فواید فلفل سیاه برای سلامتی

فواید فلفل سیاه برای سلامتی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”فواید فلفل سیاه برای سلامتی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

Piper nigrum یا فلفل سیاه ، یک درخت انگور کوهنوردی چند ساله است. میوه حاصل از این تاک باعث تولید دانه های فلفل سبز ، سیاه و سفید می شود.فلفل سیاه که به عنوان پادشاه ادویه جات شناخته می شود ، بسیار خوش طعم و تند است. به صورت کامل و پودری موجود است.ترکیبات موجود در دانه های فلفل که رنگ ، عطر و طعم آن را تأمین می کنند ، حاوی لیگنان ها ، آلکالوئیدها ، فلاونوئیدها ، آمیدها و روغنهای اساسی است.پیپرین موجود در دانه های فلفل دارای خواص ضد میکروبی است و گرمای مشخص موجود در فلفل را تأمین می کند.

ارزش غذایی فلفل سیاه:

یک قاشق چای خوری فلفل ساییده شده حاوی:

۵ کالری
۱ گرم کربوهیدرات
چربی و پروتئین ناچیز
۸٫۷ میلی گرم کلسیم
۰٫۶ میلی گرم آهن
۰٫۱ میلی گرم منگنز
۳٫۳ میکروگرم ویتامین

فواید فلفل سیاه برای سلامتی:

فلفل سیاه قرن هاست که در غذاهای مختلف و داروهای سنتی استفاده می شود و گزارش می شود که به انواع مشکلات سلامتی کمک می کند.

بسیاری از فعالیت های دارویی فلفل سیاه از آلکالوئید پیپرین حاصل می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

با این حال ، برای تأیید این ادعاها و تعیین مقدار مصرف اثر فلفل و عصاره های آن ، تحقیقات بیشتری لازم است.

فواید فلفل سیاه برای سلامتی
فواید فلفل سیاه برای سلامتی

۱- به کاهش وزن کمک می کند

فلفل سیاه ممکن است به کاهش وزن کمک کند
مطالعه ای در سال ۲۰۱۸ نشان داد که نوشیدنی های حاوی فلفل سیاه می توانند درک شرکت کنندگان از گرسنگی و تمایل به غذا خوردن را تغییر داده و میزان سیری گزارش شده آنها را افزایش دهند.

با این حال ، یک مطالعه اظهار داشت که فلفل سیاه ممکن است متابولیسم شما را کمی افزایش دهد اما کافی نیست که وزن شما را به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار دهد.

فلفل سیاه همچنین ممکن است عملکرد مناسب معده را تقویت کرده و به هضم غذا کمک کند.

۲- فلفل سیاه به کاهش ویتیلیگو کمک می کند

ویتیلیگو یک بیماری شایع پوستی است که به علت کمبود ملانین با ایجاد لکه های سفید رنگ پریده و سفید مشخص می شود.

یک مطالعه نشان داد که عصاره فلفل و همچنین پیپرین و آلکالوئید موجود در فلفل ممکن است باعث تشکیل ملانین بیشتر شود. نوعی پماد با عصاره فلفل نویدبخش کاهش ویتیلیگو است.

۳- مشکلات لثه را برطرف می کند

پیپرین ممکن است به کاهش التهاب منجر به بیماری پریودنتال یا لثه کمک کند.

یک مطالعه استفاده از عصاره کورکومین ، پیپرین و لیکوپن را برای مدیریت بیماریهای التهابی مانند پریودنتیت و التهاب لثه نشان داد.

۴- فلفل سیاه ممکن است در پیشگیری از سرطان کمک کند

یک مطالعه نشان داد که پیپرین ممکن است گسترش و زنده ماندن انواع مختلفی از رده های سلول سرطانی را متوقف کند. مقاله دیگری پتانسیل پیپرین را به عنوان یک ماده شیمیایی و پیشگیری کننده تأکید کرده است.

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”فواید فلفل سیاه برای سلامتی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۵- فلفل اشتها را تحریک می کند

اگرچه تحقیقات نشان می دهد که فلفل ممکن است اشتهای شما را سرکوب کند ، همچنین شواهدی وجود دارد که ممکن است باعث تحریک آن شود.

یک مطالعه نشان داد که فلفل سیاه ممکن است با تحریک حس بویایی اشتها را تحریک کند.

۶- عملکرد مغز را بهبود می بخشد

مطالعات حیوانی نشان داده است که فلفل سیاه در پیشگیری از بیماری آلزایمر مفید است.

با این حال ، تحقیقات بیشتری برای درک مکانیسم عصاره فلفل قرمز و فلفل در عملکرد شناختی مورد نیاز است.

۷-فلفل سیاه فشار خون را کاهش می دهد

مطالعات اخیر حاکی از آن است که عصاره فلفل سیاه می تواند به کنترل فشار خون کمک کند.

روغنهای اساسی موجود در فلفل سیاه فعالیت آنتی اکسیدانی نشان داده و به عنوان بازدارنده های ACE عمل می کنند.

مطالعه دیگری که بر روی مدلهای موش صحرایی انجام شد نشان داد که پیپرین با مسدود کردن کانالهای کلسیم از افزایش فشار خون جلوگیری می کند.

۸- قند خون را کاهش می دهد

بسیاری از فرهنگ ها از فلفل سیاه برای کمک به کنترل دیابت استفاده می کنند و مطالعات اخیر بر اساس حیوانات نشان داده است که ترکیبات موجود در فلفل سیاه می توانند به کنترل قند خون کمک کنند.

فواید فلفل سیاه
فواید فلفل سیاه

۹-فلفل سیاه جذب مواد مغذی را تقویت می کند

پیپرین همچنین دارای خواص تقویت کننده زیستی است که جذب مواد مغذی را تقویت می کند. به عنوان مثال ، رسوراترول و کورکومین فراهمی زیستی ضعیفی دارند. آنها تمایل دارند که از سیستم گوارش عبور کنند بدون اینکه جذب شوند.

پیپرین قابلیت فراهمی زیستی این ترکیبات را بهبود می بخشد و آزاد سازی آنزیم ها را برای هضم چربی و کربوهیدرات تحریک می کند.

اقدامات احتیاطی قبل از مصرف فلفل سیاه انجام شود:

فلفلی که بیش از حد مصرف شود می تواند به طور تصادفی در ریه ها گیر کرده ، باعث سرفه و مشکلات تنفسی شود و ممکن است منجر به مشکلات جدی در کودکان شود.
فلفلی که در چشم قرار می گیرد می تواند منجر به قرمزی ، سوزش و تحریک شود.
زنان باردار و شیرده باید فلفل را فقط به میزان استفاده شده در پخت و پز یا افزودن به غذا محدود کنند تا از خطر سقط جنین جلوگیری کنند.

تداخلات دارویی با فلفل سیاه:

داروهای زیر در صورت مصرف همراه با فلفل ممکن است مشکلاتی را ایجاد کنند ، بنابراین احتیاط لازم است.

۱٫ داروهای ضد انعقاد خون

ثابت شده است که پیپرین موجود در فلفل سیاه دارای خاصیت رقیق کننده خون است.

بنابراین ، اگر از داروهای رقیق کننده خون (ضد انعقاد خون) مانند وارفارین (کومادین) استفاده می کنید ، باید از مصرف مکمل ها با فلفل سیاه یا پیپرین خودداری کنید.

۲- داروهای دیابتی

همچنین ثابت شده است که پیپرین باعث کاهش قند خون می شود. اگر از داروهای دیابتی استفاده می کنید ، از مصرف مکمل های فلفل سیاه یا پیپرین خودداری کنید تا از سطح قند خون بسیار پایین جلوگیری کنید.

۳-کاربامازپین

فلفل سیاه و پیپرین می توانند جریان خون را در سیستم هضم افزایش دهند ، در نتیجه سرعت جذب کاربامازپین بهبود می یابد. این جذب بالاتر می تواند منجر به سمیت کاربامازپین شود.

۴- سایر داروها

مصرف مکمل های فلفل سیاه یا پیپرین می تواند خطر عوارض جانبی داروهایی را که توسط کبد تجزیه می شوند ، افزایش دهد.

این داروها شامل کتوکونازول (Nizoral) ، ایتراکونازول (Sporanox) ، لوواستاتین (Mevacor) ، فکسوفنادین (Allegra) و تریازولام (Halcion) هستند.

بیشترین سوالات درباره فلفل سیاه:

آیا دانه های فلفل قرمز با دانه های فلفل سیاه ، سفید و سبز متفاوت هستند؟

دانه های فلفل قرمز در حقیقت توت های خشک شده درخت فلفل برزیلی است که از خانواده گیاهی فلفل نیست.

چگونه فلفل را انتخاب و ذخیره کنیم؟

به دنبال دانه های فلفل فاقد هرگونه لکه و احساس سنگینی و جمع و جور بودن باشید. آنها را باید در یک محیط تاریک ، خشک و خنک درون یک ظرف محکم هوا نگهداری کنید.

ماندگاری فلفل ساییده شده حدود ۳ ماه است در حالیکه دانه های کامل فلفل به طور نامحدود دوام می آورند.

آیا فلفل سیاه می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند؟

در حالی که معمولاً سرفه یا عطسه هنگام استنشاق پودر فلفل برای افراد عادی است ، واکنش آلرژیک به آن نادر است. با این حال ، ممکن است علائم آسم را در بیماران مبتلا به آسم تحریک کند.

آیا می توانید فلفل سیاه را به چای اضافه کنید؟

فلفل سیاه یک ماده افزودنی ارزشمند برای چای شماست زیرا می توانید خاصیت آنتی اکسیدانی موجود در برگ و دانه های فلفل را استخراج کنید.

پاسخ های تخصصی (پرسش و پاسخ) درباره فلفل سیاه:

پاسخ داده شده توسط الکس رابرتز ، کارشناسی ارشد متخصص تغذیه متخصص تغذیه

آیا خوردن فلفل سیاه برای آسیب کبدی مفید است؟

مطالعاتی بر روی موش ها انجام شده است که اثرات محافظت کبدی عصاره متانولی میوه های فلفل سیاه و پیپرین را نشان می دهد.

در یک مطالعه ، تجویز فلفل سیاه نشانگرهای زیستی کبدی TG ، AST ، ALT ، ALP و بیلی روبین را در موش های صحرایی با سمیت کبدی ناشی از اتانول-CCl4 کاهش داد.

بهترین روش مصرف فلفل سیاه چیست؟

در آشپزخانه! هنگام پخت و پز از فلفل سیاه استفاده کنید تا به غذای خود طعم و مزه اضافه کنید.

کدام یک بیشترین ارزش تغذیه را دارد ، فلفل سیاه یا فلفل سفید؟

فلفل سیاه و سفید هر دو حاوی پیپرین ، ماده شیمیایی موجود در دانه های فلفل هستند. دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی است. از این رو ، فلفل سیاه و سفید مزایای سلامتی مشابهی دارد.

با این حال ، این دو تفاوت ظاهری ، عطر و طعم و ماندگاری دارند. فلفل سفید طعم ملایم تری دارد و می تواند به سرعت بیات شود و عطر و طعم خود را از دست بدهد ، در حالی که فلفل سیاه عطر و طعم تندی بیشتری دارد و می تواند مدت زیادی دوام داشته باشد.

هنگام گنجاندن فلفل سیاه در رژیم غذایی چه نکات مهمی باید در خاطر داشته باشید؟

فلفل سیاه به عنوان “پادشاه ادویه ها” شناخته می شود و در داروهای آیورودا باستان استفاده می شود.

بسیاری از مزایای سلامتی با استفاده از فلفل سیاه یافت شده است. با این حال ، بیشتر مطالعات بر اساس مدل موش انجام می شود و مطالعات انسانی بیشتری نیز مورد نیاز است.

به یاد داشته باشید ، فلفل سیاه می تواند با برخی از داروهای تجویز شده تداخل کرده و مانع جذب شود. در صورت مصرف مقادیر زیاد فلفل سیاه با پزشک خود مشورت کنید.

حرف آخر درباره فلفل سیاه:

فلفل سیاه یک ادویه محبوب است و برای قرن ها در تجارت و استفاده از آشپزی مهم است. این ادویه همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی و ترکیبات قدرتمند است.

پیپرین یک آلکالوئید موجود در فلفل سیاه است و نشان داده شده است که دارای خواص درمانی است.

امیدوارم از خواندن مطلب”فواید فلفل سیاه برای سلامتی” لذت برده باشید از همراهی تان سپاسگذارم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.