آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار

طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه یک خورش خوشمزه پاییزی با مرغ و انار” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خورش
مواد لازم برای ۵نفر
پودر موسیر – یک قاشق مرباخوری
پودر سیر – یک قاشق مرباخوری
سیر – ۵حبه (بزرگ)
نمک – به میزان لازم
انار – ۲ پیمانه (دانه شده)
رب انار – نصف پیمانه
مرغ – یک کیلوگرم
پیاز – یک عدد (ریز)
روغن کنجد – ۴ قاشق سوپ خوری
زعفران – یک قاشق مرباخوری (اختیاری)

۱- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.

۲- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه ای در تابه داغ تفت دهید.

۳- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.

۴- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۵- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.

۶- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

۷- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.

۸- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.

۹- بعد از کمی جوشیدن ، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا