طرز تهیه ۳ مدل غذای ایتالیایی راحت و خوشمزه

این ماکارونی و پنیر تابه ای ایتالیایی با سوسیس و فلفل دلمه ای طعم و مزه می دهد و در عرض چند دقیقه با هم ترکیب می شود! در زیر دستور العمل تهیه ماکارونی و پنیر که یک غذای خوشمزه ایتالیایی است به همراه دو دستور غذایی دیگر آمده است.

غذای ایتالیایی :پاستا با پنیر

۱ بسته پاستا
اب
روغن زیتون
نمک
۱ فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده
۱ فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
½ فنجان پیاز قرمز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده (یا ۳-۴ حبه سیر)
۱ پیمانه سوسیس ایتالیایی (یا سوسیس مرغ)، روکش ها را جدا کنید
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
½ قاشق چایخوری شکر
۱ ½ فنجان پنیر چدار ملایم رنده شده
۲ ½ فنجان پنیر موزرلا رنده شده

طرز تهیه پاستا ایتالیایی

پاستا را طبق دستورالعمل بسته در آب بپزید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید. وقتی پاستا به آل دنت پخته شد از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. به طور خلاصه کنار بگذارید.

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ چدنی گرم کنید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده و پیاز قرمز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سبزیجات سرخ شده را در بشقاب بریزید.

در همان ماهیتابه، روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، سوسیس ایتالیایی را سرخ کنید تا کاملا پخته شود (حدود ۱۰ دقیقه). رب گوجه فرنگی و شکر را هم بزنید.
سبزیجات سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید. هم بزنید تا ترکیب شوند. حالا ماکارونی پخته شده را هم بزنید. حرارت را روی متوسط ​​قرار دهید و با هم هم بزنید تا پاستا گرم شود. پنیر را هم بزنید. حرارت را خاموش کنید و روی آن را کوتاه کنید تا پنیر خوب آب شود. لذت بردن!

غذای ایتالیایی

خوراک گوشت گاو ایتالیایی

خورش گوشت گاو ایتالیایی ساده و خوشمزه در قابلمه یا آرام پز شما درست می شود! فقط چند دقیقه برای تهیه این غذای دلپذیر باقی مانده است.

¾ فنجان آرد همه منظوره
پودر سیر ۱ ½ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تازه آسیاب شده
۱ ½ پیمانه گوشت گاو با چربی بریده شده و به مکعب های تقریباً ۱ ½ اینچی برش داده می شود
روغن زیتون
۱ پیاز قرمز بزرگ، به قطعات بزرگ خرد شده
۶ حبه سیر، خرد شده
۴-۵ هویج و سیب زمینی ، به قطعات بزرگ بریده شده است
۱ فنجان سرکه
۲ فنجان آب سبزیجات
۲۸ اونس قوطی گوجه فرنگی کامل پوست کنده
۴-۵ شاخه آویشن تازه
۲ شاخه رزماری تازه
۵ عدد قارچ سفید ، تمیز و برش داده شده

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز تهیه خوراک با گوشت گاو ایتالیایی

آرد و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
گوشت را خشک کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. گوشت را داخل مخلوط آرد بریزید تا بپوشد.
در یک تابه بزرگ چدنی، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. گوشت را به مدت ۳-۴ دقیقه از هر طرف عمیقاً سرخ کنید.از روی حرارت بردارید.

حالا گوشت قهوه ای شده را در ته یک قابلمه بزرگ قرار دهید. بقیه مواد را به جز قارچ اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید.

در قابلمه را بپوشانید و به مدت ۴ ساعت و نیم با حرارت زیاد بپزید. قارچ های ورقه شده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و ۳۰ دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید.
با نان ایتالیایی مورد علاقه خود یا حتی چلو خانگی نوش جان کنید!

خوراک با گوشت گاو

طرز تهیه غذا آسان مرغ و قارچ ایتالیایی

۱ ½ پوند (۷۰۰ گرم) سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان
نمک  و فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری گشنیز
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس قارچ

۱ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۱۲ اونس قارچ تازه بزرگ، ورقه شده
½ فنجان آب مرغ
۳ عدد پیاز سبز، خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
نمک و فلفل
جعفری برای تزئین

طرز تهیه غذای ایتالیایی :مرغ و قارچ

فر را روی ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برای گرم نگه داشتن مرغ از آن استفاده می کنید.
سینه های مرغ را به صورت افقی نصف کنید تا کتلت های مرغ نازک تر درست شود. خشک کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. پونه کوهی، پاپریکا و گشنیز را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. دو طرف مرغ را با مخلوط ادویه مزه دار کنید.

در یک تابه بزرگ، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود اما نسوزد . تکه های مرغ را اضافه کنید و یک طرف آن را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید، سپس برگردانید و ۳ دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید. برای بررسی آماده بودن، با یک چاقوی تیغه‌ای نازک برش بزنید و نگاهی بیندازید. مرغ ها را در ظرف مخصوص فر بریزید و در فر قرار دهید.

در همان ماهیتابه، حالا کمی روغن زیتون خالص اضافه کنید. قارچ ها را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. آب گوشت، پیاز سبز، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. به جوش بیاورید.

مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید، با قاشق مقداری از سس را روی آن بریزید. بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه مرغ و قارچ

نکات نگهداری باقیمانده: در ظرف دربسته به مدت ۳ روز در یخچال قرار دهید. و چون هیچ کرمی در کار نیست، می‌توانید باقیمانده‌ها را نیز فریز کنید تا بعداً استفاده کنید. قبل از گرم کردن مجدد، یک شب در یخچال منجمد کنید.

نکات گرم کردن مجدد: تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا کاملا گرم شود. کمی بیشتر آب مرغ اضافه کنید. برای مدت طولانی حرارت ندهید یا ممکن است مرغ سفت و خشک شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “طرز تهیه ۳ مدل غذای ایتالیایی راحت و خوشمزه

غذای خوش مزه ایی که هست پاستا با پنیر بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.