کته کباب ،غذای خوشمزه شمالی
کته کباب ،غذای خوشمزه شمالی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”کته کباب ،غذای خوشمزه شمالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله: ۱ کیلوگرم
پباز: ۱ عدد
آب پیاز: ۱/۲ پیمانه
ماست: ۱قاشق غذاخوری
روغن زیتون بی بو: ۱قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب:
پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه تکه شده مخلوط می کنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم می زنیم. سپس ۱/۲ پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط اضافه کرده و ۲۴ ساعت میگذاریم مواد استراحت کند. سپس به سیخ کشیده و روی حرارت منقل کباب می کنیم.
طرز تهیه کته:
برنج را بشوئید و یكساعت بدون نمك در آب بخیسانید. آنگاه آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
سپس آب برنج خیسانده را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید.
همینكه نیمی از آب برنج كشیده شد، نمك را درون برنج بریزید و مخلوط نمائید (این كته نیازی به روغن ندارد).
حالا صبر كنید تا آب برنج كاملا كشیده شود و كته را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه دم كنید.
اینك گوشت را به اندازهی ۲ بند انگشت خرد كنید و به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید.
سپس قدری نمك روی كباب بپاشید و همراه با كته میل كنید.