چگونه ترافل میوه ای درست کنیم؟
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان چگونه ترافل میوه ای درست کنیم؟ در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
با ما همراه باشید .
با میوه هایی که در یخچال خانه تان دارید یک ترافل خوشمزه درست کنید و یک طعم جدید را تجربه کنید. در این مقاله از مجله اینترنتی فارسیها طرز تهیه ترافل میوه ای را برایتان آماده کرده ایم. با ما همراه باشید. ترافل ها دسرهای مناسب برای مهمانی میباشند.
چگونه ترافل میوه ای درست کنیم؟
ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد.
طرز تهیه یک دسر زیبا و خوشمزه را برای آموزش شما قرار داده ایم.
این دسر را برای مهمانی ها تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
توت فرنگی یخ زده ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
آب ۴ قاشق غذا خوری
پوست رنده شده یک عدد لیمو
برای لایه اصلی
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
ماست توت فرنگی یک لیتر
شیرینی تر رولت
کاستارد آماده یک لیتر
تمشک ۲۵۰ گرم
توت فرنگی تازه ۲۵۰ گرم
برگ نعنا برای تزیین
طرز تهیه ترافل میوه ای
در ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم. برای تهیه سس، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.
سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود.
سپس ماست میوه ایی را اضافه کنید ودر مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.
ظرف سرو را بردارید.کف ظرف را با رولت بپوشانید.روی رولت کمی پودر قند بپاشید.
کاستارد را روی آن قرار دهید.ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.
از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید. یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید.
حالا دو مرتبه، ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید.
دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.