۶ پیش غذای خوشمزه با کلم بروکسل

کلم بروکسل سبزی مغذی است که در خانواده سبزیجات چلیپایی مانند کلم، گل کلم و کلم بروکلی قرار دارند. از نظر ظاهری شبیه کلم های ریز هستند و به رنگ سبز، قرمز یا بنفش هستند. کلم بروکسل طعم ملایم تری نسبت به کلم دارد اما بافت متراکم تری دارد که آن را برای ترشی کردن، در سوپ و خورش، به عنوان سالاد و حتی به عنوان میان وعده عالی می کند. اجازه دهید روش های مختلف پخت کلم بروکسل را مطالعه کنیم تا ۶ مدل غذا با کلم بروکسل را به شما آموزش دهیم.

فواید کلم بروکسل برای سلامتی

ویتامین K

کلم بروکسل منبع ضروری ویتامین K است. ۱۰۰ گرم کلم بروکسل می تواند ۱۷۷ میکروگرم ویتامین K به شما بدهد. ویتامین K برای تقویت استخوان ها و لخته شدن خون مورد نیاز است. همچنین عامل مهمی در پیشگیری از بیماری است. کمبود ویتامین K می تواند منجر به خونریزی لثه و خونریزی بینی شود.

ویتامین E

کلم بروکسل می تواند تقریباً ۰٫۸۸ میلی گرم ویتامین E در هر ۱۰۰ گرم کلم برای شما فراهم کند. این آنتی اکسیدان قوی به جلوگیری از بیماری ها کمک می کند و به تشکیل خون کمک می کند.

غذای خوشمزه با کلم بروکسل

فولات

کمبود فولات منجر به نقایص مادرزادی و همچنین مشکلاتی مانند اسهال، کاهش شنوایی، ضعف، خستگی و سردرد می شود. برای زنان باردار اسید فولیک یا فولات تجویز می شود تا از مشکلات مربوط به زایمان در جنین جلوگیری شود. بزرگسالان روزانه به حدود ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک یا فولات نیاز دارند و کلم بروکسل می تواند نزدیک به ۶۱ میکروگرم در هر ۱۰۰ گرم را تامین کند.

اهن

کلم بروکسل منبع غنی آهن است و ۱۰۰ گرم کلم می تواند تقریباً ۱٫۴ میلی گرم آهن به شما بدهد. آهن برای جلوگیری از کم خونی و مشکلات تنفسی مورد نیاز است. کمبود آهن همچنین می تواند باعث سردرد شدید و زردی پوست شود.

خرید کلم بروکسل مناسب

کلم بروکسل در سه نوع کوتوله، متوسط ​​و بلند وجود دارد.

از مشکلات رایجی که خانواده کلم ها را تحت تاثیر قرار می دهند آگاه باشید، زیرا روی جوانه ها نیز تاثیر می گذارد. اینها شامل بیماری ها، کرم های بریده شده و حشرات و آفات است.

کلم بروکسل تازه و فشرده را انتخاب کنید که قطری در حدود ۱ اینچ دارد.

جوانه ها می توانند به صورت انفرادی در دسترس باشند یا می توانند به ساقه متصل شوند.

بهتر است جوانه ها را به اندازه یکسان انتخاب کنید تا یکنواخت تر بپزند.

از جوانه های پژمرده، لکه دار یا زرد شده خودداری کنید. همچنین از جوانه های پف کرده و نرم خودداری کنید.

متوجه خواهید شد که کلم بروکسل در ماه های سردتر بین اکتبر و دسامبر ارزان ترین و تازه ترین است.

همچنین می توانید جوانه های یخ زده بخرید تا همیشه در دسترس باشید.

نگهداری کلم بروکسل

پس از خرید سعی کنید آنها را در عرض چند روز تمام کنید. همچنین حدود یک هفته در یخچال در کیسه سوراخ دار ماندگاری دارند. برای استفاده آن ها را زیر آب جاری بشویید و ساقه و برگ های بیرونی و پایینی آن را کوتاه کنید. برای دستور العمل های خود، می توانید آنها را به نصف یا ربع خرد کنید یا به صورت مکعبی خرد کنید. اگر متوجه حشرات در جوانه ها شدید، آنها را تا ۱۵ دقیقه در آب سرد و نمک خیس کنید.

بخارپز کردن، سرخ کردن و برشته کردن برخی از بهترین راه ها برای تهیه کلم بروکسل هستند. کلم بروکسل کبابی نیز طعم بسیار خوبی دارند.
از پختن بیش از حد خودداری کنید. به رنگ سبز زیتونی در می آیند و بوی نامطبوع گوگرد می دهند.

چگونه کلم بروکسل را بجوشانیم؟

انها را فقط به اندازه ای بجوشانید تا نرم و ترد شوند (حدود ۵-۷ دقیقه)
برخی از سرآشپزها نیز آنها را طولانی تر، حدود ۱۰-۱۵ دقیقه می پزند.
کلم های یخ زده به زمان پخت کمتری نیاز دارند زیرا قبل از انجماد با آب جوش سفید شده اند.

 پیش غذا خوشمزه با کلم بروکسل

۱-کلم بروکسل بخارپز شده با کره

۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
کلم بروکسل به میزان لازم
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری از زیره سیاه

در یک کاسه قابل استفاده در فر، همه مواد را مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید و حدود ۷ دقیقه با حرارت بالا بپزید.انها را با چنگال تست کنید تا بررسی کنید که آماده هستند یا خیر.

۲- کلم بروکسل لوکس

۸ فنجان کلم بروکسل
½ قاشق چایخوری نمک
۱/۳ فنجان کره
۱/۳ فنجان آرد سوخاری خشک
۱ زرده تخم مرغ آب پز سفت خرد شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

جوانه های بزرگتر را به نصف یا یک چهارم خرد کنید و همه  را بجوشانید. بعد از اینکه نرم شدند حرارت را خاموش کنید. آبکش کنید و نمک بپاشید. در قابلمه ای کره را سرخ کنید و زرده، آرد سوخاری و جعفری خرد شده را اضافه کنید. این سس را روی کلم بروکسل بریزید.

۳-پیش غذا با کلم بروکسل ، کلم بروکسل با سیر

این یکی از دستور العمل های محبوب کلم بروکسل است.

کره ۱ ½ قاشق غذاخوری
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر بزرگ نازک ورقه شده
½ پوند کلم بروکسل، خرد شده و از طول نصف شده است
۲ قاشق غذاخوری آجیل کاج(چلغوز)
نمک و فلفل

در یک تابه چدنی ۱۰ اینچی، ½ قاشق غذاخوری کره و روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید.
سیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
با یک قاشق سوراخ شده سیر را به یک کاسه منتقل کنید.
حرارت را کم کنید و جوانه ها را در یک تابه بچینید. آجیل کاج را روی آن بپاشید و نمک بزنید تا مزه دار شود.
بدون درپوش بپزید تا جوانه ها ترد شوند و طرف رو به ماهیتابه قهوه ای طلایی شود. این حدود ۱۰-۱۲ دقیقه طول می کشد.
با انبر جوانه ها را داخل بشقاب بریزید و آجیل ها را در ماهیتابه بگذارید.
باقی مانده کره را اضافه کنید و آجیل ها را قهوه ای کنید تا طلایی شوند. حدود یک دقیقه
سیر را با قاشق مخلوط کرده و روی جوانه ها بریزید.
چاشنی را تنظیم کنید.

۴-کلم بروکسل با سس خوشمزه

½ فنجان ماست یونانی
۱ قاشق چایخوری آب لیمو و شوید
نمک و فلفل برای چشیدن
½ پوند کلم بروکسل (حدود ۲ فنجان) خرد شده و نصف شده
۲ قاشق چایخوری کره
¼ فنجان آب

سس را با لیمو، ماست، شوید، نمک و فلفل درست کنید.
کلم بروکسل نصف شده را در تابه ای با مقداری کره سرخ کنید.
هم بزنید تا نسوزند و پس از سرخ شدن، مقداری آب اضافه کنید.
روی جوانه ها را بپوشانید و چند دقیقه بخارپز کنید تا نرم شوند.
جوانه ها را با سس لیمو و شوید مخلوط کنید.

۵- سالاد کلم بروکسل با زغال اخته و بلغور

بلغور – یک سوم فنجان. یک فنجان آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند.
۲ فنجان کلم بروکسل را بشویید، برش دهید و به صورت نوار برش دهید.
½ فنجان زغال اخته خشک
¼ فنجان آب پرتقال و آجیل خرد شده
نمک و فلفل برای چشیدن
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۴ ½ قاشق چایخوری روغن زیتون

بلغور گرم را به یک کاسه اضافه کنید. آن را با نوارهای کلم بروکسل، زغال اخته و آجیل ترکیب کنید.
روغن، سرکه، نمک، فلفل و آب پرتقال را مخلوط کرده و این سس را روی مخلوط بلغور و جوانه بریزید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

۶- پیش غذا با کلم بروکسل ، سالاد زمستانی خوشمزه

سرکه، ترب کوهی و کره کارهای بسیار خوبی برای این سالاد انجام می دهند. این یک دستور العمل منحصر به فرد کلم بروکسل است که در پاییز یا زمستان تهیه می شود. از کلم بروکسل بخارپز تشکیل شده است.

۱ و ½ پیمانه سیب زمینی
هرکدام ۱ پیمانه – هویج پوست کنده و به قطعات بلند خرد شده و کلم بروکسل خرد شده و نصف شده
¾ تا ۱ پیمانه جعفری
½پیمانه شلغم های کوچک پوست کنده و برش داده شوند
۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۲ قاشق غذاخوری ترب آبکش شده
۱ ½ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۲ قاشق غذاخوری شوید خرد شده
نمک و فلفل برای چشیدن

در یک بخارپز با دو قفسه، سیب زمینی و هویج را در طبقه پایینی و شلغم  و کلم بروکسل در طبقه بالایی بخارپز کنید. (حدود ۲۴ دقیقه بخار را بپوشانید.)
سس را با ترکیب کره آب شده، ترب ، سرکه، شوید خرد شده و چاشنی درست کنید. روی سبزیجات بخارپز شده بریزید.

کلم بروکسل پخته شده با خامه، کره، سس سفید و چاشنی هایی مانند ریحان، شوید، دانه زیره سیاه، دانه خردل، مریم گلی و آویشن عالی است و میتواند غذا های خوشمزه ای با کلم بروکسل پخت و نوش جان کرد البته این غذاها سبک هستند و میتوان برای شام یا به میان وعده یا پیش غذا روی آن حساب کرد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.