
پرهیزهای خوراکی برای کنترل استرس در بحران کرونا
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پرهیزهای خوراکی برای کنترل استرس در بحران کرونا” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مصرف برخی از مواد خوراکی در شرایط استرس، زیانآور است؛ مواد غذایی که ممکن است در کوتاه مدت سبب افزایش انرژی شود، اما مصرف زیاد آنها موجب فرسایش و خستگی میشود ودر نهایت در طولانیمدت میتواند سبب افزایش استرس در بحران کرونا شود. اگر فرد به طور کم و بیش ثابت یا با الگویی تکرارشونده به حالت و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بیخوابی یا بدخوابی، اسپاسم ، بواسیر، شقاق مقعد و خشکی مخاط دچار باشد، مصرف برخی مواد غذایی برای وی آسیب بسیار بیشتری خواهد داشت و دستور طبی در طب ایرانی این است که چنین افرادی در اندازه مصرف و تکرار مصرف برخی مواد خوراکی بسیار احتیاط کنند.
این موادغذایی که پرهیز از مصرف آن ها توصیه میشود، شامل:
*سرکه، آب غوره، آب لیمو، ترشیهای خانگی یا بازاری.
*پنیر شور، خیارشور، آجیل شور، مصرف زیاد نمک.
* زنجبیل، خردل، فلفل سیاه.
*سیر، پیاز تند، فلفل قرمز، شاهی، تره، پیازچه.
*سسهای تند و تیز.
*خرمای خشک، عسل کهنه.
*چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه.
*ذرت بوداده، نان خشک.
*گوشت گاو و گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس.
بنابراعلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مصرف بیش از دو فنجان قهوه، نسکافه و چای سبز در شبانهروز توصیه نمیشود. این نوشیدنیها گرچه در کوتاه مدت موجب برانگیختگی هوشیاری و احساس بهبود انرژی میشوند اما محرک سیستم عصبی هستند.
منبع،خراسان