پرهیزهای خوراکی برای کنترل استرس در بحران کرونا
پرهیزهای خوراکی برای کنترل استرس در بحران کرونا
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پرهیزهای خوراکی برای کنترل استرس در بحران کرونا” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مصرف برخی از مواد خوراکی در شرایط استرس، زیانآور است؛ مواد غذایی که ممکن است در کوتاه مدت سبب افزایش انرژی شود، اما مصرف زیاد آنها موجب فرسایش و خستگی میشود ودر نهایت در طولانیمدت میتواند سبب افزایش استرس در بحران کرونا شود. اگر فرد به طور کم و بیش ثابت یا با الگویی تکرارشونده به حالت و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بیخوابی یا بدخوابی، اسپاسم ، بواسیر، شقاق مقعد و خشکی مخاط دچار باشد، مصرف برخی مواد غذایی برای وی آسیب بسیار بیشتری خواهد داشت و دستور طبی در طب ایرانی این است که چنین افرادی در اندازه مصرف و تکرار مصرف برخی مواد خوراکی بسیار احتیاط کنند.
این موادغذایی که پرهیز از مصرف آن ها توصیه میشود، شامل:
*سرکه، آب غوره، آب لیمو، ترشیهای خانگی یا بازاری.
*پنیر شور، خیارشور، آجیل شور، مصرف زیاد نمک.
* زنجبیل، خردل، فلفل سیاه.
*سیر، پیاز تند، فلفل قرمز، شاهی، تره، پیازچه.
*سسهای تند و تیز.
*خرمای خشک، عسل کهنه.
*چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه.
*ذرت بوداده، نان خشک.
*گوشت گاو و گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس.
بنابراعلام دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مصرف بیش از دو فنجان قهوه، نسکافه و چای سبز در شبانهروز توصیه نمیشود. این نوشیدنیها گرچه در کوتاه مدت موجب برانگیختگی هوشیاری و احساس بهبود انرژی میشوند اما محرک سیستم عصبی هستند.
منبع،خراسان