چیکار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟

چیکار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چیکار کنیم کباب کوبیده خانگی از سیخ نریزد؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

این روزها که ساعت های بیشتری را در منزل سپری می کنید ، گاهی بچه ها هوس می‌کنند کباب بخورند .

تهیه کباب سیخی مهارت خاصی است که باید به نکات ریز آن دقیق توجه و این مطلب را قبل از درست کردن کباب مطالعه کنید:

۱- گوشت کباب از سردست گوسفند باشد. چربی کافی همراه آن چرخ کنید.

۲- سیخ کباب باید کاملا خشک باشد . قبل از این که مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخ ها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شود.

۳- برای اضافه کردن پیاز به گوشت ابتدا پیازها را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و تفاله آن را اضافه کنید.

۴- گوشت را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از سیخ کشیدن هم بهتر است سیخ های آماده را برای مدتی در یخچال قرار دهید.

۵- دو طرف سیخ کباب را مرتب کنید تا گوشت از روی سیخ نریزد.

۶- حرارت منقل کبابی باید کاملا زیاد باشد و با یک وسیله آتش را باد بزنید تا زغال ها کاملا سرخ شود و گوشت خودش را به سیخ بگیرد.سیخ ها را تند تند زیر و رو کنید و وقتی کباب خودش را گرفت می توانید حرارت را کم کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.