طرز تهیه کورما کاری یکی از محبوب ترین خمیر کاری ها
خمیر کاری کورما از ترکیبی از ادویه ها و نارگیل تشکیل شده است و یکی از ملایم ترین خمیرهای کاری هندی به شمار می رود. به همین دلیل، در بخش های غربی جهان و برای کسانی که طعم های هندی را دوست دارند، اما از تند بودن و فلفل زیاد در غذای خود بیزار هستند، بسیار محبوب است.
کورما کاری یک خمیر رستورانی است
کمی تحقیق کنید، خواهید دید که غذاهای کاری کورما در منوی هر رستوران هندی در سرتاسر جهان فهرست شده است. هنگام پختن کاری در خانه، نسخه های شیشه ای آماده را می توان به راحتی در سوپرمارکت ها یا آنلاین خریداری کرد، اما برای بهترین نتیجه، ارزش آن را دارد که دسته ای خانگی خود را تهیه کنید.
خمیر کاری کورما حاوی چه چیزی است؟
مانند هر ترکیب ادویه هندی، دستور العمل ها از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مواد معمولی برای ترکیب ادویه کورما عبارتند از: دانه زیره، دانه گشنیز، هل سیاه یا سبز، زردچوبه، دارچین، سیر، زنجبیل، پاپریکا، بادام هندی یا بادام و نارگیل خشک شده. این ترکیب یک سس نرم و معطر ایجاد می کند که به خوبی با مرغ، سبزیجات و ماهی ترکیب می شود.
طرز تهیه سوفله خوش طعم پنیر و مرزه
مواد تشکیل دهنده خمیر کورما
از بادام هندی یا مغز بادام برای غلیظ شدن ادویه ها همراه با روغن و تبدیل آن به خمیر استفاده می شود. از آنجایی که کرما تقریباً همیشه با ماست، خامه یا شیر نارگیل مخلوط می شود، افزودن نارگیل خشک شده به چسبیدن طعم کمک می کند.
از خمیر کاری کورما برای تهیه یکی از معروف ترین غذاهای معروف به کورما مرغ استفاده می شود. این خمیر را با ماست مخلوط میکنند تا سس غلیظی به دست آید، ابتدا برای مرینیت کردن مرغ استفاده میشود، سپس در حالی که روی آتش زغالسنگ پخته میشود روی آن ریخته میشود.
در اینجا دستور العملی وجود دارد که می توانید در خانه امتحان کنید، این نسخه از شیر نارگیل خامه ای برای ایجاد یک سس معطر و خامه ای ملایم استفاده می کند. برای جذابیت عجیب و غریب، انبه تازه با سس مخلوط می شود تا طعم شیرینی داشته باشد.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۱ دقیقه زمان کل: ۱۶ دقیقه بازده: تقریبا. ۱ فنجان دسته: ترکیب ادویه ها روش: مخلوط کردن آشپزی: هندی
عناصر
۱ قاشق غذاخوری دانه زیره
۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
۴ عدد غلاف هل سبز
۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده (پودر زردچوبه)
گارام ماسالا ۲ قاشق غذاخوری
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۳ قاشق غذاخوری روغن کلزا یا روغن نباتی
۱ قاشق غذاخوری آب
۳ حبه سیر، له شده
۲ اینچ زنجبیل تازه، رنده شده
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
۲ قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده
۲ قاشق غذاخوری آرد بادام (یا بادام هندی که به مدت ۱۰ دقیقه در آب خیس شده است)
طرز درست کردن کورما کاری
غلاف هل، زیره و دانه های گشنیز را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید. کباب خشک، مرتباً به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه یا تا زمانی که عطر خود را آزاد کنند، هم بزنید. از روی حرارت بردارید. بگذارید کاملا خنک شود.
تمام دانه ها را به غذاساز منتقل کنید. پودر زردچوبه، گارام ماسالا، پودر فلفل قرمز، سیر، زنجبیل، رب گوجهفرنگی، نارگیل خشک شده، آرد بادام یا بادام هندی، روغن و آب را اضافه کنید و به خمیر یکدستی تبدیل کنید.
بلافاصله استفاده کنید یا به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.