چیکار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چیکار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
این روزها که ساعت های بیشتری را در منزل سپری می کنید ، گاهی بچه ها هوس میکنند کباب بخورند .
تهیه کباب سیخی مهارت خاصی است که باید به نکات ریز آن دقیق توجه و این مطلب را قبل از درست کردن کباب مطالعه کنید:
۱- گوشت کباب از سردست گوسفند باشد. چربی کافی همراه آن چرخ کنید.
۲- سیخ کباب باید کاملا خشک باشد . قبل از این که مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخ ها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شود.
۳- برای اضافه کردن پیاز به گوشت ابتدا پیازها را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و تفاله آن را اضافه کنید.
۴- گوشت را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سیخ کشیدن هم بهتر است سیخ های آماده را برای مدتی در یخچال قرار دهید.
۵- دو طرف سیخ کباب را مرتب کنید تا گوشت از روی سیخ نریزد.
۶- حرارت منقل کبابی باید کاملا زیاد باشد و با یک وسیله آتش را باد بزنید تا زغال ها کاملا سرخ شود و گوشت خودش را به سیخ بگیرد.سیخ ها را تند تند زیر و رو کنید و وقتی کباب خودش را گرفت می توانید حرارت را کم کنید.
منبع،خراسان