پزشکیتغذیه

مصرف کلم خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را کاهش می دهد

مصرف کلم خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را کاهش می دهد

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”مصرف کلم خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را کاهش می دهد” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

محققان آلمانی ادعا می‌کنند نرخ مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در کشورهایی که مصرف بیشتر کلم و خیار دارند به مراتب کمتر است

تحقیقات محققان دانشگاه پزشکی برلین نشان می‌دهد افزایش مصرف روزانه سبزیجات تا یک گرم نرخ مرگ و میر را کاهش می‌دهد.

سرپرست این تحقیق، در این باره می‌گوید:

«ما معتقدیم تأثیر حفاظتی این سبزیجات ناشی از فعالیت آنتی اکسیدانی مواد خوراکی‌ است که بر مقاومت انسولین تأثیر می‌گذارند چراکه بسیاری از سبزیجات دارای تأثیرات آنتی اکسیدانی علیه دیابت و بیماری قلبی عروقی هستند.»

در این مطالعه، فرضیه تیم تحقیق این است که مصرف بالای سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها نظیر کلم بروکلی، گل کلم و کلم قرمز و سفید با نرخ پایین‌تر مرگ و میر مرتبط است.

محققان بر این باورند که سبزیجاتی نظیر کلم و خیار که دارای فعالیت آنتی اکسیدانی کاهش دهنده مقاومت انسولین هستند با نرخ مرگ و میر پایین ناشی از کووید-۱۹ در کشورها ارتباط دارند.

نتایج نشان داد به ازای افزایش هر یک گرم مصرف کلم در روز خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ تا ۶/۱۳ درصد کاهش می‌یابد.

همچنین به ازای مصرف بیشتر هر یک گرم خیار در روز، خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ تا ۷/۱۵ درصد کاهش می‌یابد.

با این حال محققان مشاهده کردند کاهو تأثیر عکس دارد و هنوز هیچ توضیحی در این باره وجود ندارد. به‌طوری‌که در کشورهایی با میزان بالای مصرف کاهو نظیر اسپانیا و ایتالیا، نرخ مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ به مراتب بالاتر است. محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا