آشپزینوشیدنی

نحوه درست کردن قهوه ترک

نحوه درست کردن قهوه ترک

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن قهوه ترک در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

حتما این را می دانید که ترکیه مرکز قهوه های خوشمزه و دلنشین است و خوب می دانید

که یکی از سوغاتی های بسیار پرطرفدار در ترکیه نیز می باشد .

ترکیه یکی از قطب های گردشگری شده است که امروزه عده زیادی از افراد به این کشور زیبا نیز سفر می کنند .

اگر چه قهوه در هر خانه ای و در هر کشوری نیز پیدا می شود اما قهوه های ترک چیز دیگری است .

و نحوه سرو آن نیز متفاوت است . اگر به ترکیه بروید اولین چیزی که در ترکیه به شما تعارف می شود قهوه است .

و نوشیدن بیش از یک قهوه نیز مرسوم نمی باشد .

حال در این نطلب نحوه درست کردن قهوه ترک را برای شما عزیزان ارائه می دهیم .

مواد لازم :

شکر ، قوری قهوه جوش ، قهوه ترک .

طرز تهیه :

ابتدا به اندازه تعداد نفرات آب سرد را داخل قهوه جوش می ریزیم .

سپس روی گاز قرار می دهیم و حرارت گاز را ملایم قرار می دهیم .

حال به ازای هر فنجان یک الی دو قاشق غذاخوری نیز داخل قهوه جوش قهوه می زیزیم .

قهوه را به هیچ عنوان هم نزنید بگذارید خودش در آب حل شود در غیر اینصورت گلوله گلوله می شود .

بعد از دو دقیقه نیز شکر را اضافه کنید ولی به هم نزنید کمی زیر گاز را بیشتر کنید و بگذارید تا حل شود .

بعد از چند دقیقه که قهوه گرم شد و شکر حل شد کف بالای قهوه را خواهد گرفت .

بعد از آنکه اولین حباب را دیدید از حرارت مستقیم قهوه نیز خودداری کنید .

نگذارید که قهوه شما بجوشید اگر زیاد بجوشد باعث می شود که طعم ناب آن نیز از بین برود .

بعد از اینکه کف روی قهوه بالا آمد به آرامی کف قهوه را با قاشق بردارید و داخل فنجان قهوه خوری بریزید

دقت کنید که همه فنجان ها به یک اندازه کف داشته باشد .

سپس دوباره قهوه جوش را به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه دیگر روی گاز بجوشانید سپس فنجان خود را با قهوه پر کنید .

قهوه شما آماده است و می توانید نوش جان کنید .

نحوه درست کردن قهوه ترک

نحوه درست کردن قهوه ترک

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا