پزشکیتغذیه

آشنایی با فواید بی نظیر فلفل دلمه ای

۸ مورد از فواید قدرتمند فلفل دلمه ای

*این مطلب در اسفندماه ۱۴۰۲ بروزرسانی شده است.

از مزایای سلامتی گیاه فلفل دلمه ای می توان به تسکین مشکلات معده ، کمر درد ، اسپاسم عضلات ، سردرد ، پیری پوست ، زخم معده ، مشکلات یائسگی ، کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مدیریت دیابت اشاره کرد.خاصیت ضد التهابی و ضد درد دارد و همچنین ممکن است دردی را که مربوط به آرتروز است تسکین دهد. آنها در میان سایر مواد مغذی منبع بسیار خوبی از ویتامین های A و C هستند.

فلفل دلمه ای به شکل خشک ، به عنوان ادویه ای به عنوان پودر پاپریکا است. ادویه خشک شده در بسیاری از سس ها استفاده می شود یا می توان آن را به نوشیدنی هایی مانند چای اضافه کرد. نوع خشک شده آن به صورت فلفل خشک کامل هم موجود است.

با در دسترس بودن پودر فلفل دلمه ای در بسیاری از بازارها ، باید در نظر داشت که ادویه خشک در فواید سلامتی آن مناسب و موثر است ، اما خوردن تازه آن مزایای بیشتری دارد.علاوه بر این ، در طب سنتی برای درمان سرفه ، دندان درد ، گلو درد ، عفونت های انگلی و ترمیم زخم استفاده شده است.

ارزش تغذیه ای فلفل دلمه ای

استفاده از فلفل دلمه ای ، از جمله مقادیر بالای ویتامین C و ویتامین A ، ارزش غذایی را تأمین می کند. فلفل دلمه ای ، که قرمز و نارنجی یا زرد ، برداشت می شود ، غلظت بیشتری از این مواد مغذی مفید دارد. سایر اجزای فعال زیستی مفید فلفل دلمه ای ، محتوای فلاونوئیدها است. آلکالوئیدها و تانن ها از دیگر ترکیبات مهم فعال زیستی موجود در آن هستند. آلکالوئیدها به عنوان یک ماده ضد التهاب ، ضد درد و آنتی اکسیدان عمل می کنند.

خاصیت فلفل دلمه ای چیست؟

فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی

افزودن فلفل دلمه ای به رژیم روزانه شما ممکن است فواید سلامتی را در برابر بسیاری از بیماری ها فراهم کند. اجازه دهید به طور مفصل مزایای آن را بررسی کنیم.

فلفل دلمه ای عامل ضد التهاب

نشان داده شده است که ترکیبات فیتوشیمیایی فلفل دلمه ای یک واکنش ضد التهابی ایجاد می کند. مثال دیگر التهاب نوروژنیک محیطی ، درد پوستی پوست است.

فلفل دلمه ای موسیلاژ را تشکیل می دهد

فلفل دلمه حاوی تانن است. تانن قابض است و اغلب در هنگام درمان مشکلات دستگاه گوارش مانند اسهال ، اسهال خونی و سایر اختلالات میکروبی به دلیل مزایای آنها در نظر گرفته می شود. موسیلاژ معده برای محافظت از پوشش داخلی معده و جلوگیری از بیماری های مربوطه عمل می کند. مطالعات نشان می دهد که با افزایش تولید مخاط معده به عنوان یک موسیلاژ عمل می کند و می تواند به درمان بیماری زخم معده کمک کند.

پیشنهاد می کنیم مقاله۱۲ غذای غنی از پروتئین برای گیاهخوارانرا نیز مطالعه بفرمایید.

سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد

مطالعات انجام شده بر روی فلاونوئیدها نشان می دهد که ممکن است برای جلوگیری از بیماری عروق کرونر قلب مفید باشد. یک گزارش تحقیقاتی در سال ۲۰۱۷ که در مجله PLOS One منتشر شد ، نشان داد که افرادی که به طور منظم فلفل قرمز فلفل قرمز تند می خورند ، خطر مرگ و میر کمتری دارند (تقریبا ۱۳ درصد) ، در مقایسه با افرادی که این کار را نمی کنند. این عمدتا به دلیل اثر پیشگیرانه چاقی و بیماری های قلبی عروقی بود.

فلفل دلمه ای عامل آنتی اکسیدان

بسیاری از ترکیبات زیست فعال فلفل دلمه ای اثرات آنتی اکسیدانی دارند. اتساع عروق بهبود یافته باعث می شود که این مواد شیمیایی شیمیایی آنتی اکسیدانی در سراسر بدن گردش کنند. این امکان را برای محافظت و ترمیم بافت ها و آسیب DNA ایجاد می کند.

فایده بعدی فلفل دلمه ای مدیریت دیابت

فلفل دلمه ای مانند سایر فلفل ها منبع کپسایسین است. شناخته شده است که تأثیر مثبتی بر چاقی و دیابت دارد. یک مطالعه حیوانی در سال ۲۰۱۷ برخی از خواص ضد دیابت به دست آمده از این گیاه را نشان داد ، با این حال ، بیش از یک جز از این سبزیجات می تواند دلیل پایین آمدن سطح گلوکز در موارد دیابت نوع ۱ باشد. مطالعه دیگری نیز غربالگری فلفل دلمه را به عنوان بخشی از مدیریت رژیم غذایی دیابت نوع ۲ و بیماری های همراه همراه توصیه می کند.

سیستم ایمنی بدن با فلفل دلمه ای تقویت می شود

فلفل دلمه حاوی ویتامین C است که به عنوان مواد شیمیایی شیمیایی فعال زیستی محافظت کننده سیستم ایمنی بدن ارزیابی می شود. این ماده به تقویت سیستم ایمنی بدن ، ترمیم بافت های آسیب دیده و کاهش خطر استرس اکسیداتیو کمک می کند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که گونه های مختلف فلفل دلمه ای ممکن است خاصیت ضد میکروبی داشته باشند – مشخص شده است که عصاره ها در برابر هلیکوباکتر پیلوری و لیستریا مونوسیتوژنز موثر هستند.

مراقبت از پوست

نشان داده شده است که ویتامین های موجود در فلفل های فلفل دلمه ای ، آنتی اکسیدان بر روی بافت های سلولی دارند که ممکن است باعث بهبود سلامت پوست و جلوگیری از پیری شود. همانطور که گفته شد ، از تماس با چشم یا سایر غشاهای مخاطی خودداری کنید.

پیشنهاد می کنیم مقالهپروبیوتیک چیست؟چه خوراکی های پربیوتیکی هستند؟را نیز مطالعه بفرمایید.

فواید فلفل دلمه ای برای بدن

علائم یائسگی را برطرف می کند

در طب سنتی تصور می شود که با مصرف میوه های حاوی فلاونوئید مانند چیلی علائم یائسگی تسکین می یابد. گرچه تحقیقات زیادی در این مورد انجام نشده است ، اما به طور خلاصه برای برخی از زنان مفید است.

احتیاط: پرهیز از لمس چشم یا غشای مخاط بدن در حین تهیه فلفل مفید است. همچنین ، پس از آماده سازی ، دستان خود را کاملاً بشویید تا از انتقال روغن های فرار حاوی فلفل دلمه ای به این مناطق حساس جلوگیری کنید.

در ادامه شما را با یک غذا که با فلفل دلمه ای تهیه میشود و همچنین تهیه پودر فلفل دلمه ای آشنا میکنیم تا بیشتر از فواید آن بهره ببید.

طرز تهیه فلفل شکم پر مکزیکی

۴ فلفل دلمه ای بزرگ به هر رنگی که دوست دارید (مورد علاقه ما قرمز و سبز بود)
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
۱ پوند مرغ یا بوقلمون چرخ کرده (من از مرغ استفاده کردم)
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز آسیاب شده
۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک کوشر
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
رب گوجه
۱ ۱/۲ فنجان برنج پخته شده
۱ ۱/۴ فنجان پنیر رنده شده

برای تزئین:

آووکادو ورقه شده
گشنیز تازه خرد شده
سالسا
خامه ترش یا ماست یونانی ساده
آب لیموترش تازه فشرده

دستورالعمل

فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت ۹×۱۳ اینچی را با اسپری نچسب به آرامی بپوشانید. فلفل دلمه ای را از بالا به پایین به دو نیم کنید. دانه ها و غشاها را جدا کنید، سپس طرف برش را در ظرف پخت آماده شده بچینید.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ و نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ، پودر چیلی، زیره، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه گوشت را بپزید و گوشت را جدا کنید تا مرغ سرخ شده و بپزد. مایع اضافی را تخلیه کنید، سپس ر گوجه را اضاف کنید. بگذارید ۱ دقیقه بجوشد.
تابه را از روی حرارت بردارید. برنج و ¾ فنجان پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. داخل فلفل ها را پر کنید، سپس پنیر باقی مانده را روی آن قرار دهید.
کمی آب داخل ماهیتابه فلفل‌ها بریزید، به اندازه‌ای که کف تابه را به سختی بپوشاند. به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بدون درب بپزید، تا زمانی که فلفل ها نرم شوند و پنیر آب شود. با هر یک از مواد های مورد علاقه خود روی آن را اضافه کنید و از داغ لذت ببرید.

برای نگهداری: باقیمانده غذا را تا ۴ روز در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود.
برای گرم کردن مجدد: به آرامی در مایکروویو یا فر گرم کنید. اگر قصد دارید فلفل ها را در مایکروویو قرار دهید، ابتدا فلفل ها را به چند قسمت برش دهید تا به طور یکنواخت گرم شوند.
برای تهیه: قبل از پر کردن فلفل، مطمئن شوید که مخلوط مرغ/برنج کاملا خنک شود. فلفل های شکم پر مکزیکی را آماده کرده، روی آن را بپوشانید و قبل از پخت تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. فلفل های یخچالی ممکن است به ۵-۱۰ دقیقه زمان پخت اضافی نیاز داشته باشند.

 

طرز تهیه فلفل شکم پر مکزیکی

نحوه خشک کردن فلفل دلمه ای

با دست ها، تجهیزات و میزهای تمیز شروع کنید.
فلفل دلمه ای را آماده کنید – قسمت بالایی، دنده های سفید و دانه ها را بردارید و دور بریزید. به مربع های ¼ تا ½ اینچی یا به صورت نوارهای نازک برش دهید.
اختیاری: در صورت تمایل بلانچ کنید. یک قابلمه آب را به جوش آورده و فلفل دلمه ای خلال شده یا خرد شده را به آن اضافه کنید. قبل از اینکه فلفل ها را صاف کنید و آنها را در یک حمام یخ یا زیر آب بسیار سرد قرار دهید تا فرآیند پخت متوقف شود، چهار دقیقه بلانچ کنید. آبکش کنید و خشک کنید.
فلفل دلمه‌ای را روی سینی‌های آب‌گیری بچینید، با استفاده از آستر مشبک، از افتادن فلفل‌ها از سوراخ‌ها در حین جمع شدن جلوگیری کنید.
در دمای ۱۲۵ درجه فارنهایت (۵۲ درجه سانتیگراد) به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت آبگیری کنید تا زمانی که فلفل دلمه ای خشک و سفت شود – آنها نباید خم شوند.

نکات نگهداری پودر فلفل دلمه ای

قبل از نگهداری فلفل دلمه ای خشک شده را بگذارید تا کاملا خنک شود.
نگهداری کوتاه مدت: اگر فلفل دلمه ای ظرف چند هفته مصرف می شود، آن را در یک کیسه زیپ دار یا ظرف در بسته روی پیشخوان یا در انبار نگهداری کنید.
ذخیره سازی طولانی مدت: با بسته بندی آزاد فلفل دلمه ای خشک شده در یک ظرف شفاف و بدون هوا، شرایط را فراهم کنید. آن را به مدت یک هفته روی پیشخوان بگذارید و هر روز آن را برای علائم رطوبت چک کنید. اگر تراکم ظاهر شد، فلفل دلمه‌ای را به دستگاه آب‌گیری برگردانید (مگر اینکه نشانه‌هایی از کپک زدن وجود داشته باشد – سپس کل دسته را بیرون بریزید). هر از گاهی تکان دهید تا قطعات به هم نچسبند.
پس از تهویه مطبوع، تا یک سال در یک ظرف در بسته در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. آب بندی وکیوم به افزایش عمر مفید و کیفیت فلفل دلمه ای کمک می کند.

 

نحوه خشک کردن فلفل دلمه ای

نکته ۱: استفاده از فلفل دلمه ای می تواند به اندازه ای که در میوه خشک کن شما جا می شود استفاده کند.
نکته ۲: زمان کل به دستگاه شما، بار کل آبگیری، رطوبت هوا، دمای هوا بستگی دارد. ۶-۱۲ ساعت یک محدوده است و شما باید در درجه اول به حس و بافت فلفل دلمه ای برای تعیین آماده بودن تکیه کنید.
قطعات زنگوله در صورت خشک شدن مناسب باید از نظر بافت خشک و سفت باشند. برای تست، یک برش را بردارید و بگذارید کاملا خنک شود. آنها نباید خم شوند. اگر نشانه‌ای از رطوبت باقی‌مانده دارند، دوباره آن‌ها را داخل آب‌گیری یا فر بگذارید تا مدت بیشتری خشک شوند.

 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا