طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

گراتن سیب زمینی از جمله غذاهای ساده و خوشمزه است که ریشه فرانسوی دارد و به روش های مختلف درست می شود از جمله “گراتن سیب زمینی آب پز” و گوشت چرخ کرده ،و بسته به سلیقه شما مواد های دیگر به آن اضافه و یا حذف می شود.

مواد لازم گراتن سیب زمینی آب پز

سیب زمینی:۸ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده :۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای متوسط:۲ عدد خرد شده
پنیر پیتزا:به میزان کافی
ذرت :۵ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و آویشن :به میزان کافی
روغن زیتون یا کره :به اندازه لازم
پیاز خرد شده:یک عدد کوچک
رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی :برای تزئین

گراتن سیب زمینی آب پز

روش تهیه گراتن سیب زمینی آب پز :

ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آب پز کنید و بعد از پخته شدن ، پوست آن را بگیرید و با چنگال له کنید. مقداری نمک ، فلفل ،آویشن و روغن زیتون یا کره روی آن بریزید تا سیب زمینی ها مزه دار شوند.

سپس سیب زمینی ها را در کف ظرف مورد نظرتان پهن کنید و با فشار پشت قاشق ، آن را صاف و یکدست کنید.بعد روی آن یک لایه نازک پنیر پیتزا بریزید.

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

گوشت چرخ کرده را با پیاز و فلفل دلمه ای تفت دهید تا کمی رنگش تغییر کند .بعد به آن یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و به همراه نمک ، فلفل و آویشن تفت دهید.

سپس مخلوط گوشت را روی سیب زمینی بریزید و خوب پهن کنید.

ذرت و پنیر پیتزا را هم روی آنها بپاشید و در آخر برای تزئین گوجه ها را در چند جای مختلف روی پنیر قرار دهید و ظرف را داخل فر گرم شده بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا گراتن آماده شود.

پخت گراتن سیب زمینی

منبع،نمناک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.