در خدمت شما هستیم.امیدواریم این غذاهای خوشمزه را درست کنید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کوفته بره همراه پیش غذا و نوشیدنی
کوفته بره
گوشت بره چرخ شده با مخلوطی از ادویه های خشک شده و گیاهان تازه چیده می شود مزه دار میشود ، سپس کبابی می شود. این کوفته خوش طعم را میتوانید با برنج هم سرو کنید .
زمان آماده سازی:
۱۵ دقیقه زمان پختن: ۲۱ دقیقه زمان کلی: ۳۶ دقیقه
تجهیزات:
۶ سیخ بامبو (۱۲ “طول و ۱/۲” عرض) ، خیسانده در آب (۳۰ ~ دقیقه)
مواد اولیه کوفته بره :
۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱ عدد موسیر کوچک ، خرد شده (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
۲ حبه سیر ، خرد شده
۱ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده (یا آسیاب شده)
۲ قاشق چای خوری زیره
۱ قاشق چای خوری گشنیز
گوشت بره به اندازه کافی
½ جعفری دسته ای ، ریز خرد شده
¼ دسته برگ نعناع ، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه برای طعم و مزه
طرز پخت کوفته بره
ماهی تابه کوچک را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید. پس از داغ شدن تابه ، ۱ قاشق چایخوری روغن اضافه کنید. موسیر ، سیر را به ماهی تابه اضافه کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
موسیر و سیر را در ظرف دیگر ریخته و کنار میگذاریم.
زیره و گشنیز و زنجبیل اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت میدهیم. نمک و فلفل را افزوده. حدود ۱۰ دقیقه . مخلوط را از روی حرارت برمیداریم تا خنک شود .
در یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن ، گوشت بره ، مخلوط موسیر ، جعفری و نعناع را مخلوط کنید. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
گوشت بره چرخ شده با چاشنی در یک کاسه شیشه ای تا با هم مخلوط شود.
با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود.
مخلوط را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید . یک سیخ را به وسط هر چوب بره فشار دهید و گوشت را به دور سیخ درست کنید تا محکم شود .
قالب گریل بزرگ را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید. پس از داغ شدن تابه ، با روغن باقیمانده مسواک زده و سیخ هایی را اضافه کنید که فاصله آنها تقریباً ۱ سانتی متر باشد. سیخ ها را در هر طرف ، به مدت ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند گریل کنید. آن را از روی حرارت برداشته و به یک بشقاب منتقل کنید.
ارزش غذایی کوفته بره :
کالری: ۲۴۲ کیلو کالری
کربوهیدرات ها: ۲ گرم
پروتئین: ۱۳ گرم
چربی: ۲۰ گرم
چربی اشباع شده: ۱۰ گرم
کلسترول: ۵۵ میلی گرم
سدیم: ۴۹ میلی گرم
پتاسیم: ۲۲۰ میلی گرم
فیبر: ۱ گرم
شکر: ۱ گرم
ویتامین A: 409IU
ویتامین C: 7 میلی گرم
کلسیم: ۲۷ میلی گرم
آهن: ۲ میلی گرم
پیش غذا :سالاد ماکارانی به سبک هاوایی
مواد اولیه :
½ ماکارونی شکل دار
هویج متوسط ، پوست کنده و خرد شده
۱ کرفس ، تمیز و خرد شده
پیاز قرمز ، خرد شده (حدود ⅓ فنجان)
¾ فنجان سس مایونز
۲ ½ قاشق غذاخوری کنسرو ماهی تن ، آبکش شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق چایخوری خردل دیژون ، اختیاری
نمک و فلفل به دلخواه
طرز تهیه سالاد ماکارانی
یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید ، روی حرارت زیاد قرار دهید و بجوشانید. حدود ۲ قاشق غذاخوری نمک و ماکارانی را اضافه کرده و هم بزنید.
ماکارونی ها را حدود ۱۲-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که به حالت نرم درآید ، بجوشانید و گاه گاهی هم بزنید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
سس مایونز ، تن ماهی، سرکه و خردل (در صورت استفاده) را در یک کاسه کوچک قرار دهید و با هم هم بزنید. ادویه زدن با نمک و فلفل.
هویج ، کرفس ، پیاز و مخلوط سس مایونز را در ظرف ماکارونی بریزید و با هم هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
مخلوط را حداقل برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و قبل از سرو چاشنی آن را تنظیم کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.
ارزش غذایی :
کالری: ۴۱۱ کیلو کالری
کربوهیدرات ها: ۳۶ گرم
پروتئین: ۷ گرم
چربی: ۲۶ گرم
چربی اشباع شده: ۴ گرم
کلسترول: ۱۵ میلی گرم
سدیم: ۲۴۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۶۱ میلی گرم
فیبر: ۲ گرم
شکر: ۳ گرم
ویتامین سی: ۱ میلی گرم
کلسیم: ۱۶ میلی گرم
آهن: ۱ میلی گرم
نوشیدنی :شربت لیموناد خوشمزه
تهیه این دستور نوشیدنی بسیار آسان است.
مواد اولیه :
½ فنجان آب لیمو تازه
½ فنجان شکر
½ فنجان آب گازدار
آب به اندازه کافی
آب لیمو و شکر را داخل پارچ قرار داده و هم بزنید. آب اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا شکر حل شود.
آب را در لیوان خنک بریزید و درون ان را از مخلوط بالا ریخته و سرو کنید.