معرفی ۱۲ غذای محبوب لهستانی

اگر با غذاهای لهستانی آشنا نیستید، پس از آن لذت خواهید برد. این غذاهای غنی اروپایی مملو از گوشت های آبدار و غذاهای دلچسب برای افراد از همه اقشار است. طعم های غنی و بافت های تسکین دهنده غذاهای لهستانی عالی است . بسیاری از غذاهای معروف راه خود را به آشپزی لهستانی باز کرده اند. فهرستی از برخی از غذاهایی که باید امتحان کنید، تهیه کرده ایم. قاشق ها و چنگال‌ها آماده هستند، در حالی که به بررسی شانزده غذای محبوب لهستان می‌پردازیم و می‌آموزیم که چگونه و چرا هر دو بسیار دوست‌داشتنی و خوشمزه هستند.

۱۲ غذای محبوب لهستانی

۱٫ کوفته لهستانی (Pierogi)

12 غذای محبوب لهستانی

به طور سنتی آب پز، پیروگی مرزه را می توان با پنیر  و سیب زمینی (روسکی)، کلم و قارچ، یا گوشت پر کرد. روی این پیروگی ها معمولاً پیازهای کاراملی شده که در تابه با مقدار مناسبی کره سرخ شده اند، می پوشانند.پیروگی های شیرین بیشتر با میوه هایی مانند زغال اخته، آلو یا گیلاس پر می شوند. این تنوع شیرین با خامه ترش که با شکر شیرین شده سرو می شود.در سال‌های اخیر، آزمایش پر کردن‌های مختلف در پیروگی، با طعم‌هایی مانند اسفناج و فتا، شکلات یا مرغ رایج‌تر شده است، اما قبل از اینکه خیلی از طعم‌های سنتی فاصله بگیرید، غذاهای کلاسیک را باید امتحان کنید.

۲٫ غذای لهستانی مثل خورش شکارچی (Bigos)

خورش شکارچی معمولا با کلم ترش، کلم تازه خرد شده و انواع گوشت درست می شود. این سوپ دلپذیرترین اشتها را آرام می کند.

Bigos معمولا در ماه های سرد زمستان سرو می شود. این یک غذای بسیار سنتی است که برای نسل‌ها وجود داشته است و بنابراین دستور پخت هر خانواده کمی متفاوت است. با این حال، به طور سنتی با سوسیس یا گوشت قرمز تهیه می شود و با برگ بو و دانه زیره زیره طعم دار می شود. گاهی اوقات، سبزیجات دیگر یا حتی شراب قرمز برای طعم بیشتر اضافه می شود.بهتر است با نان چاودار سرو شود. بیگوس هر چه طولانی‌تر بپزد طعم بهتری پیدا می‌کند و معمولاً دو تا سه روز پس از پخته شدن طعم‌دارتر است.

طرز تهیه کالباس خانگی مرغ و سبزیجات

۳٫ رول کلم (Gołąbki)

رول کلم یکی دیگر از جنبه های مهم غذاهای لهستانی است. برگ های کلم با ترکیبی از گوشت چرخ شده و برنج پر می شود. سپس آنها را در فر با روکش فویل می پزند تا بخار شوند.رول های کلم با سس گوجه فرنگی یا قارچ سرو می شود که هر دو معمولاً خامه ای هستند. رول های کلم گیاهی با پر کردن جو و قارچ درست می شوند و روی آن سس قارچ می ریزند.رول های کلم در بسیاری از غذاهای اروپای شرقی مورد استفاده قرار می گیرند و ادویه ها و سس ها از کشوری به کشور دیگر کمی متفاوت است.

۴٫ پنکیک سیب زمینی (Placki Ziemniaczane)

پنکیک سیب زمینی یا placki ziemniaczane یک غذای معمولی لهستانی است که در سنت آشپزی مجارستان نیز یافت می شود.سیب زمینی و پیاز رنده شده با تخم مرغ و کمی آرد ترکیب می شوند. سپس آنها را در روغن سرخ می کنند و روی آن را با انواع مواد پر می کنند.برخی آنها را با کلم ترش می خورند، برخی دیگر فقط با شکر!

معمولاً پنکیک سیب‌زمینی را می‌بینید که با گولش ساخته شده از گوشت گاو و فلفل و طعم‌دار فلفل دلمه‌ای سرو می‌شود. پنکیک سیب زمینی در اکثر منوهای رستوران های لهستان یافت می شود و گاهی اوقات می توان گولاش را با گوشت مرغ درست کرد. این غذا در کنار یک وعده کلم ترش و خامه ترش سرو می شود.پنکیک سیب زمینی بهتر است به صورت تازه سرو و مصرف شود زیرا تردی خود را به سرعت از دست می دهد.

۵٫ خورش سبزی و سوسیس (لکزو) یکی از غذاهای لهستانی محبوب

Leczo نوعی خورش است که از سنت آشپزی مجارستانی می آید، اما برای سال ها یکی از غذاهای محبوب در میز شام لهستانی بوده است.همچنین در غذاهای چک، اسلواکی و کرواسی سنتی در نظر گرفته می شود.با پایه گوجه فرنگی درست می شود و شامل فلفل، پیاز، سیر و اغلب سوسیس است. معمولاً با برگ بو، پاپریکا و فلفل تند می شود.

لچو یک غذای لهستانی است که به دلیل مواد ساده ای که دارد اغلب نادیده گرفته میشود. اگرچه این غذای پر زرق و برق لهستانی نیست، اما ارزش چشیدن را دارد، به خصوص که بسیار ساده و سریع درست می شود.

۶٫ بورش قرمز

از ترکیب آب سبزیجات با چغندر، پیاز، هویج، کرفس و کلم به دست می آید. این غذا اغلب با برگ بو مزه دار می شود، یک غذای کلاسیک است که در کنار uszka (مینی پیروگی که معمولاً با قارچ و کلم درست می شود) یا کروکیتی (کرپ های رول شده که با گوشت خرد شده پر شده و با آرد سوخاری پوشانده می شود) سرو می شود.گل گاوزبان قرمز طعمی عمیق و پررنگ دارد که پس از امتحان کردن آن به سختی فراموش می شود.

۷٫ غذای لهستانی مشهور مانند ساندویچ های روباز (زاپیکانکی)

Zapiekani بهترین غذای آخر شب در لهستان است. زاپیکانکا که با نصف نان باگت درست می‌شود، یک ساندویچ بزرگ است که در فر برشته می‌شود.این می تواند دارای ترکیبات مختلفی از مواد مانند قارچ، فلفل، پنیر، گوشت اغذیه فروشی یا سوسیس باشد.اغلب با سس کچاپ، آنها غذای مناسبی برای خوردن بعد از یک شب طولانی هستند.آنها اغلب با دهه ۱۹۷۰ مرتبط هستند، زمانی که دسترسی به پنیر، قارچ و نان آن را به یک غذای آسان برای سرو در یک غذاخوری تبدیل کرد.

Zapiekanki در ده سال گذشته از محبوبیت مجددی برخوردار شده است. شاید نمادین ترین مکان برای خوردن یک زاپیکانکا لهستانی در ناحیه کازیمیرز کراکوف باشد، جایی که چند غرفه پیروان فرقه بزرگی را ایجاد کرده اند.

۸٫ سالاد خیار (میزریا)

غذای کلاسیک لهستانی

میزریا یک سالاد خیار برش خورده است که طعمی کاملاً شبیه به تزاتزیکی یونانی دارد.این یک غذای جانبی کلاسیک لهستانی است که اغلب در کنار غذای گوشت و سیب زمینی سرو می شود.میزریا یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین سالادها در لهستان است. خیارهای ورقه شده را با خامه ترش، پیاز، شوید، سرکه یا آب لیمو و نمک و فلفل ترکیب می کنند تا به هر بشقاب شامی با طراوت اضافه شود.میزریا ممکن است نامرتب شود، زیرا خامه ترش در سایر عناصر موجود در بشقاب پخش می شود، اما ترکیب پوره سیب زمینی و میزریا یکی از مواردی است که هر کودک لهستانی از همان سال های اولیه خود با علاقه به یاد می آورد.

۹٫ سوپ آرد چاودار ترش (Żurek)

بسیاری از کشورهای کشورهای اسلاوی غربی از غلات تخمیر شده برای تهیه سوپ استفاده می کنند. در لهستان، رایج ترین نوع این سنت، سوپ آرد چاودار ترش شده یا żurek است.این سوپ با آرد چاودار تخمیر شده درست می شود که بسیار شبیه به پایه نان خمیر ترش است.یکی دیگر از مواد اصلی گوشت، بیکن گوشت یا مرغ دودی، سوسیس یا ژامبون است.

Żurek اغلب با مقدار زیادی گوشت و تخم مرغ آب پز سرو می شود. گزینه دیگر این است که آن را روی پوره سیب زمینی بریزید، بدون مواد دیگر.

محبوب ترین پیتزاها در جهان

۱۰٫ سوسیس لهستانی (Kiełbasa)

کیلباسا شاید شناخته شده ترین و مشهورترین غذای لهستانی باشد. لهستانی ها واقعاً نحوه ایجاد این غذای اصلی را تنوع بخشیده اند و مناطق مختلف تنوع زیادی را ارائه می دهند.

Kiełbasa یا تازه یا دودی است و در اشکال و اندازه های مختلف موجود است.یک نوع محبوب کابانوسی نامیده می شود که حلقه های سوسیس دودی فلفلی شکل بلندی است که معمولاً از گوشت های مختلف درست می شود.

Kiełbasa را می توان با گوشت بره، گوساله، بوقلمون یا مرغ درست کرد.

۱۱٫نان زنجبیلی لهستانی (Piernik)

نان زنجبیلی لهستانی از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است، اما معمولاً به شکل یک کوکی شکل می گیرد. برخی از انواع آجیل و میوه های خشک ادویه دار هستند، در حالی که برخی دیگر شکلات غنی عمیق را به نمایش می گذارند. همچنین معمول است که اصلاً پرکننده نباشد.

شیرینی زنجفیلی از شهر تورون شاید معروف ترین آن باشد، زیرا از قرون وسطی تولید شده است. Pierniki در لهستان چیزی فراتر از غذا است: آنها همچنین سوغاتی بسیار رایجی هستند که پس از سفر به شهرهای بزرگ مانند تورون یا کراکوف به دیگران داده می شود.

کوکی ها بزرگ، به شکل قلب و پوشیده از پیام های عشق و محبت هستند. این سنت احتمالاً یادگاری از زمانی است که رهبران دولت در شهر تورون به افراد مهم، مهمانان برجسته، یا به اعضای جامعه ارزش و احترام گذاشتند، نان زنجبیلی را به عنوان یک حرکت تشکر و قدردانی هدیه کردند.

خوراکی های معروف لهستان

۱۲٫دونات لهستانی (Pączki)

Pączki احتمالاً شناخته شده ترین دسر لهستانی است و می توان آن را در هر cukiernia یا شیرینی فروشی لهستانی یافت. این دونات های کیک مخمری تکه های کوچکی از بهشت کرکی هستند که در روغن سرخ می شوند و با انواع مرباهای مختلف پر می شوند.

به طور سنتی، pączki حاوی مربای آلو است که با گل رز وحشی مزه دار می شود. اغلب اوقات، pączki پر از تمشک یا مربای لیمو را نیز خواهید یافت. برخی از نانوایی های سبک جدیدتر نیز شناخته شده اند که پچکی را با شکلات یا پودینگ وانیلی پر می کنند! روی Pączki یا با رویال آیسینگ یا پودر قند برای کمی شیرینی اضافه می‌شود.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.