آشپزیغذاهای ایرانی

کته کباب ،غذای خوشمزه شمالی

کته کباب ،غذای خوشمزه شمالی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”کته کباب ،غذای خوشمزه شمالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم:

گوشت فیله گوساله: ۱ کیلوگرم

پباز: ۱ عدد

آب پیاز: ۱/۲ پیمانه

ماست: ۱قاشق غذاخوری

روغن زیتون بی بو: ۱قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کباب:

کته کباب شمالی

پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه تکه شده مخلوط می کنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم می زنیم. سپس ۱/۲ پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط اضافه کرده و ۲۴ ساعت میگذاریم مواد استراحت کند. سپس به سیخ کشیده و روی حرارت منقل کباب می کنیم.

طرز تهیه کته:

برنج را بشوئید و یك‌ساعت بدون نمك در آب بخیسانید. آن‌گاه آب را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس آب برنج خیسانده را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید.

همینكه نیمی از آب برنج كشیده شد، نمك را درون برنج بریزید و مخلوط نمائید (این كته نیازی به روغن ندارد).

حالا صبر كنید تا آب برنج كاملا كشیده شود و كته را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه دم كنید.

اینك گوشت را به اندازه‌ی ۲ بند انگشت خرد كنید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.

سپس قدری نمك روی كباب بپاشید و همراه با كته میل كنید.

منبع:شور و شیرین،ایران دیتا،گیلان برخط
Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا