طرز تهیه ۲ مدل سوپ خوشمزه برای سفره های افطار

امروز برای شما طرز تهیه ۲ مدل سوپ خوشمزه و راحت که برای سفره های افطار هم بسیار خوب هستند را آورده ایم تا با این سوپ ها هم تنوع غذایی شما بیشتر شود هم سوپ هایی با طعم های جدید را بچشید . سوپ نودل و مرغ پر از سبزیجات خوشمزه است.

در روز های ماه مبارک رمضان که معمولا افراد مایعات کمتری مصرف می‌کنند، درنتیجه ممکن است به میزان موردنیاز بدن‌، مایعات دریافت نکنند و باتوجه‌به اینکه بخش زیادی از سوپ را آب تشکیل می‌دهد، خوردن سوپ می‌تواند به دریافت مایعات موردنیازتان در ماه رمضان کمک کند.

مواد مورد نیاز برای سوپ نودل و مرغ

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۱ پیاز بزرگ خرد شده

۴ حبه سیر خرد شده

۲ عدد هویج بزرگ خرد شده

۱ پیاله کرفس خرد شده

ران مرغ بدون پوست به اندازه کافی

آب مرغ یا آب گوشت به اندازه کافی

۲۰۰ گرم لوبیا سبز، خرد شده

۳/۴ فنجان ذرت

۱۲۰ گرم اسفناج

۱/۲ لیتر آب، به میزان لازم

۲۰۰ گرم ورمیشل یا نودل

نمک و فلفل برای طعم دادن

۱/۴ فنجان جعفری تازه، ریز خرد شده

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کوکی های اسمارتیزی و کوکی نارگیلی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز تهیه سوپ نودل خوشمزه

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را به مدت ۲ دقیقه بپزید، سپس سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه بپزید.

ران مرغ، آب گوشت یا آب مرغ لوبیا سبز و ذرت را اضافه کنید. در صورت نیاز با آب پر کنید تا همه مواد را بپوشاند.

حرارت را زیاد کنید و بگذارید حدود ۴ دقیقه بجوشد. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را تا حدی بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود، بجوشد.

سوپ مرغ را به بشقاب بریزید .

 نودل را به سوپ اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۸-۶ دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا رشته ها جدا شوند.

برگ های اسفناج را هم بزنید و اجازه دهید تا در سوپ پژمرده شود (حدود ۳ دقیقه، با فشار دادن برگ ها به مایع با نوک قاشق چوبی). جعفری را با بقیه مواد مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

سوپ خوشمزه نودل را به صورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه سوپ نودل خوشمزه

ارزش تغذیه ای

کالری: ۳۲۴ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۳۳ گرم | پروتئین: ۲۷ گرم | چربی: ۹ گرم | چربی اشباع شده: ۱ گرم | کلسترول: ۱۲۰ میلی گرم | سدیم: ۶۹۴ میلی گرم | پتاسیم: ۴۲۷ میلی گرم | فیبر: ۳ گرم | شکر: ۴ گرم | ویتامین A: 6300IU | ویتامین C: 39.2 میلی گرم | کلسیم: ۹۵ میلی گرم | آهن: ۳٫۳ میلی گرم بهترین

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه برای افطار

این دستور پخت آسان سوپ سیب‌زمینی سریع روی اجاق گاز درست می‌شود، خوب و خامه‌ای است ، و همیشه خیلی راحت و خوشمزه طبخ میشود .

مواد اولیه برای تهیه سوپ سیب زمینی

۵ برش ژامپون مرغ، خرد شده

۳ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره

۱ فنجان پیاز سفید یا زرد خرد شده

۴ حبه سیر، پوست کنده و رنده کرده

۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۲ فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات

۲ فنجان شیر، گرم شده

۷۰۰ گرم سیب زمینی ، خرد شده

۱ فنجان پنیر چدار تیز رنده شده

۱/۲ فنجان ماست یونانی ساده یا خامه ترش

۱ قاشق چایخوری نمک ، یا بیشتر برای طعم دادن

۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده

رویه های اختیاری: پیاز سبز نازک یا پیازچه، پنیر رنده شده اضافی، ژامبون اضافی، خامه ترش

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. ژامبون خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا ترد شود و هر از گاهی هم بزنید. آن را به یک بشقاب جداگانه منتقل کنید، با قاشق سوراخدار، حدود ۳ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه نگه دارید. (هر گونه چربی اضافی را دور بریزید، یا می توانید به جای ۳ قاشق غذاخوری روغن، کره را جایگزین کنید. همچنین، اگر وقتتان کم است، می توانید سیب زمینی و پیاز را در حین پختن ژامبون خرد کنید تا در زمان صرفه جویی شود.)

پیاز را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا معطر شود. آرد را داخل مخلوط بریزید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا آرد بپزد و گاهی هم بزنید. سپس مایه را هم بزنید تا مخلوط شود و سپس شیر و سیب زمینی را اضافه کنید.

به پختن ادامه دهید تا مخلوط به جوش بیاید، قبل از اینکه شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و حدود ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند، بجوشانید، حتماً هر چند دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا ته آن نسوزد. (هرچه سیب زمینی های خود را کوچکتر خرد کنید، سوپ شما سریعتر پخته می شود.)

وقتی سیب زمینی ها خوب نرم شدند، پنیر چدار و ماست یونانی (یا خامه ترش)، نمک، فلفل و تکه های ژامبون پخته شده را اضافه کنید و مزه دار کنید .

این سوپ خوشمزه را به صورت گرم سرو کنید و با چاشنی های دلخواه تزیین کنید. یا به ظرف در بسته منتقل کنید و تا ۳ روز در یخچال قرار دهید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.