آشپزیغذاهای ایرانی

همبرگر مرغ – طرز تهیه برگر مرغ خوش طعم در خانه

همبرگر مرغ – طرز تهیه برگر مرغ خوش طعم در خانه

ساندویچ
‎سینه مرغ بدون استخوان – ۲ عدد
ران مرغ – یک عدد
سیر – ۲ حبه
پیاز – یک عدد
آرد -۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده – ۳ قاشق غذا خوری
سس خردل – یک قاشق غذا خوری
سس کچاپ – یک قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا – ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زیره و آویشن – به مقدار لازم

Chicken Hamburger - How to make a tasty chicken burger at home

۱- ابتدا سینه مرغ را به همراه ران مرغ که از قبل تمیز کرده اید و چربی اضافه آن را گرفته و خوب شسته اید داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و خوب له کنید.

۲- مرغ له شده را به همراه تمام ادویه ها و سس خردل ،کچاپ ،جعفری ،پیاز ،سیر، آرد و پنیر داخل غذاساز بریزید و تا جایی ادامه دهید که مایه یکدستی به دست آید.

۳- درحین کار دستگاه را خاموش کنید و مواد را با قاشق هم بزنید تا کاملا مرغ با ادویه ها و سس مزه دار شود.

۴- وقتی مایه برگر حاضر شد به اندازه نان همبرگر مد نظر از مواد بردارید و داخل یک کیسه فریرز به صورت گرد باز کنید و داخل یخچال به مدت یک ساعت بگذارید تا کمی منسجم شود.

۵- داخل یک تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید.

۶- سپس برگرها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل تابه هر دو طرف را به خوبی سرخ کنید و داخل نان همبرگر به همراه کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی قرار دهید و با سس سرو کنید.

نکات :

۱- اگر دوست داشتید
می توانید وقتی یک طرف برگر سرخ شد پنیر ورقه ای را روی برگرها بگذارید تا با حرارت آن کمی ذوب شود.
۲- در صورت تمایل می توانید به مواد قارچ تفت داده شده هم اضافه کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا